Ce credeti despre G-Unit? eu spun il putem compara cu legendarul trupa NWA. sunteti de acord cu mine?
in G-Unit are some niggaz with attitudes-4 shizzle my nizzles
G-Unit...21st century NWA
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
hai frate, sa fim seriosi...The Game, hai sa zicem, e intr-adevar ceva d capul lui, dar sa nu aud d banks si buck, ca-s doi dintre cei mai mari clovni ai rapului...sa stea ei linistiti acasa si s-o arda p olivia si sa mai ia o pauza
- Maeditus
- Junior Member
totusi eu stau si ma intreb de unde pula mea au astia de la G-unit atatia bani
altii scot o gramada de albume bune si nu au banii G-Unit-ului
in orice caz sunt de tot cacatul si in nici un caz nu se pot compara cu N.W.A. care erau mult mai underground fatza de super comercialii G-Unit
la Da Game imi place melodia Dreams care este foarte buna , in rest are si el o gramada de basini in cap ca si Lloyd Banks , Tony Yayo, Buck si Fifty
Mie imi pare rau ca Eminem si Dre , in loc sa produca rapperi mult mai valorosi precum Obie Trice de exemplu (albumul Cheers este mult mai bun decat toate de la G-unit) sta si se caca pe el cu rapperi ca 50 Cent care canta intr-o scarba de nedescris la fel si Lloyd Banks ala
in orice caz eu stau si ma intreb de unde au astia atatzia bani , la fel si aia de la Cash Money Millionaires , ca sunt de tot cacatul
in orice caz sunt de tot cacatul si in nici un caz nu se pot compara cu N.W.A. care erau mult mai underground fatza de super comercialii G-Unit
la Da Game imi place melodia Dreams care este foarte buna , in rest are si el o gramada de basini in cap ca si Lloyd Banks , Tony Yayo, Buck si Fifty
Mie imi pare rau ca Eminem si Dre , in loc sa produca rapperi mult mai valorosi precum Obie Trice de exemplu (albumul Cheers este mult mai bun decat toate de la G-unit) sta si se caca pe el cu rapperi ca 50 Cent care canta intr-o scarba de nedescris la fel si Lloyd Banks ala
in orice caz eu stau si ma intreb de unde au astia atatzia bani , la fel si aia de la Cash Money Millionaires , ca sunt de tot cacatul
-
Neddy - Junior Member
business, baby, business....
sti d c iti place "Dreams"? pt ca mr. Kanye si-a pus amprenta bine d tot p piesa si am impresia ca si p clip...cel putin clipu e incredibil d tare
sti d c iti place "Dreams"? pt ca mr. Kanye si-a pus amprenta bine d tot p piesa si am impresia ca si p clip...cel putin clipu e incredibil d tare
- Maeditus
- Junior Member
Am citit doar titlul si deja m-a facut sa rad. LMAO LMAO hahaha
G-Unit = TRASH
Si crede-ma, am fost la concerte TheGame si 50Cent si Lloyd Banks si a fost groaznic. Numai gura e de ei.
Si de unde dracu asemanarea cu NWA ?
Stiu ca nu e frumos ca o domnisoara sa vorbeasca asa, dar trebuie sa o spun urat: MARSH MA !
G-Unit = TRASH
Si crede-ma, am fost la concerte TheGame si 50Cent si Lloyd Banks si a fost groaznic. Numai gura e de ei.
Si de unde dracu asemanarea cu NWA ?
Stiu ca nu e frumos ca o domnisoara sa vorbeasca asa, dar trebuie sa o spun urat: MARSH MA !
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
nu
gorrila unit astia = niggaz with attidude ai secolului 21?????
paaaai... NU!!! cum draq sa compari niste deschizatori de drumuri cu niste infundatori de drumuri?
personal nu pot sa zic ca ma omor dupa NWA... nu ascult prea mult gangsta... insa stiu cum suna si G-Unit nu se compara cu ei
G-UNIT SAAACZ!!!
paaaai... NU!!! cum draq sa compari niste deschizatori de drumuri cu niste infundatori de drumuri?
personal nu pot sa zic ca ma omor dupa NWA... nu ascult prea mult gangsta... insa stiu cum suna si G-Unit nu se compara cu ei
G-UNIT SAAACZ!!!
dk vrei un beat gratis cumpara un stetoscop...
- sen
- Junior Member
Neddy scrie:totusi eu stau si ma intreb de unde pula mea au astia de la G-unit atatia bani
cind ai incaltzaminte g-unit.. ai haine g-unit.. ai apa minerala g-unit.. se scot banii... mai ales ca e plin de "groupies" care ar cumpara si kktul lui 50cent daca ar fi de vinzare...
nwa a reprezentat ceva... g-unit sint doar etichete.. publicitate.. nimica serios.. o piesa buna la o mie...
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
Citez "Infundatori de drumuri"...astia nu au nici o treaba cu ce facea Eazy E cu ai lui...eu sunt fan Bone Thugs'n'Harmony si astia chiar au ceva de spus
Pacat de DRE ca s-a stricat cu Wanksteri astia......bani au din reclame.....iar Cash Money Milioners suna bine si au bani din trafic de dalea dalea.......50Cent e comercial iar gorila unit astia mai rau...macar 50Cent suna bine
Ba
Pacat de DRE ca s-a stricat cu Wanksteri astia......bani au din reclame.....iar Cash Money Milioners suna bine si au bani din trafic de dalea dalea.......50Cent e comercial iar gorila unit astia mai rau...macar 50Cent suna bine
Ba
- Hasis99
- Junior Member
cum draci sa fiu de acord cu tine, ca mi se pare aberatzia zilei! G-Unit e prea comercial sa poata fi comparat cu old school... jenant. Si bine zice, Hasis, pacat de Dre...Ce credeti despre G-Unit? eu spun il putem compara cu legendarul trupa NWA. sunteti de acord cu mine?
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Zicea cineva pe forum de 50 Cent ca da prea plictisit...pai daca e sa-l comparam cu 2PAC...omu' dadea ce avea mai bun isi scuipa ficatii pe mic si dadea de i se umflau venele pe gat...pasiune, nu vrajala...
G-unit la fel ca 50Cent sunt niste imagini si niste produse gangsta facute pt bani...
G-unit la fel ca 50Cent sunt niste imagini si niste produse gangsta facute pt bani...
- Hasis99
- Junior Member
fifty scrie:Ce credeti despre G-Unit? eu spun il putem compara cu legendarul trupa NWA. sunteti de acord cu mine?
in G-Unit are some niggaz with attitudes-4 shizzle my nizzles
Tipule daca esti din Bucuresti si esti student la Romano-Americana cred ca ne stim...sunt tovaras cu Doru din Rm Valcea...sti?
- Hasis99
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1