pacha man & moga

pacha man & moga

Mesajde foxu » Lun Mai 03, 2004 8:14 am

am vazut acum cateva zile un clip pe atomic in care canta pacha man cu marius moga si cu o pizda printre ei ....nu stiu cum o cheama
melodia e de tot cacatul.....si textul la fel
ce parere aveti?
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

Mesajde DIEGYS » Lun Mai 03, 2004 10:53 am

Bai, mie melodia mi se pare ok. Clipul se vede ca incearca sa copieze ceva din JLo, dar are cadre bune si culoare. Cred ca a costat ceva $.
Dar bucata lui Pasha mi se pare cam aiurea. Nu am ascultat versurile, dar a copiat flow-ul de la o trupa de francezi...imi scape acum numele. Asta dupa ce a copiat cu "Acelasi Sange" melodia "One Blood"... pula mea...
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
DIEGYS
Junior Member

de cacat

Mesajde Neddy » Lun Mai 03, 2004 11:39 am

imi pare rau de pacha ca a plecat de la mafia ,de la parazitii si acum a ajuns
sa faca feat. cu Corina (cred ca asa o cheama) si marius moga
cred ca asta a facut-o ca nu mai are bani
a facut un album(drumul catre rastafari) de nota zece si a ajuns la pula lu marius moga
sper sa-si revina ca e pacat
Neddy
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Mai 03, 2004 11:56 am

Albumul lui Pacha e 90% copiat, nu-l mai lauda atata. Cine stie cunoashte!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

...

Mesajde Hades » Lun Mai 03, 2004 1:46 pm

Neddy scrie:cred ca asta a facut-o ca nu mai are bani

mai mult ca sigur, pacat oricum pacha are un album de 5*... si tot nu stiu de ce a plecat sau l-a dat afara de la rebel music...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

of of

Mesajde Neddy » Lun Mai 03, 2004 9:28 pm

pe copertile albumului scria clar care melodii sunt preluate
asha caa... nu este copiat
oricum pt. mine ramane un album pe care il voi asculta cu placere pt. ca imi place
pt. hades :intra la parazitii si e un subiect Pacha vs. Parazitii si scrie acolo tot ce vrei sa stii
Neddy
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 05, 2004 4:34 am

corina_feat_pacha_man_si_marius_moga_-_nimeni_nu_ne_poate_desparti

piesa e copiata dupa mariah carey - baby if u give it to me
some people deserve to die
vali

Mesajde sadox » Mie Mai 05, 2004 11:01 am

In klipu astah mi se pare la sigur ca Pachaman reusheshte sa-l copieze destul de infidel pe Sean Paul shi nu prea vad nimic original in klip k sa fiu critic,trebuia sa se straduiasca mai mult la "kopiere".Shi nu kumva cantareatza asta(de fapt ce cantareatzaa???) Corina (Ungureanu) nu a aparut k playmate in playboy??
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mai 05, 2004 11:13 am

nu e aceeasi cu gimnasta
some people deserve to die
vali

ntm

Mesajde Neddy » Mie Mai 05, 2004 9:30 pm

"Dar bucata lui Pasha mi se pare cam aiurea. Nu am ascultat versurile, dar a copiat flow-ul de la o trupa de francezi"

flow-ul e luat de la ntm - ma benz
Neddy
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Mai 05, 2004 10:03 pm

suntezi cei mai tari ma... cand ramanetzi fara bani ce facetzi? va zic eu va angajatzi si vanzator de ziare... el a ales sa faca bani repede si simplu... muzica comerciala...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde foxu » Joi Mai 06, 2004 8:06 am

pacha man am inteles ca s-a certat cu parazitii.......motivul nu-l stiu ,dar se pare ca el a fost de neam prost(nu comentez pe acest subiect)
s-a facut de tot kkt-ul cu piesa asta
albumul scos cu rebel music a fost destul de bun ...adica mie mi-a placut....chiar daca a mai "cules "ceva de la altii
foxu
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Mai 06, 2004 9:21 pm

