Gabyzzule ai inchis un subiect identic cu acesta shi nu intzeleg de ce.... Poate imi explici, cum adica "se trecuse de mult, peste acest subiect"??
Lumea n-are voie sa-si exprime parerea? Unii sunt de parere ca
Andreea are voce altzii ca nu, de aceea un sondaj de opinie nu strica deloc!
De ce te deranjeaza pe tine? :con:
Am bagat acum o optiniune in plus la sondaj, "oarecum" , asa ca sa poata vota si persoanele care nu sunt chiar ferm convinse ca Andreea are sau n-are voce.
PS : Mai laso moale cu shtersul subiectelor ca in final o sa mai ramana unul sau doua, care iti convine tzie. :mad:
:-S
Andreea Balan are voce?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Andreea Balan are voce?
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Re: Lol
Initial trimis de Love2Fly
Cred ca nici nu stie ce e aia voce!:)
Wooww!!! Esti foarte sigur pe tine, probabil ca tu stii mult mai bine decat ea "ce e aia voce"... Pai atunci spune-ne si noua ca suntem mai fraieri, si poate scrii si o carte sa o citeasca Andreea B si toti ceilalti afoni care apar pe la televizor si la radio de-i auzim noi mereu... Asa invatza si ei ce inseamna sa ai voce de la maestrul Love2Fly....
Nu sunt fan Andreea B pt ca muzica ei nu este exact pe gustul meu, dar sunt de parere ca are voce!
-
jane doe - Junior Member
Fiti seriosi.
Normal ca are voce ...
am auzit-o eu vorbind e adevarat ca cam de mult (pt mine) dar daca nu ar fi avut voce nu ar fi avut cum sa vorbeasca.
Eu zic sa o lasati balta daca va place ascultati-o daca nu NU. Nimeni nu are o voce perfecta pt ca nici nu exista asa ceva.
Vocea e ceva oarecum subiectiv, nu e vorba despre notele muzicale ci e ceva mult mai complex iar afirmatiile de ganul are ... nu are sunt doar pareri personale.
Si oricum daca vrei sa tragi aici vre-o concluzie negativa nu ai sanse.
Plz
inchide cineva chestia asta care deja e de 2 ori ?
ps. o sa apara de 3 ori probabil

Eu zic sa o lasati balta daca va place ascultati-o daca nu NU. Nimeni nu are o voce perfecta pt ca nici nu exista asa ceva.
Vocea e ceva oarecum subiectiv, nu e vorba despre notele muzicale ci e ceva mult mai complex iar afirmatiile de ganul are ... nu are sunt doar pareri personale.
Si oricum daca vrei sa tragi aici vre-o concluzie negativa nu ai sanse.
Plz
inchide cineva chestia asta care deja e de 2 ori ?
ps. o sa apara de 3 ori probabil

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1