Unde isi va petrece Andreea B revelionu ?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Unde isi va petrece Andreea B revelionu ?

Mesajde AnDrEi » Joi Dec 26, 2002 7:03 pm

People.. eu am auzit ca pe 31 Dec Andreea B va fi la B Antena 1 in cadrul emisiunii "Batem Palma" :D oare ce poarta va alege? 1 , 2 sau 3 ? :) Eu cred ca 4 :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Komoara » Vin Dec 27, 2002 2:08 am

Da, cred ca ai dreptate. Poate ne va spune Gabyzzu ca el a fost cu ea.
Komoara
Junior Member

reverul andreei

Mesajde Crazy Babe » Vin Dec 27, 2002 3:16 am

eu am auzit ca andreea va fi in miami la un restaurant romanesc ins eara de reveliona laturi de vacanta mare (axinte si petru) ca ala garcea e arestat Ro-mania si Ho-Ra si ca nu va fi la batem palma. ei anunta asa ca sa aiba audienta la emisiune exact asa cum au facut in fiecare an.. so... nu o veti vedea la tv pe andre din pacate.. eu o voi vedea live si o sa fac si poze si vi le arat si voua. :kisss: 4 all
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

LoooooooooL

Mesajde AnDrEi » Vin Dec 27, 2002 5:04 am

Ma .. ea va fi in SUA .. da da da.. dar uite.. emisiunea Batem Palma este inregistrata.. deci va fi in cadrul acelei emisiuni .. si nu maifii asa sigura pe tine da?
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan