Andrei vine in Bucuresti :-)
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andrei vine in Bucuresti :-)
Pe 6 Dec 2002 Andrei vine in Bucuresti :-) Care doreste sa se intalneasca cu el .. postati aici mesaje..toate datele le vetzi afla in curand !
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
nu cred ca intereseaza pa cineva, si nici nu cred ca era cazul sa deschizi buey baiete un sub. pt. asta, faceai asta printr-un post pe un sub. mai populat. Cata lipsa de decentza...
So... daca veneai cu o zi mai devreme puteai sa vi in club martin la lansare AB, la ora 12-30.

So... daca veneai cu o zi mai devreme puteai sa vi in club martin la lansare AB, la ora 12-30.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Andrei....eu vreau bah
Eu vreau s ane intalnim dar nu stiu daca am timp....6 decembrie cand e? sambata? ah...am timp!:) sa-mi zici pe unde poate il iau(il fortzez) pe Gabytzu sa vina)
-
Love2Fly - Junior Member
Ok
Deci astept mail la dj_frecky@yahoo.com de la voi si eu am sa va dau reply inainte de a plekat din Bacau ca sa va zik unde .. aaa si 6 nov este intr`o vineri .. :-) si 7 este intr`o sambata!
-
AnDrEi - Junior Member
}{ hai sa ne vedem sambata toti in mall... eu merg oricum acolo cu jasmyna si bad girl si poate veniti si voi sa ne intalnim..a r fi super.. daca sunteti intereseati scrieti-mi un mail la iloveanimalx@yahoo.com.}{ 4 all
I am just an Evil Girl
- lil'lizard
- Junior Member
Dap
Deci ...trimitetzi mailuri la dj_frecky@yahoo.com si eu am sa va raspund sa va spun la ce ora si unde :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Raspuns Final
Am fost in Bucuresti .. m`am intalnit cu userii de pe forum .. superrrrrrrrrrrrr! Subiect Inchis!
-
AnDrEi - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1