andreea balan cine altcineva poate fi?
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
andreea balan cine altcineva poate fi?
andreea balan a declarat ca nu vrea sa pozeze in palyboy de ce credeti ca nu a vrut sa pozeze?:confused:
- badboy22
- Junior Member
Sa va spun de ce refuza sa pozeze in Playboy? E foarte simplu! Este o fata decenta, cu mult bun simt, care se respecta pe sine si ne respecta pe noi, fanii, nu ne arata fundul ei, asa cum fac altele.
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Lol
Sa va spun de ce refuza sa pozeze in Playboy? E foarte simplu! Este o fata decenta, cu mult bun simt, care se respecta pe sine si ne respecta pe noi, fanii, nu ne arata fundul ei, asa cum fac altele.
Ya sure!....."se respecta"...daca s-ar respecta ar mai iesii si ea cu baieti normali si finutzi si nu cu tot felul de "bastani" si ciori de la ea din PH(apropo stiati ca a fost combinata cu ala care are masona cu PH ?? KAS-Mertz?" si nu ne arata fundul pentru ca nu are fund...nu pentru ca nu ar vrea!
-
Love2Fly - Junior Member
nu credeam ca dupa atat timp inca se mai deschid sub aberante despre pozarea ei in playboy, gata cu stupizenile, si sub inchis.
Last edit by Hera: imi cer eu scuze in numele lui gabi ca a uitat sa inchida subiectul- tehnic vorbind -
Subiect inchis!
Last edit by Hera: imi cer eu scuze in numele lui gabi ca a uitat sa inchida subiectul- tehnic vorbind -
Subiect inchis!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
5 mesaje
• Pagina 1 din 1