Punct si de la capat...
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Punct si de la capat...
...semnat VeritaSaga, noii mei idoli din rapul romanesc! Albumul este excelent (desi lansat de ceva timp, abia acum am reusit sa mi-l procur) si dupa parerea mea cel mai bun material rap lansat in Romania pana acum! Un plus special pentru DJ DribBler, care a facut minuni, instrumentalele avand un standard foarte ridicat, aproape de maximul cerintelor mele ca sound. Lirica - inedita, cum probabil ca nu ati auzit de prea multe ori, cei doi MC (Praetor si Jivago) facandu-ma sa ma intreb de ce abia dupa 4 ani de activitate a reust aceasta trupa sa scoata primul album!
Anyway, nota 10, lucru de care va veti convinge doar ascultandu-l: http://www.veritasaga.ro sau http://www.hadesrec.as.ro!
PS: M-a enervat la maximum faptul ca La Familia si-au denumit albumul la fel. Nici nu cred ca se poate compara unul cu celalalt...
Anyway, nota 10, lucru de care va veti convinge doar ascultandu-l: http://www.veritasaga.ro sau http://www.hadesrec.as.ro!
PS: M-a enervat la maximum faptul ca La Familia si-au denumit albumul la fel. Nici nu cred ca se poate compara unul cu celalalt...
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
bahi adeva...nici n-am apucat eu sa termin recenzia pe threadul cu potentzialul k l-ai shi deschis p'asta...eu acum ce ma fac...scriu iarashi? 

-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Punct si de la capat...
adevaru ca nu se compara cu albumul la familia,e de 100 de ori mai slab,dovada ca nu a auzit mai nimeni de el.
- sosyy77
- Junior Member
dak shtii c++
#include <stdio.h>
int main()
{
if(!ai_ascultat_albumul) printf("de ce pula mea te mai bagi in seama?");
else if(!intzeles_versurile) printf("atunci mesajul tau are sens shi n-are rost sa incerc sa te fac sa mai intzelegi ceva");
else printf("parerea ta, dar faptul k n-au auzit multzi de ei nu e relevant");
return 1;
}
#include <stdio.h>
int main()
{
if(!ai_ascultat_albumul) printf("de ce pula mea te mai bagi in seama?");
else if(!intzeles_versurile) printf("atunci mesajul tau are sens shi n-are rost sa incerc sa te fac sa mai intzelegi ceva");
else printf("parerea ta, dar faptul k n-au auzit multzi de ei nu e relevant");
return 1;
}
-
Re: Re: Punct si de la capat...
Initial trimis de sosyy77
adevaru ca nu se compara cu albumul la familia,e de 100 de ori mai slab,dovada ca nu a auzit mai nimeni de el.
Dovada perfecta a cretinismului muzical care ma streseaza zilnic.
-
Btw, adeva, ai prins shpilu' la "Am un raspuns" la perioada aia scurta in care se zice ceva dar se aude f. ciudat? E un simplu reverse facut pe bucata aia...trist e k nu e cine shtie ce...

-
Da, si eu am fost dezamagit la faza asta si mi-am dat palme dupa ce am ascultat atent, mai bine o lasam asa cum auzisem prima oara!
-
Luptam in tandem cu ceva invizibil!
Respect pt toti care au ascultat albumu VeritaSaga-Punc si de la capat pentru ca stiu ca daca e cineva caruia i-a placut la fel de mult ca mine, inseamna ca inca se mai asculta muzica buna in ROM, respect AdevaRapper, si itzi recomand sa asculti si CrissBlaziny-Foc(e diferit dar merita)...oricum tineti minte Ucigasul perfect e timpul si o sa omare pana si ultima picatura din taraturile care sustin cu vehementa alte albume fara sa asculte despre ce se vorbeste aici!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Initial trimis de D€CR€T
Btw, adeva, ai prins shpilu' la "Am un raspuns" la perioada aia scurta in care se zice ceva dar se aude f. ciudat? E un simplu reverse facut pe bucata aia...trist e k nu e cine shtie ce...![]()
"Si mai ales EU nu sunt TU"
Smoker: respekt! Si mie imi salta inima de bucurie cand vad inca un fan VeritaS (de cele mai multe ori "convertit" chiar de mine). Aceasta trupa este exemplul perfect al ipocriziei din muzica romaneasca, al promovarii nonvalorilor, in timp ce adevaratele talente zac lipsite de resurse materiale in underground. Mare pacat! Anyway, cum fac rost de ceea ce mi-ai recomandat?
-
Pt AdevaRapper
Pai, faci comanda la HadesRec, pe pagina alora sau incerci sa trimitzi mail lu Kombat ca el le trimite,daca nu reusesti imi zici adresa ta si fac eu comanda...dai si u un mesaj personal 

-
Pai daca tzine de Kombat, no problem, cand mai trec prin Buc ma intalnesc cu el si The Deal is Done. O sa revin cu pareri DUPA.
-
Adeva...tu cunosti parerea mea despre acest album.Un singur cuvant:EXCELENT.Piesa "Nu meriti" e poate cea mai buna piesa hh din Romania dupa "Nu ma poti da jos" - Getto Daci.
Adeva cand mi-ai zis ca e bun nu am crezut ca e asa bun.
Numa bine
Adeva cand mi-ai zis ca e bun nu am crezut ca e asa bun.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
ok
Adeva...vezi daca vb cu Kombat...poate itzi recomanda el si altele
oricum eo am luat vro 8 din care itzi zic ca is toate superrr, mai putin BrigadaRimaGrea(Brugner+nushcine)...poola mea e cam naspa da vorba aia Privim Inainte si ne conducem dupa o singura lege Hip-Hop-ul ii rege...si vor sa ni-l ia si pasta?
oricum eo am luat vro 8 din care itzi zic ca is toate superrr, mai putin BrigadaRimaGrea(Brugner+nushcine)...poola mea e cam naspa da vorba aia Privim Inainte si ne conducem dupa o singura lege Hip-Hop-ul ii rege...si vor sa ni-l ia si pasta?

-
Initial trimis de Raspopitu
Adeva...tu cunosti parerea mea despre acest album.Un singur cuvant:EXCELENT.Piesa "Nu meriti" e poate cea mai buna piesa hh din Romania dupa "Nu ma poti da jos" - Getto Daci.
Despre "Getto-Daci - Nu ma poti da jos" nu mai pot spune si eu acelasi lucru. Am aflat (mult prea tarziu, ce-i drept), ca negativul e COPIAT 100%, nu sampleuit ci direct furat de pe coloana sonora de la "Rocky"!

-
Deci, in primul rand, sa se stie, eu sunt fan Getto si cu atat mai mult ma doare ca au furat. Anyway, eu consider ca negativul e foarte important (33%) deci...nah acum...
Dar sa uitam alta si sa speram ca n-o sa se mai intample!
Dar sa uitam alta si sa speram ca n-o sa se mai intample!
-
FUCK
Asta nu o stiam....
Deci e de cacat faza....diarie chiar.
Piesa oricum e buna,dar daca negativu e furat e de caca.Ce sa zic....in rest totul e ok:)
Numa bine

Deci e de cacat faza....diarie chiar.
Piesa oricum e buna,dar daca negativu e furat e de caca.Ce sa zic....in rest totul e ok:)
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Aceeashi idee ca shi mai devreme. Ce pula mea o tot tzinetzi cu negative ciordite shi alte prostii? Mie mi se pare de exemplu genial sample-ul de pe Marea Scofala de la Star Wars shi daca nu-l faceau ei il faceam eu cu siguranta!
Sau pe o piesa Super Human Crew e un sample de pe theme-ul de la Caracatitza (cred), cu modificari riguroase, shi cu rezultat super ca sound. Daca sample-ul e facut frumos, shi suna bine, nu intzeleg care-i problema. Ah, la texte copiate, e alta poveste shi acolo intr-adevar e cu Rushinica. Dar in rest...

-
Re: FUCK
Raspopitu, am mai zis si mai zic...ma poate nu au fost posibilitatzi, nu au avut cu ce sa faca unu bun si decat sa iasa rime bune pe negative facute cu ranga in tabla...mai bine ca au luat si ei un negativ...las ca nu le-au furat pe toate si daca tot l-au furat pe asta ce a fost piesa supa mega hit? ca sa zici ca le-a iesit ban peste ban? eu te intzeleg ca nu esti de acord da gandestete omule si la posibilitatzi...(think about), ca prea faci o mare tragedie din asta!...pace!
-
Bine ma..ok.
Chestia e ca nu imi place ideea de a fura un negativ(ce sa mai vorbim de versuri).Nu face nimeni o tragendie din asta.
Macar au modificat ceva la el?
Smokere mi-a placut faza cu ranga-n tabla:)
Numa bine
Chestia e ca nu imi place ideea de a fura un negativ(ce sa mai vorbim de versuri).Nu face nimeni o tragendie din asta.
Macar au modificat ceva la el?
Smokere mi-a placut faza cu ranga-n tabla:)
Numa bine
-
Raspopitu normal ca nici mie nu imi place, dar eu cred ca ei nu l-au furat pt ca aveau atatea da le-a placut asta, au facu-o de nevoie probabil...da cat despre versuri acici e vb doar de creatzie,lirica ceea ce lor nu le lipsea.
Poate ne spune AdevaRapper daca stie ca eu nu cunosc.
Merci de apreciere
Poate ne spune AdevaRapper daca stie ca eu nu cunosc.
Merci de apreciere

