Catzi dintre voi platesc pentru muzica pe care o critica/apara?
Totzi shtitzi sa datzi din gura ca nishte tzatze, dar 90%-95% dintre voi nu contribuie cu un sfantz la bugetul trupelor (tragetzi muzica moca de pe NET). Vretzi nush ce compilatzii shi hit-uri. Voi shtitzi cate resurse materiale le trebuie pentru kestiile astea?Pe mine unu m-a scarbit faptul ca la nici 2 zile de la aparitzia albumului Baieti Buni pe NET se gasea free
Cat despre tampenia aia de thread Mafia vs Parazitzii: Idiotul care l-a creat nu a luat cel mai important detaliu in seama. Aceste doua trupe au 2 stiluri diferite. Mafia se orienteaza mult pe sunet (shi clar le da clasa Parazitizilor), iar Parazitzii se bazeaza pe versuri (shi clar le dau clasa Mafiotzilor).
Ashe ca bai fratzilor, cum zicea Uzzi de la Mafia : FANI DE KKT
(shtitzi voi ce a vrut sa zica) shi nu ma refer doar la fanii Mafiei ci shi la ceilaltzi.
Pa shi numa' bine

arazitii ,Racla, getto daci(marea scofala) ca pe ala il am si l-am gasit .....Daciada il am Mp3 si scofala das il am si cumparat :N ...... Etc.....Nu ma apuc sa-mi prezint colectia de casete si CD-uri acum dar daca nu e cineva muktumit o fac!

*p Iti place "dead to the world "? shi nightwish mai canta?
( atunci nu-mi mergea sound boarda shi a trebuit sa-l scriu pe un rewritable , neavand un blank normal la dispozitie , la 24x LOL ) Shi cu toata polologhia asta voiam sa ajung la ideea ca in timp ce alte trupe ruleaza la 4-8x parazitii ruleaza la 24x