Haha ! Voua nu va convine de fapt ca Pacha Man colaboreaza cu Moga... nici nu ati stat probabil sa ascultati piesa sau bucata lui Pacha !Mishto ! Nu stiu daca o sa va schimbe parerea ce o sa spun eu acum dar nu conteaza...e legat de subiect!:) Melodia e compusa de Andrei Maria (Smiley)...in colaborare cu Marius Moga! Corina nu stiu de unde a aterizat in muzica dar are voce bunicica (si asta nu pt k mi se pare mie din clip, ci pt k am ascultat-o inregistrand)! Nu stiu cum a ajuns Pacha Man la studio la Marius, asa cum nu stiu ce cautau Uzzi si Caddy la el la studio, sau Marian Ionescu...! Nu stiu de ce a plecat Pacha Man de la Rebel si nici nu imi pasa!Nu mi se pare ca are o bucata nashpa in melodie si nici nu mi se pare k s-a facut de rahat cu colaborarea asta ! Nu seamana melodia cu cea a lui Mariah (bucata de chitara a lui Smiley probabil ca ti s-a parut Zoso...dar daca o sa o mai asculti o sa vezi k nu este aceasi)! Etc etc ! :) Probabil vi se pare ca toata lumea se compromite...ei bine chiar asa e ! :) Din punctul de vedere din care credeti voi ca s-a compromis Pacha s-au compromis multi!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde n3aGabitz » Joi Mai 06, 2004 10:38 pm

nu am ascultat piesa, dar romanii nostri ar cam trebuii sa inceteze sa ciordeasca in pula mea...ca m-am saturat sa aud ciordeli. nici un respect, MUIE pt. toti aia care se simt (si stiu ca cititi forumurile astea....ascunsilor)
n3aGabitz
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Vin Mai 07, 2004 2:43 pm

A e compus si de smiley ... Bah pe mine mah streseaza smiley de cand a intrat in simplu ... shi i-a schimbat pana la loc comanda kakatu ala ... da asta e daka ei au vrut banu si nu le-a pasat de muzica de o faceau ... pacat !
Deci , poola mea ... Pacha cu moga si corina ... ciudat aliaj ... de la rebel la moga , mafia face piese la akcent ... poola mea ! Daka mai vad ca marcel pavel face feat cu ombladon ma impushc :gay:
:(
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Vin Mai 07, 2004 4:43 pm

Vorbiti cacat , mancati cacat , multi dintre voi . Vorbiti fara macar a cunoaste: sadox , Corina din clip nu se mai numeste nici Ungureanu nici cum spui tu , o confunzi cu Alexandra Ungureanu , o alta fatuta pe care Moga o considera foarte valoroasa in muzica romaneasca.
Melodia e mai mult a Corinei aleia , care canta cea mai mare parte din piesa,chiar daca partea asta e refrenul repetat de enspe mii de ori, apoi Pacha da` cu ceva rime care chiar suna bine si Moga demonstreaza ca poate canta calumea.
Nu stiu de ce va trageti toti pe cur , doar pentru ca il vedeti pe Pacha , - caruia i-ati ascultat albumul , pe care ati inceput sa il iubiti de cand si-a scos primul album , chiar daca inainte el exista de zeci de mii de ani,dar nu reusise sa si-l scoata , pe care-l placeati pentru ca si el canta hh - alaturi de Moga,cunoscut de toata lumea ca si copilul care scoate piese pe banda , piese de doi lei dar cu un mare succes (nici asta adevarat) ?!
Sa recunoastem ca atat piesa cat si clipul sunt bune , sa nu ne mai ascundem dupa degetul mijlociu!@
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde MonsterSnatch » Vin Mai 07, 2004 5:22 pm

UnCopilutz scrie:Vorbiti cacat , mancati cacat , multi dintre voi. [...]Pacha, - caruia i-ati ascultat albumul , pe care ati inceput sa il iubiti de cand si-a scos primul album , chiar daca inainte el exista de zeci de mii de ani,dar nu reusise sa si-l scoata , pe care-l placeati pentru ca si el canta hh [...]

