[quote="rap_t_one"]Pai problema e alta ... la cate faze am halit eu cu foxu ... am ajuns sa-i cunosc supa bine stilu ! Fox ti-am zis eu trimit ... dak te bagi ... baga-te shi lucram piesa ... ti-am zis o piesa va fi cu gizzo pe negativ shi alta cu tine(dak vrrei) dar tu cum pleci la "time records" nu te mai bagi la kkturi dastea de se vand pe net ...
Unde ai inregistrat piesele respective ? negativele sunt cumva facute de yo ?
Si mai spune-mi si mie ? tu cu pirzi sunteti siamezi ( ceilalti userti priviti atchu de mai sus si tragezi concluziile ) ? Sa nu-mi zici ka tu ajungi imediat dupa pirzi la net shi ...

nu mai zic nimic .... Shi parca mi-ai mai zis ceva de acest pirzi ... oricum iti cunosc stilul de a scrie : toti usrii noi se adreseaza cu full nick la alti useri ( garantat) insa la tine cu adeva e ceva familiar , ii zici mereu decat adeva ... vad ca shi pirzi l-a placut pe lok ...
Shi dak eshti atat de binefacator , ashteptam sa vdem ce facwe acest pirzi pentru noi
Dar nu va face ... ca tu dupa ce tragi piese singur ... ti se sparge cd-u ... pleaca oamnenii cu care tragi din tara ... deci nu se poate vedea nimik fizic .... mi s-a luat de manariile tale ieftine !
Dak greshesc cu ceva ... pacatu meu ... dar imi miroase iar a kakanarie d'a ta !!!
Pace la toti ! ramane sa vedem ce va fi ! PEace !
PS : vreti sa vedeti ca un mesaj de la pirzi va mai aparea d'abia luni ? Sau duminica ... sper sa nu ma insel

) SHi foxu la fel tot atunci ]
catre rap_T_one:
in caz ca nu stiai s-a inventat telefonia mobila...adica vb la telefon la ce ora sa ne intalnim pe net....tu n-ai facut asta niciodata?
mie imi place de foxu pt ca avem multe lucruri in comun:primul fiind faptul ca gandin c-am acelasi lucru.cred c-ati inteles gresit ceea ce vroia el sa zica....as fi vrut si eu sa fac o piesa pt compilatia asta,dar nu se poate pt ca eu sunt dj.,oricum o sa fac un negativ si o sa il trimit lui foxu sa cante pe el...il fac special pt acesta compilatie.....deci e foarte simplu,dar nu vad ce va este greu sa intelegeti:eu fac negativele,foxu canta.......ce este asa greu
CHIAR ACUM O SA-L SUN PE FOXU SA VINA LA NET SA VADA SI EL CE MAI E PE AICI
catre vendetta:omule ce claritate o sa aiba o piesa trasa in conditiile alea?mie mi-a zis foxu ca toti d pe aici faceti asta ca si el pt ca nu sunt bani de studio-uri....va inteleg,dar eu cred ca nimanui nu-i convine sa vina pana la tine acasa sa traga o piesa ,cand si el are aproape aceleasi scule si poate sa traga la el.........la asta nu te-ai gandit??