Domnilor fani,
Am si eu o intrebare care ma framanta de ceva timp incoace. Ce intelegeti voi prin "vreau sa iau viata la misto?".As vrea sa pri-
mesc o explicatie neaparat, pentru ca nu pot dormi noaptea.
Va multumesc anticipat.
O explicatie va rog!
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Special pentru tine....
A lua viatza la misto se defineste SIMPLU:
"sa ti se rupa de tot ceea ce se intampla in viatza ta si in jurul tau"...cred ca Andreea B asha face si se pare....ca o duce chiar bine. Asta pana la prima ocazie cand va calca "stramb".
"sa ti se rupa de tot ceea ce se intampla in viatza ta si in jurul tau"...cred ca Andreea B asha face si se pare....ca o duce chiar bine. Asta pana la prima ocazie cand va calca "stramb".
-
Love2Fly - Junior Member
tot nu esti explicit.cum adica "sa ti se rupa?"sa nu te intereseze parerea altora despre tine?sa nu te intereseze de viata ta?explain plz,de...eu mai prost decat andreea balan,inteleg mai greu,sa imi fie cu iertare.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Viatza luata la misto...
Pai sa-ti explic mai concret. Cand iei pe cineva "la misto" inseamna a face caterinca de el(ea) adica al considera inferior tie, al detesta...asha si cu "a lua viatza la misto" adica a te durea in "p@#$" de tot ceea ce ti se intampla. Inclusiv cum ziceai si tu:" a nu-ti pasa cum aratzi" a nu-ti pasa de parere altora despe tine, a nu-ti pasa de ceea ce ti se intampla( de exemplu: pici 3 examane la facultate si tu zici: "ete p@#$, mi se rupe de ele" sau...te paraseste prietena si tu zici: "well! fuck it! ma doare in p@#$ de ea!" sau n-ai nici un ban in buzunar si tu zici: "si care-i faza?!"....indefinitiv a lua viatza la misto inseamna a fi foarte detashat fatza de viatza....ceea ce e un lucru bun zic eu.
Balanca are alt sens de a lua viatza la misto. Ea o ia la misto prin faptul ca se distreaza grupa mare, nu poate fi niciodata serioasa si ca probabil are motto-ul: "fac ce vreau ca doar am bani!" chiar si sa ia viatza la misto sau...in p@#$...depinde cum o iei!:)
Balanca are alt sens de a lua viatza la misto. Ea o ia la misto prin faptul ca se distreaza grupa mare, nu poate fi niciodata serioasa si ca probabil are motto-ul: "fac ce vreau ca doar am bani!" chiar si sa ia viatza la misto sau...in p@#$...depinde cum o iei!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Alin fiecare intelege ce vrea, ce simte.
Linkin spune asta de cate 5 ori in fie ce piesa (e generalizat) dar pe ei ii intelegi. Asta e. Nu te mai agita de pomana.
Dinu, astfel de posturi nu traiesc pe forumu' asta. Zi merci ca nu ti-am dat avertisment.
Linkin spune asta de cate 5 ori in fie ce piesa (e generalizat) dar pe ei ii intelegi. Asta e. Nu te mai agita de pomana.
Dinu, astfel de posturi nu traiesc pe forumu' asta. Zi merci ca nu ti-am dat avertisment.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
imi dau si eu cu parerea
Salut...Nu stiu ce explicatie exacta sa-ti dau...dar Andreea Balan prin "vreau sa iau viatza la misto" adik` vreau sa traiesca clipa si sa se distreze cu prietenii,sa fie libera ca de fapt asa se numeste si pesa "libera din nou" pentru ca Andreea se simte libera,acum esti multumit?!
- Andreutza_1
- Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1