Andreea Balan si-ar dori sa aiba pe cineva ?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Andreea Balan si-ar dori sa aiba pe cineva ?

Mesajde AngeLgIrL » Dum Feb 02, 2003 11:23 am

=D Andreea spune ca nu are prieten...poate nu o lasa parintii dar a implinit varsta de 18 deci este independenta.Mi-ar placea s-o vad pe AB cu cineva dar ... nu mi s-a intamplat.sau poate pe cineva dar nu vrea sa spuna...oricum m-as bucura daca ar fi asa.GabiZzu cred ca ar trebui sa pui si tu subiecte mai noi.
AngeLgIrL
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Feb 02, 2003 3:26 pm

Da si-ar dorii normal, iar parintii o lasa, numai ca inca nu si-a gasit jumatatea.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Nu cred....

Mesajde Love2Fly » Joi Feb 06, 2003 12:39 am

Da si-ar dorii normal, iar parintii o lasa, numai ca inca nu si-a gasit jumatatea.

Bre! ea isi doreste ca orice fata dar deh! nu oricine are contul in banca de peste 200.000$ sa o aiba pe ea. Defapt ea la varsta asta nu-si poate dorii decat bani si distractie de la un baiat, mai putina dragoste & stuff. Daca e cineva smecher sa ma contrazica ca nu e cum zic eu sa aduca si argumentele de rigoare si daca ma convinge (prin absurd) eu ma cuplez cu Ab :L) lol...
p.s: Sunt curios ce o sa scrie radu123 la subiectul asta!:)
Love2Fly
Junior Member

Re: Nu cred....

Mesajde RalucaB » Joi Feb 06, 2003 4:04 pm

Initial trimis de Love2Fly

Bre! ea isi doreste ca orice fata dar deh! nu oricine are contul in banca de peste 200.000$ sa o aiba pe ea. Defapt ea la varsta asta nu-si poate dorii decat bani si distractie de la un baiat, mai putina dragoste & stuff. Daca e cineva smecher sa ma contrazica ca nu e cum zic eu sa aduca si argumentele de rigoare si daca ma convinge (prin absurd) eu ma cuplez cu Ab :L) lol...
p.s: Sunt curios ce o sa scrie radu123 la subiectul asta!:)

Auzi ea nu umbla doar ptr. bani! shy sa sty ca eanu vrea sa aiba prieten la varsta asta. Sustine Andreea in ziarul "Libertatea".
Asa ca nu umbla ptr bani! U ce zici Gabyzzu??
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde Radu123 » Vin Feb 07, 2003 1:08 am

DA !!!!!!! Pe MINE !!!!

Evident ca adevarul e dincolo de voi. lol
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Mesajde RalucaB » Vin Feb 21, 2003 1:47 pm

Initial trimis de Radu123
[B]DA !!!!!!! Pe MINE !!!!

Evident ca adevarul e dincolo de voi. lol [/B]

[size=100] Da Radule vezi sa nu!!

[size=75][font=courier new][color=red]Poate pe altcineva dar nu pe tine :)))
:u :u :u
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

lol

Mesajde Love2Fly » Vin Feb 21, 2003 11:09 pm

Poate pe altcineva dar nu pe tine ))

Normal!!!! Radu nu are bani!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Sâm Feb 22, 2003 12:30 am

Ce subiect stupid!
Daca Andreea si-ar dori sau nu sau are sau n-are prieten e treaba ei!
Angelgirl ti-ar placea s-o vezi cu cineva? Nu stiu ma cred ca ar fi cam imposibil pai oricum daca a.b. ar avea prieten nu ar recunoaste si cu atat mai putin s-ar lasa vazuta cu el! :con: :rolleyes:

Noapte buna kids eu ma culc!
ps:Gabyzzu ce draq* faci de nu mai intri pe irc???
fan Andreea B.
Junior Member

....... : ((((

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 7:28 pm

Am o intrebare: De unde dracu` stiti voi ca Andreea nu are deja prieten?! Si, Love2Fly, ti-am mai zis: NU TOATE FETELE CAUTA BAIETII CU BANI!!!!! AIA SUNT CEI MAI NASPA!!!!! Mie, personal, nu se pare mai dulce un baiat "normal", fara milioane in buzunar... Parerea mea... Oricum, ar trebui inchis subiectul acesta.... Merita si Andreea putina intimitate si putina viata personala..... Parerea mea..... Pups!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

asa spuneti voi

Mesajde AngeLgIrL » Dum Mar 16, 2003 11:31 am

:t Auziti...eu tocmai am citit ce ati scris voi...mah unii din voi sunteti chiar... nu conteaza...sau tipu` ala care a spus ca Andreea Balan cauta pe cineva cu bani multi ca sa cupleze cu el.ca de ! Cand nu era artista Andreutza mea credti ca n-a avut prieteni.? Si ce pe atunci nu era milionara.Gura mica la dusmani si joc de glezna...Gabizzu mai bine inchidem subiectul asta...ii dau dreptate Andreei matoi(cred ca nu te superi pe mine :) ) Andreea B. are dreptul la intimitate... :B
Gabizzu raspund pe mirc...te rog ajuta-ma nu fi rau
AngeLgIrL
Junior Member

apropo de baieti cu bani

Mesajde Mr Teo » Dum Mar 16, 2003 7:19 pm

Si eu ma incadrez in categoria respectiva cu un venit destul de... respectabil (mai ales pt Romania):) si nu ma consider nici : chel,prost,scund,gras......etc ok pisoy:)?
Asa ca fii atenta ce vorbesti.
Mr Teo
Junior Member

Închideþi-l!

Mesajde Dragos C. » Mar Mar 18, 2003 9:08 pm

ªi eu cred cí£ subiectul í£sta ar trebui inchis; nu are nici un rost. ªi nici nu e frumos sí£ discuí¾i chestii din astea pe un forum. Rog moderatorii sí£-l inchidí£.
Dragos C.
Junior Member

~Okayu~

Mesajde RalucaB » Mie Mar 19, 2003 3:11 pm

Asha e Dragos sunt de acord cu tine!!
E chiar stupid subiectu!!
RalucaB
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Mar 19, 2003 11:55 pm

da, u r right.

Subiect inchis
Hera
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan