Dupa o lunga pauza de aproximativ 2 ani Cruciada, baietii cu usa de la lift dupa cum le spune lumea revin in prim plan cu un ep care va contine 5 sau 6 piese care este pe punctul de a fi finalizat. De asemenea ep-ul acesta este scos intr-o alta formula, pe langa Guvid si K.p.t s-a alaturat un al treilea membru DJ Omega. Finalizarea acestui proect se preconizeaza in jurul lunii Ianuarie si va avea parte de lansare unde se vor impartii gratis 50 de CD-uri cu acest material.
IL ASTEPTATI
??
Vine Cruciada!!
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
sper ca nu mi se mai modifica semnatura fara sa mi se spuna d c....OK?????????????????
sper sa citesti regulamentu forumului, partea legata de semnaturi...OK??????????????????
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
fă matale click pe Inregistrare şi o să vezi acolo regulamentul. Dar, ca să iţi uşurez munca, iţi dau mură in gură (treaba de mai jos este chiar inainte de III. Final): 14. Semnatura personala trebuie sa aiba maxim 4 randuri, sa nu contina linkuri, fonturi maximizate sau culori tipatoare. Ideea este că in momentul in care te loghezi, TREBUIE să citeşti regulamentul, ca să ştii ce ai voie şi ce nu ai voie să faci. Capisci?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ep-ul Este Aproape Terminat Adica E Gata Mai Asteptam Un Invitat Si Dj-ul Nostru Sa Faca Screchuri ))
Asta K Sa Stiti Cum Stau Lucrurile Si K Nu Ne-am Dat La Fund
50 De Cd-uri Gratis La Lansare ................. Va Asteptam
Voi Reveni Cu Detali
Asta K Sa Stiti Cum Stau Lucrurile Si K Nu Ne-am Dat La Fund
50 De Cd-uri Gratis La Lansare ................. Va Asteptam
Voi Reveni Cu Detali
- Guvid
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1