andreea balan cine altcineva poate fi?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

andreea balan cine altcineva poate fi?

Mesajde badboy22 » Joi Mar 27, 2003 5:52 pm

andreea balan a declarat ca nu vrea sa pozeze in palyboy de ce credeti ca nu a vrut sa pozeze?:confused:
badboy22
Junior Member

Mesajde Aliosha » Joi Mar 27, 2003 5:56 pm

Ca sa nu ne doara ochii. Ar fi putut bate recordul de uratenie stabilit de Gyorfi.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Crazy_sexy_cool » Joi Mar 27, 2003 10:04 pm

Sa va spun de ce refuza sa pozeze in Playboy? E foarte simplu! Este o fata decenta, cu mult bun simt, care se respecta pe sine si ne respecta pe noi, fanii, nu ne arata fundul ei, asa cum fac altele.
Crazy_sexy_cool
Junior Member

Lol

Mesajde Love2Fly » Joi Mar 27, 2003 10:38 pm

Sa va spun de ce refuza sa pozeze in Playboy? E foarte simplu! Este o fata decenta, cu mult bun simt, care se respecta pe sine si ne respecta pe noi, fanii, nu ne arata fundul ei, asa cum fac altele.

Ya sure!....."se respecta"...daca s-ar respecta ar mai iesii si ea cu baieti normali si finutzi si nu cu tot felul de "bastani" si ciori de la ea din PH(apropo stiati ca a fost combinata cu ala care are masona cu PH ?? KAS-Mertz?" si nu ne arata fundul pentru ca nu are fund...nu pentru ca nu ar vrea!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mar 27, 2003 11:02 pm

nu credeam ca dupa atat timp inca se mai deschid sub aberante despre pozarea ei in playboy, gata cu stupizenile, si sub inchis.

Last edit by Hera: imi cer eu scuze in numele lui gabi ca a uitat sa inchida subiectul- tehnic vorbind -

Subiect inchis!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Andreea Balan