HipHopKulture.ro prezinta Piele (Getto Daci) in concert!
Dupa cinci ani de absenta, legendarul Piele de la Getto Daci revine intr-un concert incendiar in Club Underworld. Joi, 22 septembrie 2005, incepand cu ora 21, Piele (Getto Daci), Raparta, KST, Interventii Lirice, 4La Bong (Buzau) si Pascal vor concerta cu ocazia relansarii siteului www.HipHopKulture.ro.
Getto Daci, trupa din care a facut parte Piele, s-a impus la sfarsitul anilor '90 ca o adevarata forta in hiphopul autohton. Deceneu, Piele, fratele sau Os, Romichete, Ioio si Dacian au lansat doua albume, Daciada in 1998 si Marea Scofala in 1999 si au avut aparitii marcante, ca invitati pe albume ale trupelor: Delikt, R.A.C.L.A., Methadon 3000 si pe compilatii ca Marpha I, Hip si Hop Murale. Dupa ce Deceneu a decis sa abandoneze muzica, Piele are misiunea de a duce mostenirea neamului getto-dac mai departe.
Site-ul HipHopKulture, care anul acesta implineste 3 ani de existenta, a fost lansat pe 10 octombrie 2002 si a fost primul site romanesc de profil care a avut o versiune in limba engleza, fiind vizitat de-a lungul timpului de peste 500.000 de vizitatori. Prin relansarea sa, www.HipHopKulture.ro isi doreste sa devina cel mai important portal de hiphop din spatiul virtual romanesc.
Va asteptam!
Piele (Getto Daci) in concert!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Piele (Getto Daci) in concert!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- KOndamnatu
- Junior Member
Maine, 20.09.2005, de la 9 la 9:30, echipa HipHopKulture.ro este invitata le emisiunea Verissimo pe B1 TV, unde va vorbi despre noul site si concertul de lansare, care il are in rol principal pe Piele (Getto Daci). :shock:
- KOndamnatu
- Junior Member
Concertul se amana pentru sambata, 24 septembrie 2005, ora 21.00!
In primul rand, scuze pentru neplacerile cauzate. Noi am sperat pana in ultima clipa ca se poate tine, am plecat de la 4 de la servici si tot am alergat in incercarea de a salva situatia, dar era imposibil.
Vina nu este a nimanui pentru ceea ce s-a intamplat, doar a mamei natura. Pentru cei care sunt in dubii, Piele este in Bucuresti si va fi aici si sambata.
Sa speram ca cineva acolo sus ne va iubi! :|
In primul rand, scuze pentru neplacerile cauzate. Noi am sperat pana in ultima clipa ca se poate tine, am plecat de la 4 de la servici si tot am alergat in incercarea de a salva situatia, dar era imposibil.
Vina nu este a nimanui pentru ceea ce s-a intamplat, doar a mamei natura. Pentru cei care sunt in dubii, Piele este in Bucuresti si va fi aici si sambata.
Sa speram ca cineva acolo sus ne va iubi! :|
- KOndamnatu
- Junior Member
Bagami-as pula ca n-am bani sa vin....Sper macar ca se filmeaza sa fie dat la YO sa vad si eu secvente.Of de ce nu o inventat tata-miu Microsoftu':(
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
La Yo! nu o sa fie pentru ca nu am vorbit nimic in acest sens, etc... Insa va fi filmat de noi si va fi la download pe http://www.hiphopkulture.ro , daca totul va decurge bine si vremea nu ne va mai impiedica...
- KOndamnatu
- Junior Member
Din pacate nici in aceasta seara nu se poate tine... cineva acolo sus ne pune bete-n roate...
Am decis sa-l amanam pentru saptamana viitoare, probabil in alt club... vom anunta in cursul zilei de maine, ziua si locatia.
http://www.hiphopkulture.net/newsletter/11/

Am decis sa-l amanam pentru saptamana viitoare, probabil in alt club... vom anunta in cursul zilei de maine, ziua si locatia.
http://www.hiphopkulture.net/newsletter/11/
- KOndamnatu
- Junior Member
In sfarsit, am stabilit o noua data pentru acest mult asteptat concert. Speram ca de data asta nimic nu ne va mai impiedica. Va asteptam, joi, 29 septembrie 2005, in club Underworld (Kogalniceanu, nr.3) pentru un concert de zile mare.
Prognozele meteo arata numai soare, deci speram ca blestemele au trecut... :lol:
Prognozele meteo arata numai soare, deci speram ca blestemele au trecut... :lol:
- KOndamnatu
- Junior Member
sincer, cred ca o sa mai auzim de PIELE... Se pare ca se va relansa puternic, si-i va ajuta si pe "4La Bong" sa se ridice... Baietii au potential si alaturi de Sageata cred ca vor face treaba buna.. Daca va reusi sa-l convinga si pe DECENEU, atunci o sa fie BOMBA hip hop a "secolului"... mi-ar placea...
- SKIJA
- Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1