raku shi ombladon best romanian act
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
raku shi ombladon best romanian act
sincer nu mah ashteptam dar a fost mishto.credeam k ia kktzi de ozone .. bucurie mare...sunt cei mai buniiiii peace all shi parazitii rullzz & 4 ever
-
RappSodic - Junior Member
in sfarshit
in sfarshit ,dupa ani si ani (vorba cantecului) rap-ul romanesc este rasplatit asha cum trebuie
sunt foarte fericit si satisfacut =D
parca nu-mi vine sa cred
sper ca de acum incolo sa fie cat mai bine
bravo ombladon si raku ,bravo rap-ului romanesc care a reusit sa se impuna in lupta cu rockul si cu muzica dance :M
sunt foarte fericit si satisfacut =D
parca nu-mi vine sa cred
sper ca de acum incolo sa fie cat mai bine
bravo ombladon si raku ,bravo rap-ului romanesc care a reusit sa se impuna in lupta cu rockul si cu muzica dance :M
-
Neddy - Junior Member
fucking greeeaat!!!
Shi yo m-am uitat aseara la mtv roma music awards da' mi-a kazut sfecla inainte sa vad best romanian actu'.In sfarshit s-a facut dreptate pe planu' mioritik din punkt de vedere muzikal shi nu in ultimu' rand social.HIP-HIP URA pentru ombladon shi in special pentru RAKU!Intr-adevar:"Experientza intrece cu mult incompetentza".PACE!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
bravo celor doi, o piesa buna, au meritat.o piesa cu adevarat buna.respect.
copile, cred ca gresesti cand bagi dance-ul in aceeasi oala cu rock-ul.mai gandestete;)
Neddy scrie:bravo rap-ului romanesc care a reusit sa se impuna in lupta cu rockul si cu muzica dance :M
copile, cred ca gresesti cand bagi dance-ul in aceeasi oala cu rock-ul.mai gandestete;)
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
pentru Asasinu
bei deshteptule, nu am bagat dance-ul in oala cu rock-ul (si mie imi place rock-ul)
am zis doar ca rap-ul lea depasit in aceasta competitie
asa ca mai gandeshte-te :-?
am zis doar ca rap-ul lea depasit in aceasta competitie
asa ca mai gandeshte-te :-?
-
Neddy - Junior Member
Chiar nu ma asteptam.M-am bucurat enorm de mult cand am vazut invingatorul.Iar pt O-zone....eh,o sug ei si fara sa le mai zic yo:)
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1