..copile, sugi cacat! ..daca si tu canti hh nu inseamna ca o sa ne placa si pe departe nu insemna ca o sa te iubim cand iti scoti primul album! ;f
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
MonsterSnatch
Junior Member

...

Mesajde rap_t_one » Vin Mai 07, 2004 10:49 pm

Pai tocma asta e faza ! De ce paula mea apare Pacha cu unu ca moga ??
;B Deci inseamna ca ne-am inselat in privinta lui ! Si kestia cu rastafari ... intr-adevar religie , dar nu cred ca pacha o akcepta pana in strafundu simturilor ... e de fatada ... si de ineditu ei ... asha cum latino are farmec la spanioli ... si la rastamans e idem ... ! Adica nu e genuine ! suna da totushi pute ............ dak shtiti ... de mult pacha nushtu dak se dadea de rasta ... da... oricum mi-a placut albumu ... nu vreau sa inteleaga lumea altceva ... Adica stil ca stil da ...
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Sâm Mai 08, 2004 12:44 pm

Seamana cu piesa: Primera Joint cantata de Primera Joint (au aparut pe compilatia Star De Cartier).
Uncle Boggy
Junior Member

primera joint :)

Mesajde piticstyle » Sâm Mai 08, 2004 4:11 pm

nu am auzit piesa!!! Marius moga pacha shi ce pizda o fi aia!!. Da inleg cu primera joint ...pe piesa bagha shi Jidah ... el k multzi altzi MC ...talentatzi da necunoscutzi!! se Pare k azi ishi lanseaza albumu` in deshiderea concertului lu` Connect-R ... Timisoara! club LEmon!:)) ...sau despre Shorty-Skizzo era vb ? am uitat sorry!
piticstyle

da...

Mesajde rap_t_one » Dum Mai 09, 2004 1:01 am

Din prima lovitura la primera patrunde ... patrunde in industrie si din toate spusele , suntem nishte criminali , niste bagabonti , niste caini cu sange-n poola , fara de har ... detin recordu mondial de manipulator ... blablablaaaa....!
Shtiu pesaa ... ! CE vremuri ... ;M !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Mai 09, 2004 9:44 pm

Nici eu nu am ascultat piesa, insa si sora-mea mi-a zis ca e furata... Cica seamana foarte mult cu o melodie mai veche (3-4 ani) frantuzeasca de hip-hop...nu ma pot pronuntza pana nu aud... Dak e asa... subscriu Gabitz!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Mai 10, 2004 10:14 am

adeva iti spun eu ca am avut albumul ala daca nu ma insel prin 98-99,iar textele erau varza(gen bug la inceput) pe parcurs am cumparat albumul asta scos cu rebelmusic,care a fost destul de bun(inafara de negative care erau luate)
"sa remixezi preluari dupa reluari nu-i nici o virtute"
foxu
Junior Member

Mesajde foxu » Lun Mai 10, 2004 10:26 am

Dia The Koala Bear scrie:Haha ! Voua nu va convine de fapt ca Pacha Man colaboreaza cu Moga... nici nu ati stat probabil sa ascultati piesa sau bucata lui Pacha !Mishto ! Nu stiu daca o sa va schimbe parerea ce o sa spun eu acum dar nu conteaza...e legat de subiect!:) Melodia e compusa de Andrei Maria (Smiley)...in colaborare cu Marius Moga! Corina nu stiu de unde a aterizat in muzica dar are voce bunicica (si asta nu pt k mi se pare mie din clip, ci pt k am ascultat-o inregistrand)! Nu stiu cum a ajuns Pacha Man la studio la Marius, asa cum nu stiu ce cautau Uzzi si Caddy la el la studio, sau Marian Ionescu...! Nu stiu de ce a plecat Pacha Man de la Rebel si nici nu imi pasa!Nu mi se pare ca are o bucata nashpa in melodie si nici nu mi se pare k s-a facut de rahat cu colaborarea asta ! Nu seamana melodia cu cea a lui Mariah (bucata de chitara a lui Smiley probabil ca ti s-a parut Zoso...dar daca o sa o mai asculti o sa vezi k nu este aceasi)! Etc etc ! :) Probabil vi se pare ca toata lumea se compromite...ei bine chiar asa e ! :) Din punctul de vedere din care credeti voi ca s-a compromis Pacha s-au compromis multi!