-
In primul rand, nu am afirmat nimic despre lirica furata (Doamne-fereste), versurile mi se par chiar la inaltime.
Degeaba se supara DECRET, pentru ca aici nu e vorba de sampling ci de copierea integrala aproape a negativului (nu au modificat nimic, ci doar au bagat niste scratchuri).
Smoker, nu cred ca e vorba ca nu aveau posibilitati? Crezi ca scopul scuza mijloacele? Daca pana si eu, cu un jeg de PC si un programel de 50 MB, reusesc sa-mi fac treaba si sa creez negative (e drept, nu sunt extraordinare), nu vad de ce nu ar fi incercat si ei macar atat.
Repet, nu e vorba de sampling ci de altceva...
Too bad!
Degeaba se supara DECRET, pentru ca aici nu e vorba de sampling ci de copierea integrala aproape a negativului (nu au modificat nimic, ci doar au bagat niste scratchuri).
Smoker, nu cred ca e vorba ca nu aveau posibilitati? Crezi ca scopul scuza mijloacele? Daca pana si eu, cu un jeg de PC si un programel de 50 MB, reusesc sa-mi fac treaba si sa creez negative (e drept, nu sunt extraordinare), nu vad de ce nu ar fi incercat si ei macar atat.
Repet, nu e vorba de sampling ci de altceva...
Too bad!
-
..mda..
Da eu sunt in mare parte adeptul "scopul scuza mijloacele" dar nu tot timpul, cat despre ce zici tu nah...poate asa o fi...ce sa mai zic, le-o fi placut la nebunie negativu ala
(glumeam)...ata ete, in romania totul este nelimitat chiar si la cine te asteptzi mai putin!

-
MMMdaa
SAlutare de la mare....!
Si cum pot si eu sa fac rost de albumu lu Verita???
Daca tot il laudati .... Am ascultat punct si de la capat pe industria subterana ...... Mi-a placut si Interventii lirice... ce parere aveti???? Mie mi-a placut !
Si cum pot si eu sa fac rost de albumu lu Verita???
Daca tot il laudati .... Am ascultat punct si de la capat pe industria subterana ...... Mi-a placut si Interventii lirice... ce parere aveti???? Mie mi-a placut !
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Re: MMMdaa
Apai faci comanda pe net, cel mai sigur, http://www.veritasaga.ro si dai pe undeva magazin, parca acolo, da oricum dai o geana pe pagina aia gasesti mai multe, cate ceva si pe la download, gen promo ... merita ce sa mai
, take a look and take the album
...pace rap_t_one!

-
thanx smoker
asta saptaman viitoare ca-mi bag netu acasa!:))
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
bah fratzilor oriunde-o dau tot de voi dau! mai stati si voi prin debara ca-mi tot luatzi vorbele din gura - ghici de unde jtiu io de hadesrec! m-am mircuit odata o noapte intreaga cu praetor, prin ianuarie si pormo am umblat o zi intreaga dupa albumu lu veritas saga! cu interventzii! da a fost mishto, a meritat osteneala! bah, daca mai jtiti de ceva trupe dastea de valoare de n-a auzit nima de ele dati si mie de stire ca vreau si io sa-mi imbogatesc cultura muzicala si dupa zicala sa fie: hh-ul e regele!
io adica yo!
io adica yo!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
wow, sunt destule si au auzit dar doar aia pe care i-a interesat, sa-ti dau un sfat, pe aici pe forum sunt multe linkuri de hh utile, take a look si tzinem legatura pe mail, pace!
-
Re: Luptam in tandem cu ceva invizibil!
am ascultat si eu albumul....chiar mi se pare diferit de ceea ce s-a mai scos pe la noi, pacat ca nu apare si pe piata ca ar da lovitura...e nevoie de veritasaga in hip-hopul romanesc...
- Lorena_1506
- Junior Member
bah, daca mai jtiti de ceva trupe dastea de valoare de n-a auzit nima de ele dati si mie de stire ca vreau si io sa-mi imbogatesc cultura muzicala si dupa zicala sa fie: hh-ul e regele!
io adica yo! [/B][/QUOTE]
banuiesc ca daca esti din tm ai auzit de boojoo...mie imi place. si incearca sa faci rost de "Everest"...si ei sunt buni...parerea mea....
io adica yo! [/B][/QUOTE]
banuiesc ca daca esti din tm ai auzit de boojoo...mie imi place. si incearca sa faci rost de "Everest"...si ei sunt buni...parerea mea....
- Lorena_1506
- Junior Member
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2