Daca vei fi pus in situatia de a face un portret robot ANDREEI BALAN, ce ai declara la POLICIE ?
Lolex, asta da intrebare!
Portret ROBOT Andeea Balan
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Turmentata?
Par: blond(in aparentza)
Ochi: negri
Nas: Pinochio
Fatza: horsy
Picioare: betze
Corp: fotomodel
Sex-appeal: scara 1-100: 80
IQ: ceva peste 100 (maxim 200)
Voce(scara 1-100): 20
Parerea mea despre ea: Cam "impresara"
Cuvantul care o caracterizeaza: "nu" (folosit in mai multe cazuri: nu am prieten, nu am zis aia, nu mai cant cu Andre, etc)
Fraza care o caracterizeaza: "sunt libera ...vreau sa iau viatza la misto(pe care o si aplica)
cam asta e:
p.s: "Unii sug p@#$ aici, sug p@#$ acolo ca sa ajunga acolo, de multe ori se ajunge, de multe ori NU se ajunge, p@#$ tot se suge, daca vrei sa fi carnat...suge p@#$"
Cuvantul care o caracterizeaza: "nu" (folosit in mai multe cazuri: nu am prieten, nu am zis aia, nu mai cant cu Andre, etc)
Fraza care o caracterizeaza: "sunt libera ...vreau sa iau viatza la misto(pe care o si aplica)
cam asta e:
p.s: "Unii sug p@#$ aici, sug p@#$ acolo ca sa ajunga acolo, de multe ori se ajunge, de multe ori NU se ajunge, p@#$ tot se suge, daca vrei sa fi carnat...suge p@#$"
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Turmentata?
Initial trimis de Love2Fly
cam asta e:
Uite cine vorbeste ...

Auzi mah ...de unde stii tu ce se face pentru a ajunge acolo si acolo? ai facut si tu? :con:
daca ti-e bine ...nu-ti fa` griji ...va trece
- SlC
- Junior Member
Damn it!
Auzi mah ...de unde stii tu ce se face pentru a ajunge acolo si acolo? ai facut si tu?
Bah...tie nu ti-e bine? nu ma rfeream la Balanca, ma referam la tine, ca am stiut ca o sa postezi imediat dupa postul meu.
p.s: Propun banarea userului SIC!
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Damn it!
Initial trimis de Love2Fly
Bah...tie nu ti-e bine? nu ma rfeream la Balanca, ma referam la tine, ca am stiut ca o sa postezi imediat dupa postul meu.
p.s: Propun banarea userului SIC!

In legatura cu ban-ul pe user :o ..asta e o sa-mi fac altul asta nu e o problema ....

P.S : de ce te temi ?!
daca ti-e bine ...nu-ti fa` griji ...va trece
- SlC
- Junior Member
Andreea e o fata super draguta, foarte carismatica , caracterizata de sensibilitate. Ea este copilaroasa, nebunatica si sociabila adica o fata de treaba. Are ochii caprui si parul saten.Cand era mica credea ca nu exista rau in lume si ca toti oamenii sunt buni. Lumea muzicii a schimbat-o. Nu crede in dragoste. Este inteligenta si nu este superstitioasa. íŽi place sa danseze, sa cante si sa citeasca, filmele si cartile preferate sunt cele de dragoste si de actiune. Prefera hainele elegante, sexy , mulate. Nu are prieten iar pe primul loc in viata ei se afla cariera.
-
Radu123 - Junior Member
Re: Portret ROBOT Andeea Balan
Initial trimis de deca
Daca vei fi pus in situatia de a face un portret robot ANDREEI BALAN, ce ai declara la POLICIE ?
Lolex, asta da intrebare!
Lol
Daca ar trebui sa-i fac un portret al Andreei la POLICIE (ce-o fi asta?) le-as spune:
"Stiu ca nu ma puteti ajuta dar, imi puteti da numarul Paradisului pentru ca trebuie sa-i anunt ca si-au pierdut un inger
Andreea$%$
A da .
Mama ei a furat 2 stele de pe cer si i le-a dat ca ochi.
Tatal ei e terorist si ea este bomba

Nu pot sa ma uit la ea pt ca ar fi ca si cum m-as uita la soare.
(Ups la soare ma pot uita

