album methodman
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
album methodman
De ceva vreme a aparut noul album al lui Methodman Tical 0: The Prequel. Are si videoclip What's Happenin' fet. Busta Rhymes (difuzat pe MusicMax). Parerea mea e ca e foarte slab, atat single-ul cat si albumu. Methodman era un adevarat artist pana acum dar se pare ca albumu asta e de tot cacatu. Un fel de party music. Dati-va cu parerea aici!
pace
pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
Nu am ascultat tot albumul,doar cateva melodii.Method Man e artistul meu preferat de dincolo,dar cu noul album,la alea cateva melodii care le-am ascultat,pot sa spun ca sunt "dezamagit".Meth poate mult mai mult de atat,dar daca asta prinde acum,asta a facut.No comment.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Nu se ridica nici la nivelu lu' judgement day, ca sa nu mai zic de primu, care a fost demential. Mie oricum imi place, dupa mine o piesa pe care e si meth, nu se poate numi o piesa proasta. In orice caz se stie ca el avea probleme finamciare, iar asta se reflecta direct in acest album care e mult prea comercial cu ce ne obisnuie. Oricum, nu e un album prost!
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
-
Fiyah^Man - Junior Member
e super tare instrumentalul de la piesa amintita, dar cel mai mult imi place cum zice Busta "Manhattan" un fel de menheahen...
PS: nu am ascultat albumul integral

PS: nu am ascultat albumul integral
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Daca ascultati mai cu atentie veti observa ca sunt multe piese pe album care au niste negative dubioase care nu prea au legatura cu hip hop-ul. Dar asta e alta poveste, e o chestie la ei in Vest sa fie totul comercial. Oricum, Meth ramane rapperul meu preferat si astept cu nerabdare albumul urmator la care am inteles ca Meth deja lucreaza.
Pace
Pace
- Asassinu
- Junior Member
Nu sunt decat un muist prost care habar n-are de muzica da isi da cu parerea si ii critica pe ceilalti... Sunt un retardat supraapreciat conceput intr-o halta, avortat intr-o balta care se da mare cunoscator intr-ale Hip-Hopuluii...
De-acum inainte sa nu mai luati in seama toate aberatiile si tampeniile pe care le debitez pe acest forum.... Trebuie sa ma intelegeti... Sunt doar un labagiu trist si complexat...
PS: Sug pula in gat pe cent -> Contact pe Yahoo: vlad_2004x
De-acum inainte sa nu mai luati in seama toate aberatiile si tampeniile pe care le debitez pe acest forum.... Trebuie sa ma intelegeti... Sunt doar un labagiu trist si complexat...
PS: Sug pula in gat pe cent -> Contact pe Yahoo: vlad_2004x
- Asassinu
eu cred altfel
eu am albumul integral si cred ca este foarte bun
nu e chiar ca ultimul dar totusi nu cred ca e deloc slab
fiecare cu parerea lui
mie imi place meth mult de tot
albumul asta e schimbat foarte mult fata de ultimul dar dupa cum a spus chiar el ultimul nu prea s-a vandut
asha ca a trebuit sa faca si el ceva mai.... "de vanzare"
fiecare cu parerea lui
mie imi place meth mult de tot
albumul asta e schimbat foarte mult fata de ultimul dar dupa cum a spus chiar el ultimul nu prea s-a vandut
asha ca a trebuit sa faca si el ceva mai.... "de vanzare"
-
Neddy - Junior Member
Neddy scrie:eu am albumul integral si cred ca este foarte bun
vorbesti serios ? si un album slab cum suna atunci ?
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
so me and the internet are getting more intimate.
- Arigo
- Junior Member
ma, nu e f slab, dar e mai slab fata de cele vechi...adica nu numai ca nu a progresat, dar a dat-o oarecum pe comercial...mai ales la unele negative se vede asta
oricum, meth ramane emcee-ul meu preferat si astept, cum am mai zis urmatorul album.
peace
oricum, meth ramane emcee-ul meu preferat si astept, cum am mai zis urmatorul album.
peace
- Asassinu
- Junior Member
L-am ascultat.Da,e mai slab decat celelalte 2,dar nu e f slab.Am votat "da",pt ca "nu",nu as fi putut vota.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
slabutz... il prefer pe method man din multitudinea de artisti de afara, in sensul ca m-am obsnuit cu un MC care "rupe" si sincer albumu' asta nu e tocmai ceea ce as fi asteptat, dar nu e chiar rau... God damn it, doar vorbim de method man!!! omu' asta face alchimie pura; piatra lui filozofala e insasi vocea lui.
totusi sunt de parere ca nu-l prea prind 'beat-urile de clubbin' '', ca sa le zic asa... suna nelalocul lor unele negative.
mie mi-a placut in shimb foarte foarte mult cum da Kardinal Offishall pe refren la "Baby Come On". superba prestatia individului!!!!!
pace voua, oameni buni.
totusi sunt de parere ca nu-l prea prind 'beat-urile de clubbin' '', ca sa le zic asa... suna nelalocul lor unele negative.
mie mi-a placut in shimb foarte foarte mult cum da Kardinal Offishall pe refren la "Baby Come On". superba prestatia individului!!!!!
pace voua, oameni buni.
- usualflow
- Junior Member
Mie sincer imi place albumu. Singurul lucru care nu prea imi place la album este faptul ca contine prea multe colaborari feat feat si feat. Ce sa mi zic
I came to bring tha paine :yD . Marfa What's Hapenin'.
Bafta
I came to bring tha paine :yD . Marfa What's Hapenin'.
Bafta
Warning This Post Has Not Yet Been Rated!!
-
Rated X - Junior Member
...si naspa refrenele alea comerciale....sunt si cateva melodii bune dar in rest....ce pot sa zic....cand am ascultat prima oara albumul nu imi venea sa cred ca Meth e cel in cauza....hm, ce ciudat pare.
Si sa nu ziceti ca nu stii tu ce e ala un mc adevarat pt ca meth este mc-ul meu preferat.dar cu albumul asta m-a cam dezamagit. am auzit ca lucreaza la un album nou. sper sa fie ceva bun, de fapt cred ca va scoate ceva bun.
si nu multitudinea de feturinguri deranjeaza, ci melodiile in sine, mai ales refrenele alea incredibil de comerciale.
peace!
Si sa nu ziceti ca nu stii tu ce e ala un mc adevarat pt ca meth este mc-ul meu preferat.dar cu albumul asta m-a cam dezamagit. am auzit ca lucreaza la un album nou. sper sa fie ceva bun, de fapt cred ca va scoate ceva bun.
si nu multitudinea de feturinguri deranjeaza, ci melodiile in sine, mai ales refrenele alea incredibil de comerciale.
peace!
- Asassinu
- Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1