La multi ani Andreea :-)
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Da,asa e !
La multzi ani , Andrei....mai ales ca astazi itzi serbezi si majoratul ,nu doar ziua de nume ! :kiss:
La multzi ani , Andrei....mai ales ca astazi itzi serbezi si majoratul ,nu doar ziua de nume ! :kiss:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multumesc!
Mai , va multumesc din tot sufletu .. uite in acest moment voi suntezi cei care imi uratzi La Multi Ani din tot sufletul "sper" si voi suntetzi cei care mai tot timpul imi suntetzi alaturi .. la bine si la rau .. in concluzie .. VA MULTUMESC ! si promit sa fac tot ce imi sta in putiintza ca acest portal sa fie super fain ! 

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
No problem Andrei....
Cu placere Andrei....suntem colegi nu? macar aici sa ne intelegem bine intre noi daca cu colegii din viata de zi cu zi ne mai certam, nu? anyway...desi s-a dus ziua de sf Andrei o sa urez totusi la multi ani Andeei Balan si AndreEi.
)

vreau sa ma pierd in ochii tai, sa-ti cant iubirea mea si apoi.....sa zburam spre cer!:)
-
Love2Fly - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1