Andreea Balan are voce?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Andreea Balan are voce?

DA
2
67%
oarecum
0
Niciun vot
NU
1
33%

Voturi totale : 3

Andreea Balan are voce?

Mesajde covergirl^^^ » Dum Mar 16, 2003 10:01 pm

Gabyzzule ai inchis un subiect identic cu acesta shi nu intzeleg de ce.... Poate imi explici, cum adica "se trecuse de mult, peste acest subiect"??
Lumea n-are voie sa-si exprime parerea? Unii sunt de parere ca
Andreea are voce altzii ca nu, de aceea un sondaj de opinie nu strica deloc!
De ce te deranjeaza pe tine? :con:

Am bagat acum o optiniune in plus la sondaj, "oarecum" , asa ca sa poata vota si persoanele care nu sunt chiar ferm convinse ca Andreea are sau n-are voce.

PS : Mai laso moale cu shtersul subiectelor ca in final o sa mai ramana unul sau doua, care iti convine tzie. :mad:
:-S
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Lol

Mesajde Love2Fly » Lun Mar 17, 2003 12:07 am

Cred ca nici nu stie ce e aia voce!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Lol

Mesajde jane doe » Lun Mar 17, 2003 12:42 am

Initial trimis de Love2Fly
Cred ca nici nu stie ce e aia voce!:)

Wooww!!! Esti foarte sigur pe tine, probabil ca tu stii mult mai bine decat ea "ce e aia voce"... Pai atunci spune-ne si noua ca suntem mai fraieri, si poate scrii si o carte sa o citeasca Andreea B si toti ceilalti afoni care apar pe la televizor si la radio de-i auzim noi mereu... Asa invatza si ei ce inseamna sa ai voce de la maestrul Love2Fly....
Nu sunt fan Andreea B pt ca muzica ei nu este exact pe gustul meu, dar sunt de parere ca are voce!
jane doe
Junior Member

Fiti seriosi.

Mesajde Radu123 » Lun Mar 17, 2003 12:50 am

Normal ca are voce ... :) am auzit-o eu vorbind e adevarat ca cam de mult (pt mine) dar daca nu ar fi avut voce nu ar fi avut cum sa vorbeasca.

Eu zic sa o lasati balta daca va place ascultati-o daca nu NU. Nimeni nu are o voce perfecta pt ca nici nu exista asa ceva.
Vocea e ceva oarecum subiectiv, nu e vorba despre notele muzicale ci e ceva mult mai complex iar afirmatiile de ganul are ... nu are sunt doar pareri personale.
Si oricum daca vrei sa tragi aici vre-o concluzie negativa nu ai sanse.

Plz
inchide cineva chestia asta care deja e de 2 ori ?

ps. o sa apara de 3 ori probabil
:)
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Mesajde Hera » Lun Mar 17, 2003 11:21 am

covergirl, daca moderatorul a inchis subiectul, e chiar culmea sa deschizi unul asemanator!

Subiect inchis!!!

Ps: nu il reface, pe urmatorul nu il mai inchid, ci il sterg ,cu tot cu mesaje. :mad:
Hera
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan