Exista competitie intre Andreea B. si AndreEA?
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Hm
Nu cred ca numai intre fani .. cred ca si intre AndreEA si Andreea B exista o oarecare invidie .. dar noi nu prea stim .. ! :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
aham....
hehe....nu stiti voi chiar tot....
mah acu' cu intrarile andreei pe mirc.....am bagat shi eu un !seen la vrajeala pe #andreeaantonescu....
Si ce credetzi ca vad? Oups.......imi arata ca "LIBERA COMOARA ...etc. has last been seen on #andreeaantonescu 13 days etc. ago.......
Si ea era, va asigur....am hostul ei
.
mah acu' cu intrarile andreei pe mirc.....am bagat shi eu un !seen la vrajeala pe #andreeaantonescu....
Si ce credetzi ca vad? Oups.......imi arata ca "LIBERA COMOARA ...etc. has last been seen on #andreeaantonescu 13 days etc. ago.......
Si ea era, va asigur....am hostul ei

-
fan Andreea B. - Junior Member
da....intre fani da
Intre fani este competitie.....din pacate.......tre' sa recunosc!
-
Se face diferentierea intre succesul A.B si cel al A.A. ...nu credeti?
Andreea Balan are foarte mult succes cu ultimul clip pe cand Andreea Antonescu nici nu e invitata pe la vreo emisiune (dinafara de bank show) ...nici nimica...
Lucrurile la inceput nu stateau chiar......asa.... dar acu' se vede clar care e mai sus! Voi ce zicetzi??
Lucrurile la inceput nu stateau chiar......asa.... dar acu' se vede clar care e mai sus! Voi ce zicetzi??
-
Cum am mai spus: AB>AA
Desi ca varsta semnul dintre ele este exact invers, se pare ca in viata de zi cu zi si mai ales in viata profesionala intradevar Ab are un mic(sau poate mare) avans fata de AA. De ce? Simplu...pentru ca segmentul de piatza al Andreei B este cuprins intre 12-25(poate si mai mult) in timp ce segmentul de piata al Andreei A. este intre 18-45(si mai mult) si cum bine stiim cei care cumpara si asculta muzica sunt cuprinsi intre 12-22 de ani rezulta ca Ab are mai multe vanzari ca AA. Deci...de data asta AA a gresit strategia de atragere a publicului "matur" prin "pozatul in playboy" caci...dupa cum eu personal ma asteptam....atragerea asta pe care a vrut-o AA nu s-a manifestat in albume vandute ci in propuneri indecente!:)....to be continued.

-
Love2Fly - Junior Member
LooooooL
Mai .. eu sunt de parere ca Andreea B are fani din muzika pe care o canta .. pe cand AndreEA din "tzatze,c0r,gura" 

-
AnDrEi - Junior Member
Dap
Da ai perfecta dreptate ..din pacate .. fanii se cearta mereu intre ei .. dar la urma urmei .. si ele :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Corp vs. talent
Adica Andreea Balan nu are ce arata? Din cate vad eu, are niste sani superbi, chiar daca nu sunt la fel de voluminosi ca ai Andreei Antonescu. Si asta o spun cu tot respectul pentru ea.
-
Dragos C. - Junior Member
Ab are sani mari?
Dragos....doar ridicati mai......si cu mult burete in sutien.

-
Love2Fly - Junior Member
Intrebare
Love2Fly .. las` mai bine asa ca Andreea B sa aiba burete la sutien decat ca AndreEA cu burete intre .. beep :-)
-
AnDrEi - Junior Member
parerea mea ca nu ar trebui sa exista numai ca presa face o competitie intre cele doua andree
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Eu nu cred ca exista competitie intre cele doua. Fiecare isi vede de treaba ei. Acum nu prea mai au nimic in comun,fiecare fiind pe felia ei daca imi este permis sa spun asa.
Eu am ascultat ce au scos amandoua...si ma declar multumit.
Eu am ascultat ce au scos amandoua...si ma declar multumit.
-
Haggis McMutton - Junior Member
sigur ca exista o competitie intre ele
eu cred ca AA e bai buna .Nu are ea cine stie ce voce dar in comparatie cu AB si muzica romanesca e buna
la fizic arata mai bine decat AB.
se frdeaza cam mult.eu cred ca e f frumoasa mai naturala .si la corp arata mai bine decat slabanoaga de Ab
Ab are melodii frumoase.............dar vocea...........lasa de dorit
parerea mea
eu cred ca AA e bai buna .Nu are ea cine stie ce voce dar in comparatie cu AB si muzica romanesca e buna
la fizic arata mai bine decat AB.
se frdeaza cam mult.eu cred ca e f frumoasa mai naturala .si la corp arata mai bine decat slabanoaga de Ab
Ab are melodii frumoase.............dar vocea...........lasa de dorit
parerea mea
- SharKana
- Junior Member
Ihihihih
Love2Fly te`ai lovit la cap de raspunzi asa de frumos?:P ma rog.. sa stiti ca Love2Fly si`a spus parerea ... si eu il aprob!
-
AnDrEi - Junior Member
Da...io spun ca este si va fii intaotdeauna competitie intre Andreea Balan si Andreea Antonescu, si bineinteles ca este si intre fani; unii o prefera pe AB, altii pe AA....fiecare cu parrerea lui!

- Lovely Girl
- Junior Member
Corectie...
Corectie:
Pe AA o prefera masculii feroce
Pe Ab o prefera adolescentzii si adolescentele si poate cativa tipi maturi mai bolnavi mintal asa ca mine!:):o
Pe AA o prefera masculii feroce
Pe Ab o prefera adolescentzii si adolescentele si poate cativa tipi maturi mai bolnavi mintal asa ca mine!:):o
-
Love2Fly - Junior Member
Da...pe AA o prefera aia care sunt disperati dupa tzatzele si dupa alte parti ale corpului! In schmb AB e mai finutza si nu isi arata partile incitante!

- Lovely Girl
- Junior Member
Hehehehe
Mai .. dar voi nu va`tzi pus problema in felul urmator .. ca exista si fani care o simpatizeaza pe Andreea B cat si pe AndreEA 

-
AnDrEi - Junior Member
Re: Hehehehe
Ai dreptate ...
- SlC
- Junior Member
Re: Corectie...
looool Love2Fly ...bine ai spus cand ai spus ca esti bolnav la minte
...pai uiti ca pana nu de curand erai si tu unul dintre fanii AA?! Eu personal le simpatizez pe amandoua si nu cred ca vreodata imi voi schimba parerea despre ele si nu cred ca as putea face asa cum fac unii fani (nu dam nume ca sa nu se supere lumea ) ...azi cu AA maine cu AB ... cine stie poimaine ...iar la faza cu matur ...daca tu esti matur ...

- SlC
- Junior Member
Re: Offence
Initial trimis de Love2Fly
SIC tata, tu abia intrii pe fanclub si deja ma acuzi? am zis eu ca sunt fan Ab? si cu ce drept imi zici tu ca sunt imatur bai baiete....eu zic sa te duci, sa bagi capu' in W.C si sa tragi apa ca nu mai ai nevoie de el.
cine te acuza mah?...tu singur ai spus ca esti imatur ...si chiar daca nu o spuneai ..nu imi trebuia un drept sa fac asta ...si din nou ...tot tu ai spus ca esti fan AB ...daca nu-ti mai aduci aminte uita-te te rog mai sus cu vreo cateva mesaje ...dar chestiile astea nu ar trebui sa le discutam aici ...forumul acesta este pentru alte treburi ... si ...vreau sa iti spun ca atunci cand eu am intrat pe forum pentru prima oara tu erai la pubertate ...

Imi cer scuze fata de toti fanii care au vazut si citit asta ...in special fata de Gabyzzu :a
daca ti-e bine ...nu-ti fa` griji ...va trece
- SlC
- Junior Member
[quote]Initial trimis de fan Andreea B.
[B]
COMPETITIA presupune FAIR-PLAY, ceea nu se regaseste la nici una dintre Andrele.
Apropo de versuri n-am reusit sa inteleg unde e rima:
"Cu o floare si cu un sarut
Sa-mi spui ce bine arat???"
poate arUt, ca sa rimeze, nuuu ?
Au fost doua Marii ( ma rog, Andrele ) cu aceiasi palarie si acum sunt fiecare cu palaria ei, dar versurile sunt la fel de proaste, asa ca, pana nu sunt in stare sa scrie niste versuri mai calumea nu se intrec decat in atacuri la persoana si lovituri sub centura. Parerea mea ...
[B]
COMPETITIA presupune FAIR-PLAY, ceea nu se regaseste la nici una dintre Andrele.
Apropo de versuri n-am reusit sa inteleg unde e rima:
"Cu o floare si cu un sarut
Sa-mi spui ce bine arat???"
poate arUt, ca sa rimeze, nuuu ?
Au fost doua Marii ( ma rog, Andrele ) cu aceiasi palarie si acum sunt fiecare cu palaria ei, dar versurile sunt la fel de proaste, asa ca, pana nu sunt in stare sa scrie niste versuri mai calumea nu se intrec decat in atacuri la persoana si lovituri sub centura. Parerea mea ...
- Ruginitu
- Junior Member
59 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2