Undergroun PhaseOne

Undergroun PhaseOne

Mesajde teo4all » Sâm Iun 05, 2004 8:51 pm

Primu film de graffiti romanesc...destul de bine realizat, codat cu divx...Sper sa nu apara pe net ca yo am dat 100 de mii pe cd.
Respect OSP,UCB....Si coloana sonora merita toti banii!!!
Sa avem si noi metroaie ca-n Harlem si Broncs
teo4all

Mesajde chantonbabylon » Lun Iun 07, 2004 4:14 am

cu tot respectu, si NU ca sa t simti jignit in vreun fel, tre sati spun 2 lucruri:

1. GURA MATII D SITE CARE-L-AI SCRIS ACOLO....mam speriat ca dreacu crezand.......nhh...d fapt nici nu stiu la ce mam gandit, credeam ca era un random ip...dar cand am vazut provideru, care NARE D C sa scrie pur si simplu p un random site care tocmai il deschid......in fine...a fost nashpa...

2. inafara de comentariile tale despre film mar interesa sa aflu d unde se poate cumpara... d unde ai facut rost? (ca pretu lai zis deja..)

multumesc!
peace
over and out

-> ELS"
chantonbabylon
Junior Member

Mesajde teo4all » Mie Iun 09, 2004 2:27 pm

Bah, yo l-am luat de la concertu de lansare...pe piatza nu stiu daca apare, intreaba-l si tu pe Kombat!!!
teo4all

Mesajde Bboy-SBt » Vin Iun 25, 2004 11:08 am

cd-ul e pe piata...!!! :shock:
intra pe....

http://www.4elemente.ro/indexunu.htm

si poti sa-l iei...!!!
Bboyin' rulzz...!!!...Hip Hop 4 'eva...!!!
Bboy-SBt
Junior Member

Mesajde sadox » Mar Aug 10, 2004 12:46 pm

Am facut shi yo rost de el pana la urma dar sunt foarte dezamagit de calitatea proasta a filmului,insa pe partea audio totu e ok,respect in special pentru jada cu piesa -in culori shi kombat-punctul pe i,nishte piese de baza pe faza.Singurul punct slab este calitatea inferioara a materialului filmat.

P.S. Yo am incercat sa-l kumpar de pe ste-u 4elemente da n-am reushit asha ca va recomand urmatoru link pentru cei interesatzi:http://www.subacvatic.home.ro .PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Feb 01, 2005 9:16 pm

Underground Pahase One... un mare big up pt coloana sonora... buna rau piesa lui kombat, insa cum s-a mai zis, pun si eu o bulina gri (hai nu neagra, ca se intelege - "conditii" de filmare etc) pt imagine... Per ansamblu, proiectul m-a uns la inima.

Foarte frumos.
usualflow
Junior Member

Mesajde toast from soul » Lun Aug 01, 2005 12:18 am

daca vrei sa faci o diferenta clara intre cultura unda adevarata si cea siliconica tre sa privesti underground ca orice lupta impotriva sistemului, prin sistem intelegand orice activitate a lumii unde nu exista dorinta de a ti depasi conditia si a ti eleva sufletul. In felul asta general si sintetic de a vedea lucrurile toti cei ce se dau artisti din unda doar pentru ca le place cum suna vor fi exclusi prin insasi definitia acestei miscari
toast from soul
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop