Se da multa lume p-aci ascultatoare de "underground".Pentru cei care cred despre "underground" ca este muzica solistilor mortzi...ei bineh nu.Shi pentru ca underground vine din limbajul slang,am in vedere o trupa hip-hop,cea mai bunah:Lordz of Brooklyn!
Cine shtie,cunoashte shi scrie!!!
P.S:O lada de bere pentru cine imi face rost de melodia Lake Of Fire,de pe albumul Gravesend(1997).Am shi cateva mostre din albumul lansat acu o luna..Grafitti rock,facem schimb???
http://www.lordzofbrooklyn.com(sunt cam babaci dar sunt cei mai meseriasi)
Underground Hip-Hop:Lordz of Brooklin
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
...
nu am inteles ce ai vrut sa zici prin mesajul tau dezvolta te rog. aia e trupa ta? e trupa ta favorita? vine din limbajul slang? adica din limbajul argoului? o sa ii las pe restu de useri sa fie sarcastici...eu ma rezum la intrebarile puse mai sus.
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ...
Initial trimis de n3aGabitz
nu am inteles ce ai vrut sa zici prin mesajul tau dezvolta te rog. aia e trupa ta? e trupa ta favorita? vine din limbajul slang? adica din limbajul argoului? o sa ii las pe restu de useri sa fie sarcastici...eu ma rezum la intrebarile puse mai sus.
..Okay,itzi intzelegf nedumerirea...dar nu am ce sa-tzi fac.Lordz of Brooklyn sunt una dintre cele mai mari trupe de Hip-Hop underground din America.Daca nu ma inshel canta de prin 1994.Acum sunt cam batranai...foloseste linkul shi da pe about..sa vezi cam cu sta treaba.Ca sa te convingi ca nu spun prostii(cam greu),ia shi cateva demou-ri de melodii!
-
krossfire - Junior Member
..
oh vai ..o trupa "underground" de care nu am auzit....BIG FUCKING DEAL. sa fac o lista cu trupe underground de care nu ati auzit? alegeti un orash din 3. LA, NY & Chicago.....arghhh...na incep cu una mai simpla (cunoscuta) de aici de la mine...."all natural"...
damn hommie...
damn hommie...
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ..
Initial trimis de n3aGabitz
oh vai ..o trupa "underground" de care nu am auzit....BIG FUCKING DEAL. sa fac o lista cu trupe underground de care nu ati auzit? alegeti un orash din 3. LA, NY & Chicago.....arghhh...na incep cu una mai simpla (cunoscuta) de aici de la mine...."all natural"...
damn hommie...
...baH...APROPOS..io am zis ca nu am ce itzi face pentru ca nu pot sa-tzi dau detalii...dar astah nu inseamna ca ma laud ca faptul ca eu cunosc aceasta trupa shi tu nu..
P.S:Uita-te in dictzionarul slang..sa vezi ce inseamna hommie,nu m-ai jignit.....ehehe :j
-
krossfire - Junior Member
all natural sunt o mega trupa. ma refer la calitatea muzicii, nu ma intereseaza cat de underground/mainstream e, asta oricum nu are nici o importanta. in fine, nici ceea ce am scris eu nu are vreo importanta doar ca am vazut numele all natural scris si am vibrat
lordz of brooklyn sunt departe de a fi o trupa underground. as spune mai mult ca e doar o trupa care nu s-a bucurat de succes in mainstream si atat.
ps: pur si simplu nu vad rostul acestui thread...

lordz of brooklyn sunt departe de a fi o trupa underground. as spune mai mult ca e doar o trupa care nu s-a bucurat de succes in mainstream si atat.
ps: pur si simplu nu vad rostul acestui thread...
i have a life, but dont really feel like living it,
so me and the internet are getting more intimate.
so me and the internet are getting more intimate.
- Arigo
- Junior Member
Initial trimis de krossfire
O lada de bere pentru cine imi face rost de melodia Lake Of Fire,de pe albumul Gravesend (1997). Am shi cateva mostre din albumul lansat acu o luna..Grafitti Rock, facem schimb???
..am lake of fire de pe gravesend si chiar si graffiti roc. te mai intereseaza?!
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
referitor la unda'
Initial trimis de krossfire
Se da multa lume p-aci ascultatoare de "underground".Lordz of Brooklyn!
...mda..nu vreau sa mai zic prea multe despre subiectu asta ca e naspa oricum..desi nu stiu cum o trupa ca Lordz of Brooklyn cu o piesa "Saturday Night Fever" avand soundul gen House Of Pain - Jump Around, poate aspira la titlul de trupa underground...
si tracku' asta nu e un caz singular...
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
daca vrei sa faci o diferenta clara intre cultura unda adevarata si cea siliconica tre sa privesti underground ca orice lupta impotriva sistemului, prin sistem intelegand orice activitate a lumii unde nu exista dorinta de a ti depasi conditia si a ti eleva sufletul. In felul asta general si sintetic de a vedea lucrurile toti cei ce se dau artisti din unda doar pentru ca le place cum suna vor fi exclusi prin insasi definitia acestei miscari
- toast from soul
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1