Zambetul ei imi ridica pulsul cu inca 360 de batai pe minut.
Imi place de ea pt ca ... (Vezi mai sus)
dar cel mai mult imi place la ea ca ma are pe mine

"
-
Radu123 - Junior Member
Re: Portret ROBOT Andeea Balan
Initial trimis de Lovetofall
Turmentata?
Sex-appeal: scara 1-100: 259
IQ: ceva peste 170 (maxim 200)
Voce(scara 1-100): 99,999999999999999999
Parerea mea despre ea: Cam "impresara" E a ta lol
Cuvantul care o caracterizeaza: "NU" (folosit in mai multe cazuri: nu am prieten, nu am zis aia, NU!!!, nu putem, nu ai , nu vreau , nu te priveste , nu nu etc)
cam asta e:
Daca mai faci misto de Andreea sper sa te ia vantul si sa te aduca pana aici si daca nu te prabusesti mai discutam.
Ps: A m g l u m i t
-
Radu123 - Junior Member
Va sugerez sa reveniti la sub. ca sa nu va alegeti cu totii cu cate un avertisment! Si eu iau decizile aici! Scuze pt. excesul de autoritate, dar nu se mai putea...
Love2Fly tin sa te anunt ca cine are IQ-ul de 140 si de peste este un geniu, un om cu capacitati deosebite, dar crede-ma pe cuv. nu s-a desc. inca omul cu un IQ de 200
:hehe: lol
Sex: feminin
Par : mishto
Caracter : prietenos si uneori tzafnos
Ochii : negrii si sclipitori
Trasaturi personale : o sa o recunoasteti sigur, ca oricum la fiecare colt de strada alearga lumea dupa ea pt. un autograf ori o poza. Nu e prea greu.
Love2Fly tin sa te anunt ca cine are IQ-ul de 140 si de peste este un geniu, un om cu capacitati deosebite, dar crede-ma pe cuv. nu s-a desc. inca omul cu un IQ de 200

Sex: feminin
Par : mishto
Caracter : prietenos si uneori tzafnos
Ochii : negrii si sclipitori
Trasaturi personale : o sa o recunoasteti sigur, ca oricum la fiecare colt de strada alearga lumea dupa ea pt. un autograf ori o poza. Nu e prea greu.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
!!
Va sugerez sa reveniti la sub. ca sa nu va alegeti cu totii cu cate un avertisment! Si eu iau decizile aici! Scuze pt. excesul de autoritate, dar nu se mai putea...
Nu mí£ fí£ sí£-mi parí£ rí£u dupí£ Andrei. Ia-o mai uºurel, lasí£ discuí¾iile sí£ curgí£, cí£ Ã‚Âºi-aºa sunt puí¾ini cei care intrí£ aici ºi ºtiu sí£ inchege douí£ cuvinte.
De ce a renuní¾at Andrei la moderat?
-
Dragos C. - Junior Member
In the end....
Wau Gabyzzu ma facut geniU. Dar ce e ala e chestia aia care iese din lampa? Cand o freci?PS
Lampa!!! sa nu interpretati cumva altfel
Lol...si eu credeam ca e vorba de cotoi....hmmmm....Love2Fly tin sa te anunt ca cine are IQ-ul de 140 si de peste este un geniu, un om cu capacitati deosebite, dar crede-ma pe cuv. nu s-a desc. inca omul cu un IQ de 200 lol
Pe cuvantul tau? Eu am 147 conform unui test facut pt "recrutarea" in aviatia militara. Aia geniu au peste 180 smechere....si 200 e maxim pt un om in viatza!:)
Acolo cand am zis de Ab ca are IQ=100 peste am gresit....era vorba de 20 si peste!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Initial trimis de Radu123
........ Nu crede in dragoste. ........, filmele si cartile preferate sunt cele de dragoste ..............
Looool
Frumoasa contrazicere!!!
Cum poate citi daca nu crede!!!
Cum poate sa tina la fani..etc si etc...daca nu crede in dragoste?
Daca "Nu are prieten iar pe primul loc in viata ei se afla cariera" suna putin a egoism!
-
AIWAMAN - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1