intrebare mea este daca si tu esti unu din adeptii lui marius moga?
n-am nimic personal cu el,dar din punct de vedere muzical nu-l suport.Pe ce pune el mana pune dumnezeu mila
Exempul:albumul 2 celor de la simplu,cu piesa hey-ho!super piesa,super videoclip.............dar de la piesa oare stii?cand au inceput sa colaboreze cu moga sau dus in cap
bineinteles ca la pizde au succes ca e smily un gigolo de 2 bani...........la dance e bun moga n-am ce zice,dar in rest e varza
Exempul:aparente ANDREEA &ADRIAN ,textul e facut tot de moga.....piesa e penala ca si interpreta
deci bug mafia le fac texte pe bani celor de la akent(pacat de prestigiu pe care-l aveau mafiotii)
singurii la ora actuala care sunt cu adevarat parolisti sunt parazitii ,care in piesa ii critica pe "danceri",si nu fac colaborari cu ei
cat despre corina
"eu tin pizdele in pula nu pe refren "
foxu
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Lun Mai 10, 2004 9:21 pm

Piesa dupa care s-a luat Pacha este intr-adevar o piesa de hh francez mai veche, este: NTM - Ma Benz.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Mai 11, 2004 9:20 pm

Hehe ! foxu iti accept parerea si ti-o respect ! =D nu sunt adepta nimanui ! are moga secta si eu nu stiam ? se roaga in grup pe ritmuri dance ? whatever ! :) ai zis ca moga e bun la dance...pai doar dance face...la altceva nu s-a bagat ! nu stiu de unde a aparut colaborarea asta cu pacha...nu-mi explic cum au ajuns BUG sa le faca muzica celor de la akcent, nu stiu ce cautau Parazitii miercurea in Twice veseli nevoie mare la masa cu baietii de la Hi-q si cu tot felul de alte "vedete" pe care le critica ei prin melodii in timp de Freaka facea pe Dj-ul in locul lui Dj Star la butoane,punand practic aceasi muzica ultra comerciala pe care ar fi pus-o Staru ! E prea mult rahat in "industria asta muzicala"...nu stiu de ce ne agitam noi ! Discutam despre Simplu ? well : hey-ho era o melodie cu versuri penale dar cu un videoclip mishto cu foarte mult breakdance...erau tari baietii la dans si inca mai sunt dar nu au ocazia sa o demonstreze pt k pe muzica asta nu prea se mai poate ! au ales calea banilor...cine nu o alege? cat despre smiley..gigolo ? :) right...il intrec cel putin 3 din formatie ...fane isterice sunt peste tot...! nu cred ca parazitii sunt singurii parolisti...sunt sigura ca sunt multi dar sunt in underground..nu prea sunt cunoscuti ! eu de exemplu stiu mai multi si imi plac mai multi ! dar melodia corinei imi place! nu stiu de unde e copiata sau daca e copiata si nici nu ma intereseaza! nu am o cultura muzicala deosebita ca sa va spun daca acum 6-7-8 ani era o alta melodie care era la fel..bla bla! nu-mi pasa ! mie mi se pare mishto piesa si am spus asta de cand am auzit-o prima data..in martie! nu-mi place sa par ceea ce nu sunt ! imi plac mai multe genuri de muzica..comerciala sau necomerciala ! vom vedea cum evolueaza lucrurile la noi in tzara! momentan cred ca in materie de hip-hop se pregatesc multe surprize placute ! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

hhhhhmmmmm

Mesajde foxu » Vin Mai 14, 2004 8:37 am

e sa-ti spun eu care e treba.....
chiar daca esti rapar sau manelar, nu trebuie sa te certi cu toata lumea....eu cred ca si manelarii si dancerii ,toti ar trebuii apreciati pt munca pe care o fac....nu conteaza ce muzica canti...tot munca este
cat despre freaka,nu stiu de ce il critici pt ce-a facut....la urma urmei daca te duci intr-un club si cineva te roaga sa stai la platane,nu poti sa bagi numai hip-hop pt ca asta-ti place tie...la altii nu le place,fiecare om are gusturile sale...nu te poti caca in gustul omului
daca au stat la masa cu ce-i de la hi-q,care e problema???si eu am stat la masa cu ce-i de la cassa loco........
daca stai la masa cu un artist de alt gen nu inseamna ca vrei sa colaborezi cu el.......
ce-ai fi vrut sa faca parazitii sa-i ia la bataie??
poate ce-i de la hi-q sau dus la ei sau invers,pana nu stii despre ce e vorba ,nu are rost sa te apuci sa-i critici
mai deranjant este faptul ca daca-i vedeti intr-un club cu cineva ii criticati.....dar cand scot cate un album toti incepeti sa spuneti:PARAZITII CE-I MAI BUNI.........eu unu am incredere in ei poate ma insel........poate sunt eu mai naiv
foxu
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Mai 14, 2004 9:26 am

Uncle Boggy scrie:Seamana cu piesa: Primera Joint cantata de Primera Joint (au aparut pe compilatia Star De Cartier).

...Piesa "Primera Joint" suna identic pe alocuri cu "Ma Benz" de la (Supreme) NTM... aparuta prin '97...

Cat despre colaborarea lui Marius Moga cu Pacha Man... de sunat nu suna rau deloc, piesa e melodioasa, prinde repede la public, videoclipul e bine lucrat etc... Ceea ce a scocat e faptul ca Pacha, care se vroia a fi un artist underground, acum canta in sfera dance... Dar asta e problema lui, e drumul lui, el l-a ales, el culege roadele (sau criticile)... Si cu toate ca vrsurile lui din piesa asta nu transmit nici un mesaj, cantecul per ansamblu nu mi se pare a fi un lucru rau.

Din pdv muzical recunosc insa ca Pacha m-a dezamagit in cateva randuri... si e pacat, pentru ca a avut cateva bucati care sunau foarte frumos si aici ma refer in special la colaborari (cu Raku, Ombladon, Black Bishop, colaborarile mai vechi cu Mafia sau La Familia etc)... Sunt destule lucruri care nu imi plac la el, dar nu are rost sa comentez, probabil stie el mai bine ce face... :-?

... Asta e treaba... Pacha a mai colaborat cu tipe (editia din '98 de la Societate), insa pe vremea aia inca mai avea ceva de spus... Acum nu mai vad nici un mesaj, vad doar o IMAGINE... Si chiar e pacat...

Dar decat sa il critic pe Calin, mai bine il ascult pe Yolo' de la Zale... omu' asta chiar rupe stilu'. ~a
usualflow
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Mai 16, 2004 10:07 am

Mie imi place piesa asta noua a lui Pacha Man, dupa prima auditie... Suna chiar bine, mai ales dpdv instrumental... Si treaba cu necomercial/comercial...uitati-o! Nu asta e esential! Vorba lui Gabitz : la urma-urmei e vorba de MUZICA !!!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde usualflow » Dum Mai 16, 2004 4:52 pm

Sunt intru totul de acord cu AdevaRapper in ceea ce priveste piesa, cu atat mai mult cu cat e compusa de doi oameni foarte dragi mie.
Din pacate unii se ancoreaza atat de adanc intr-un anumit gen muzical, incat ajung sa respinga tot ceea ce nu face parte din respectivul gen, oricat de bine ar suna. Eu personal nu agreez deloc acest tip de exclusivism. Nu inteleg de ce trebuie sa te limitezi la un anumit gen muzical, atata vreme cat esti liber sa aculti si IDM si drumandbass si breakbeat si hip-hop si ragga si dancehall si muzica clasica si muzica bisericeasca si tot ce iti mai suna tie bine la ureche, indiferent ca e catalogat "comercial" sau nu. In fond, e vorba de muzica... pe care o simti sau nu si pe care prin urmare o cumperi sau nu.

Repet, cantecul nu mi se pare rau. Suna chiar bine.
usualflow
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hip-Hop