PACHA MAN .::contra curentului::.

PACHA MAN .::contra curentului::.

Mesajde dan83euthanesia » Sâm Dec 10, 2005 2:26 am

a iesit si albumu lu pacha! 2 piese tari sunt pe album ARDE JOINTU si LEGALIZE IT restul e facut in graba si suna hmmm asa si asa sa nu zic nasol! 13 trackuri din care 2 remixuri alte doua sunt numai niste piese de colaborare freestyle cu niste vagabonti din cartierul lu pacha care i-am vazut si la tvr1 cand era puya oaspet la emisiunea GARANTAT un negru un neamtz si altzii! oricum si piesele astea sunt varza mai ales partile de freestyle ale domnilor vremi si noi sa fim mc's care i-a bagat pacha cu siguranta pe album asa din lipsa de trackuri si din respect ca na sunt prietenii lui dar piesa ARDE JOINTU E MARFA RAU! si negativu e tare si rimele si flowul lu pacha TOT! asta a nimerito total! oricum am dat 200 de mii pe album cred ca nu merita asa multi bani! salutare
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde cr3tz » Sâm Dec 10, 2005 6:21 pm

ba esti fan,ba nu esti fan....mie mi se pare o pierdere de timp omu asta din punct de vedere muzical , asa sa stiti :)
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde dan83euthanesia » Mar Dec 13, 2005 12:05 am

ce fan mah? sunt fan de al meu! am scris numai de lansarea lu pacha man atat si am facut un resume de album atat!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde whatever » Mar Dec 13, 2005 1:12 am

piesa cu clip e absolut penibila.
whatever

crazy

Mesajde dan83euthanesia » Mie Dec 14, 2005 1:46 am

da si pararerea mea! piesa CRAZY e nasoala de tot deci nu ma asteptam de la pacha la asta! videoclipu totu e nasol! poate avand in vedere ca e mai multa caterinka poate mai inteleg dar oricum e varza
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Neddy » Mie Dec 14, 2005 10:44 am

sincer sa fiu este o piesa medie , versurile sunt de un nivel mediu, negativul e frumusel, videoclipul este facut de Christu de la zale (care este la prima incercare) , deci avand in vedere ca nu are acumulata o experienta in domeniu , eu zic ca e bine
majoritatea ascultatorilor de hip-hop nu mai pot inghitzi mc ca Pacha sau Connect R din cauza colaborarilor cu diverse pizde in scopuri comerciale
asta e , e si vina lor dar e si vina noastra
Neddy
Junior Member

Mesajde whatever » Mie Dec 14, 2005 10:57 pm

eu zic asa : piesa e de nivel sub-mediocru, negativul e semi-decent, videoclipul e penibil. Connect R e un mc mult mai bun decat Pacha Man, ce face el e clar in scop comercial, dar asta nu ii scade valoarea de MC cu nimic. Nu din motivul asta nu l-as mai asculta eu. In orice caz, Pacha Man e complet pe langa treaba, si se mai si bate cu pumnul in piept ca el a inceput miscarea.

Care miscare ?!?

cea mai penibila faza a fost cand butonam canalele si l-am vazut in ceva interviu, unde el, mega smecher zicea ca merge la Bucuresti sa filmeze 2 clipuri, moment in care am izbucnit in ras si am schimbat canalul.

peseu - restul pieselor nu le stiu, de asta nu zic nimic despre ele; poate o sa le ascult din curiozitate, si atunci o sa revin cu un mesaj mai lung.
whatever

....

Mesajde OnlyFoMyStyle » Lun Dec 19, 2005 12:24 am

Noul Album Pacha Man, Contra Curentului... DOWNLOAD IT ... Http://WwW.PiticStyle.Lx.Ro
365-366 d zile ... identice .. Mi-as dori 367 poate accea zi va fi altfel
OnlyFoMyStyle
Junior Member

Mesajde dan83euthanesia » Mar Dec 20, 2005 11:31 pm

pai negativu CRAZY e facut de yolo de la ZALE ! celelalte 2 melodii care le-am mentionat sunt chiar bune! sa vedem la care piese face clip dar sunt sigur ca la LEGALIZE IT si la ARDE JOINTU ca la altele nu are albumu e cum am zis cam varza!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde Reshad » Mie Dec 21, 2005 1:51 am

... si ce daca negativu e facut de Yolo de la Zale? sunt producatori de muzica si se mai transmit beat`urile, chiar tot negativu! nu e nimica de comentat in asta, chiar si cei de afara fac la fel in unele cazuri! O gramada ce posteaza in legatura cu muzica si nu fac diferentza intre Dj si Producator! ... in fine, ce treaba are Conecter ala cu subiectu asta? am vazut mai jos asa rapid ca se fac fel si fel de comparatii. Cat despre miscare... vedeti si voi ca incep sa fie tragic pentru restul tarii ca un Mc sau o trupa din Timisoara sa faca ceva... imediat e atacat din toate partile, observ zilnic cazuri, in ultimul timp nu am mai urmarit forumuri dar cam asa este... oricum in multe orase din tara sunt hipapari: ) ce nu au auzit de extrem de multa muzica buna... desi intrenetul acopera toata tara, iar magazinele sunt cacalau! Pacha e bun, mergi la concert, asculta`i muzica apoi vino aici exprima`ti punctul de vedere!
Reshad
Junior Member

Mesajde Neddy » Mie Dec 21, 2005 7:49 pm

intr-adevar am cumparat azi albumul ORIGINAL si dupa ce l-am ascultat de cateva ori am ramas ca-m dezamagit
este mult mai slab decat "Drumul catre Rastafari"
si Injectah parcah pe albumul mentzionat mai sus era DJ acu s-a facut Mc (dah e cam varzah)
sincer acest album nici nu meritah cumparat (mai degraba downloadat)
asta e
Neddy
Junior Member

Mesajde toXatoo » Lun Dec 26, 2005 11:21 pm

Fratilor da' voi daramati tot asa din vorbe. Lasati si voi un comentariu gen: "nu mi-a plakut extraordinar mai trebuie lucrat bafta la urmatoru'", voi sariti cu: "nasol album, de kkt ... etc." Sincer nu am avut placerea sa il ascult ca sa vad cat de "nasol" e dar nu pot sa cred ca e in halul asta, o sa revin cu comentarii.
Nu mai dati in Connect'R care e un mc bun (parerea mea) dar daca voi ati canta si ati vinde pe piata 100 de albume si pe net ati "vinde" 1000 ati face si voi piese "comerciale" desi eu tot nu inteleg ura asta fatza de un mc care canta ceva comercial.

Cat despre posturi gen: "Noul Album Pacha Man, Contra Curentului... DOWNLOAD IT ..." nu am cuvinte, sincer esti de kkt

Pace

dan83 LEGALIZE IT, ARDE JOINTU sunt piesele care iti plak ? cred ca o cam arzi pe iarba :P
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde whatever » Lun Dec 26, 2005 11:28 pm

eh, la cat de crazy e pacha man, o sa scoata ceva si mai si in curand, sunt convins.
whatever

Mesajde dan83euthanesia » Joi Dec 29, 2005 12:29 am

deci toXatoo eu cred ca asta e subiectul cel mai preferat lu pacha si daia au iesit piese bune! Nu sunt pe nici o iarba! am constatat ca piesele sunt reusite atat! din punct de vedere al musicii nu al subiectului din piese! dar chiar daca si asta piesele au humor si sunt bine scrise! Legalize it i-mi chiar aduce aminte de primul album lu Pacha Man care suna mai bine! cat despre MC Super sau cum il cheama am ras de el ca felul ala de rap care il face el pe germana a murit de multi ani!
dan83euthanesia
Junior Member

Mesajde loud_mouth441 » Joi Dec 29, 2005 7:54 pm

io cred ca omu' trebuie respectat pentru prestatiile live,daca nu si pentru contributia sa in hip-hop de ceva ani incoa' ,cat despre album ...tot e mai bun decat M&G sau
Codu Penal...nuh? :D are voce buna si face show,macar atat
don't let you're mind wonder,it might not come back!
loud_mouth441
Junior Member

Mesajde toXatoo » Vin Dec 30, 2005 1:16 am

loud mouth ai dreptate dupa mine eu il respekt pe pacha dupa ce a cantat odata in underworld desi era doar in trecere prin bucuresti si a facut super show !

dan era o gluma ca o arzi tu pe iarba am ascultat si eu albumul si intr-adevar alea sunt piesele pe care le pot asculta de pe album, mie imi place si crazy ... restul eu zic ca e umplutura cel putin piesa "hands up!" nu o inteleg si nu imi spune nimik

Oricum pace lui pacha si bafta la albumele viitoare !!!
Respekt Underground romanesc !!!
Pace pt toata lumea !!!
www.veritasaga.ro
toXatoo
Junior Member

Mesajde Reshad » Mie Feb 01, 2006 6:17 am

E greu sa faci un album intreg sa sune bine, e greu o piesa sa faci:) intr`adevar in romania se face videoclip la o piesa care suna cat`de`cat, iar restu albumului lasa de dorit, dau aici ca exemplu Proiectul Verde de care lumea a si uitat. Clipul ce`l promova: CTC - Original Verde e prea tare... restu pieselor nu stiu... nu au treaba... Oricum cu totii deja stim ca Proiectul suna altfel la inceput, suna bine!
In schimba afara... e altfel tot, mie imi face placere sa ascult un album intreg, sa`l reascult si sa`mi ramana ceva in cap... sunete, lirici, flow... tot.
Binentzeles ca si aici e la fel ca peste tot, dupa cum am tot zis si tot repet: Nu toata muzica e pentru toti ascultatorii...
Ce sa mai zic, daca nu ii merge atatia ani lucrand pe gratis, merita la un mom`dat sa te strici la fund si sa faci feat`uri cu fel si fel de `scoici` comerciale... sa gandesti altfel... Oricum artistii au nevoie de $$$, mai ales dak se vrea continuitate
Reshad
Junior Member

Înapoi la Hip-Hop