Primul fan-club Andreea Balan cu site

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Ce parere aveti despre site-ul www.andreebalan.20m.com ?

Super
1
100%
Cool
0
Niciun vot
Normal
0
Niciun vot
Nashpa
0
Niciun vot

Voturi totale : 1

Primul fan-club Andreea Balan cu site

Mesajde shok-tu » Lun Mar 03, 2003 2:37 pm

Salut! Sunt presedintele fan-club-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca, si sunt primul fan-club AB din tara cu site. Il puteti vizita la http://www.andreeabalan.20m.com si daca vreti sa va faceti adresa de e-mail cu NumeleTau@andreeabalan.zzn.com si nu merge din site, intrati pe http://www.andreeabalan.zzn.com . Merci, Va pup. Mihai. P.S.: Sa lasati sugestiile si opinile la sondaj, k?
shok-tu
Junior Member

Mesajde Radu123 » Lun Mar 03, 2003 3:38 pm

Daca vrei stima si faima atunci in mod sigur ai gresit locul.

Dragut ca la pozele care le-ai luat de pe site-ul Andreei ai scris un site... fa rost de o lupa si vezi ce scrie pe ele :). Si la faza cu un site mai naspa ... eu zic ca ar trebui sa gandesti inainte sa vorbesti ...

Daca o sa vada Andreea site-ul o sa ai de dat multe explicatii.. de asta nu l-am trecut in http://www.andreeabalan.ro plus ca ai schimbat cam des adresa. Da un mail la andreeabalanro@yahoo.com si am sa-ti explic.
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Ce dracu ai?

Mesajde shok-tu » Lun Mar 03, 2003 6:16 pm

Eu nu te inteleg mai omule, ce ai? Ti-e ciuda ca eu am dat din gura. Nu te supara ca iti spun, dar tu te tot lauzi cu andreeabalan.ro . Uite, eu am publicat aici adresa site-ului meu, pentru a creste traficul, nu pentru a ma laudan + ca Andreea stie de site-ul meu, asa ca nu inteleg care e problema ta. Si ar mai fi o chestie, tu te dai mare cu site-ul tau, care nu valoreaza nici doi bani ( no offence) eu recunosc ca e un site simplu, care nu e facut de un profesionist, ci de un amator, tu spui ca tu esti cel mai tare din parcare, dar nu uita ca parcarea poate fi goala. Mai bine il lasai pe Sergiu sa faca site-ul care l-ai facut tu, care nu merita nimic. Presupun ca ai ales un domeniu.ro ca sa faci treaba buna. Faza e ca Sergiu a facut treaba mult mai buna decat tine.
Eu am facut site-ul meu doar pentru fani, pentru a afla mai multe date despre fan-club. Asa ca ciocu' mic. Daca vrei cearta scrie-mi la office@andreeabalan.zzn.com , K? GATA.
shok-tu
Junior Member

Mesajde Hera » Lun Mar 03, 2003 9:32 pm

Imi pare rau, shok-tu, dar deja exista un thread "siteuri cu si despre andreea balan". Subiectul de fata se incadreaza acolo,nu necesita unul separat. in plus, e a doua oara cand il faci, caci pe primul ti l-am unit cu site-ul sus-numit, poti primi acolo pareri si comentarii.
Inteleg ca vrei subiect separat ca sa ai sanse mai mari sa iti faci publicitate la site, dar ti-l poti scrie in semnatura, daca nu il ai deja, nu m-am uitat.
Subiect inchis
Hera
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan