RBA face preselectie hip-hop!

RBA face preselectie hip-hop!

Mesajde RBA » Joi Feb 03, 2005 12:15 pm

Casa de discuri RBA va realiza un proiect de mare anvergura ce se va derula pe parcursul intregului an 2005, cu scopul de a descoperi si promova noi talente prin editarea de compilatii pentru fiecare gen muzical in parte.

In luna februarie, RBA va desfasura o preselectie pentru artistii, inca nelansati ai genului hip-hop, dandu-le sansa de a se afirma pe compilatia de hip-hop.

Odata cu primirea demo-urilor (maxim doua piese), fanii din toata tara ai genului vor putea vota piesa, care “spune mai multeâ€Â
RBA
Junior Member

Mesajde DIEGYS » Joi Feb 03, 2005 7:02 pm

Vreau sa se stie clar, fara a parea ..whatever... Casa de discuri RBA este o mizerie.
Sunt in bransa de 2 ani si niciodata nu am auzit vorbindu-se ceva bun despre RBA. HAbar n`am cum aceasta casa de productie vrea sa promoveze hip-hop`ul cand RaduBaron baga bani numai in Etnic si alte etno-uri, iar de restul trupelor semnate nu prea se ocupa.

Celor interesati de anuntul precedent le dau un sfat sincer: Daca aveti un Demo cat de cat bun, (este normal sa vreti sa apareti pe piata, dar lor nu le pasa de miscarea hip-op catusi de putin) incercati oriunde altundeva.

it`s all about the benjamins... sadly.
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
DIEGYS
Junior Member

Mesajde RBA » Vin Feb 04, 2005 12:30 pm

Ok.. Puteti avea opiniile lui Dyegis (de ce nu le spui tu cine esti, ca sa stie lumea cum vezi tu promovat hip-hop-ul? :-") sau puteti trimite piesele si sa vedeti ce se intampla. Pentru mai multe detalii sau nelamuriri, puteti suna la nr. 0788.88.94.94 sau trimite mesaj la adresa compilatie@rba.ro.
Intr-adevar RBA nu a promovat pana acum genul hip-hop, insa fiecare lucru are un inceput, nu? Sa dam cu parul stim cu totii, sa facem o piesa buna si sa acceptam o mana intinsa... mai putin.
Va multumesc si va urez bafta multa.
RBA
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Vin Feb 11, 2005 6:50 pm

Ok de acord,vreti sa promovati pe cei inca nelansati prin aparitia pe diferite compilatii.Dar de fapt ce cautati?Va bazati pe piese gen "Tzatze,buci si cluburi" sau acceptati ca un artist sa fie promovat de voi si nu il obligati la compromisuri pt a canta ceva care de fapt nu il reprezinta.Pt ca(din pacate) in romania inca exista doua categorii de rapperi si de fani.
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Romanian_Psycho » Sâm Feb 12, 2005 12:40 pm

Este o intrebare foarte buna ! De fapt , ce fel de hip-hop va fi promovat pe aceasta compilatzie ?
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

hehe ...

Mesajde rap_t_one » Vin Feb 18, 2005 5:58 pm

multam diegys ... rba ,....shtiu cine ce cum ... no amuu ii alta keste ... ce fel de hiphop promovati ? ala cabron ? Diegys salutari de la craiova ;-)
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Sâm Feb 19, 2005 2:58 pm

Se pare ca nu mai vrea sa vorbeasca cu noi.Eh pana acuma,n-am pierdut nimic:)
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde Gnom » Sâm Feb 19, 2005 4:56 pm

am mai zis....si pe ..forumu la hh inc..e pe bune...faza...try it you got nothing to lose
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
Gnom
Junior Member

Mesajde DIEGYS » Lun Feb 21, 2005 3:27 pm

Se pare ca pana la urma compilatia este pe bune.
Se ocupa de ea oameni care fac treaba ok... insa asocierea cu RBA m`a frapat...
So give it a try...

oricum parerea despre "casa" RBA nu mi`o poate schimba nimeni. :bleah:
Drept inainte, alerg ca intr-un vis/
Oare ma indrept spre iad, sau inspre paradis?
DIEGYS
Junior Member

Mesajde RBA » Mar Feb 22, 2005 10:48 am

Ok, Dyegis... am ajuns la un compromis, se pare. Nu te condamn pentru nimic, este parerea ta si o respect.
Insa "faza" este pe bune, dupa cum repet pe toate forumurile. Astept piese hip-hop. Cei care se simt cu musca pe caciula sa trimita... NU am mentionat un stil anume, nu am mentionat un subiect anume pe care sa-l abordati, tocmai pentru ca vrem sa primim cat mai multe piese, care voua vi se par reprezentative. Daca voi va simtiti bine pe un subiect "de cartier", ok. Bring it on! Sau daca vreti, citez "tzatze, buci cluburi", la fel se accepta. Numai ca , inainte de a trimite o piesa trebuie sa fiti voi insiva multumiti de ea, pentru a fi apreciati de altii.
Take care...
RBA
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop