Fratziman - Proteste Prohibite (2005)

Fratziman - Proteste Prohibite (2005)

Mesajde Romanian_Psycho » Vin Apr 22, 2005 11:58 pm

A aparut EP-ul "Proteste Prohibite" , primul material semnat
Fratziman,component al trupei timisorene M.a.a.T.

Momentan acest produs fiind independent, poate fi doar comandat la
urmatoarea adresa de e-mail : comandaep@yahoo.com . Cu CD
inscriptionat costa 120 de mii, iar cu CD normal este 80 de mii . La
aceste preturi se adauga taxele postale.

Adresa trebuie sa cuprinda : strada, numar, bloc, scara, apartament,
etaj, localitate, judet (sau sector), cod postal NOU !

Asteptam comenzile :!:

Multa Bafta :!:

PS : Momentan e mai greu pentru noi ! Sper sa nu se supere nimeni k incercam sa promovam acest material sub forma asta ! Oricum, nivelul calitativ este maxim.Ma refer atat la forma CD-ului, cat si la piese ! Dar ii lasam pe cei care vor asculta materialul sa decida :!:
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

Mesajde Romanian_Psycho » Dum Apr 24, 2005 6:41 pm

Prima piesa extrasa de pe EP este .:: Fratziman - Fericire la secunda ::. aparuta si pe compilatia .:: Celula 2 ::.
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

Mesajde Romanian_Psycho » Dum Mai 01, 2005 5:25 pm

COPERTA :

Imagine
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

Mesajde Romanian_Psycho » Mie Mai 11, 2005 6:03 pm

Am facut si un scurt PROMO al EP-ului, k sa va faceti o idee :

.:: (PROMO) FRATZIMAN - PROTESTE PROHIBITE (2005) ::.

Oricum, ar fi frumos sa comandati si sa ascultati CD-ul :!:

Bafta !
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Mai 11, 2005 7:45 pm

Romanian_Psycho scrie:Oricum, ar fi frumos sa comandati si sa ascultati CD-ul :!:

daca il puneai la download era mai simplu pentru toata lumea, oricum itzi dai seama ca dupa 2 saptamani - o luna o sa apara pe net... deci nu cred ca o sa vinzi cine stie ce...
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde Romanian_Psycho » Vin Mai 13, 2005 3:01 pm

Stiu ... Faza-i k am fi vrut sa aratam la ce nivel calitativ lucram. Din cauza asta am vrut sa imprastiem si CD-uri ... Sa se vada tot, de la coperta la CD ... Poate e greu de crezut dar nu ne iese nici un LEU din vanzarea EP-ului.Manufactura lui la aceasta calitate costa 120 de mii.Intradevar, se poate spune k ne-am complicat, dar asta a fost intentzia ... Poate unii dintre voi inteleg, poate altii nu ... Omu' meu Fratziman se chinuie de prin '96 sa face ceva si mereu a fost intampinat de un mediu ostil ... Iti dai seama k nu isi permitea acuma sa scoata ceva superficial ... Dupa atata timp, esti atent la fiecare detaliu ! Macar sa fii implinit k ai facut tot ce s-a putut ... Si referitor la EP, ar mai fi un aspect ... Momentan e un produs independent, nu apartine de nici o casa de discuri ... Din cauza asta incercam sa-l promovam pe internet! In fine, sper k am dat o explicatie coerenta !

Bafta !
M.a.a.T.
Romanian_Psycho
Junior Member

Mesajde Unikat007 » Mie Mai 18, 2005 7:57 am

Hades, in Timishoara se lucreazah la studiouri pe bani, de multe ori pe bani kam multzi.Poate la voi e altfel...Shi din punct de vdr al sunetului,in primul rand, noi, cei din TimishoarA avem "OBLIGATZIA" de a ne vinde albumele, nu de a le pune la download!!!

Shi dacah stau sah mah gandesc bine, kare e faza cu download-ul???D c sah iei ceva pe gratis, ceva pt. care cineva s-a chinuit. Nici la un concert nu intri pe gratis.
Unikat007
Junior Member

Mesajde snuffy » Vin Iul 22, 2005 9:55 pm

mai trimitetzi cdul asta? ca am trimis acu vreo 5 zile mail, si nu mi-ati dat reply sa-mi zicetzi daca imi trimitetzi sau nu, si nici cdul nu a ajuns.
check this out:
www.hhvideo.go.ro
snuffy
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop