dupa cum spune si titlu.. as dori sa stiu care vi se pare cea mai productiva perioada a rapului.. atit cantitativ cit mai ales calitativ
am votat 1990-2000 pt faptul ca trupele mele preferate au avut atunci perioada de glorie.. pt faptul ca cam 90% din ce a aparut dupa 2000 e pur comercial... si pt faptul ca nu prea gust rapul ol`school
cea mai cea perioada a rapului
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
cea mai cea perioada a rapului
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
ai uitat si de nelly, g-unit si gasca nebuna, + snoop'ul anilor 2000 si uite, am diversificat imediat gama de optiuni pentru "this is for the kids' amusement ... THE KIDS !!!" (ce bine suna atunci baiatul alb) si gata
word up dude
down with the clown fo' me, si ICP fac parte tot din generatia 90-2000 (ce au scos dupa nu mi-au mai placut asa tare)

word up dude

down with the clown fo' me, si ICP fac parte tot din generatia 90-2000 (ce au scos dupa nu mi-au mai placut asa tare)
-
whatever - Mesaje: 2848
HABEEB scrie:mf doom exista de prin 1990
the roots la fel...
singura chestie legata de deltron 3000 e deltron 3030 :
ala e.
fuckin' typo.
ai dreptate despre mf, dar marea majoritate a albumelor lui au aparut dupa 2000 (si tin sa mentionez in special "Vaudeville Villain" care e fuckin' ace!)
The Roots, ma refer in special la Phrenology (un album absolut excelent) si ultimul (Game Theory, care e de asemenea remarcabil in opinia mea).
apropos de "deltron 3000"

every morn' and every night
some are born to sweet delight
every morn' and every day
some are born to endless pain
some are born to sweet delight
every morn' and every day
some are born to endless pain
-
Vladik - Junior Member
revin dupa ceva timp... am gasit un rip cu deltron 3030..
Deltron_3030-Deltron_3030-2000-EOS
intradevar suna interesant... cam ciudata instrumentatzia dar in rest suna bine
Deltron_3030-Deltron_3030-2000-EOS
intradevar suna interesant... cam ciudata instrumentatzia dar in rest suna bine

[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
mda pe admin il preocupa cum sa voteze aia cu GUNIT SHADY sau JA in loc sa se gandeasca la ashtia cu gangsta...80-95 ash spune.Precum spunea shi 2pac "ain't nothing like the oldschool".
P.S: nu sunt stricktly gangsta
P.S: nu sunt stricktly gangsta
"The-Hate-U-Give-Lil-Infantz-Fucks-Everybody"
-
Thugzta - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1