pentru americani....:) si Romania
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
pentru americani....:) si Romania
Ce parere ati avea de un concert Andreea Balan in vara in USA?
-
Mr Teo - Junior Member
~NU~
Nu,Nu,nu ptr ca la voi a fost o luna shy noi nu am putut sta fara ea!!!
Poate la toamna la voi!!
Zbye!
:o :o
Poate la toamna la voi!!
Zbye!
:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
LOOOOOL!
Chiar nu m-as mira daca ne-ar lasa pe noi pentru ei.... Ziaristii romani sunt niste PORCI!!!!! Acolo macar ar putea sa iasa nemachiata pe strada sau sa conduca cu 120km/h cu masina si cu muzica la maxim si cu un dulcel langa ea : ) Acolo nu se da atata importanta pentru fiecare rahat.... Aici, pentru bani, iti "spala" si pielea, doar, doar, sa mai scoata o idee, o "minciuna". Dar, ar veni inapoi "scobitoare", daca toate restaurantele se inchid la 2... : ) Asta, sper ghinionul ei..... : ( Rock it, baby!!!! Rockkkkk itttttttt!!!!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
?
Acolo macar ar putea sa iasa nemachiata pe strada sau sa conduca cu 120km/h cu masina si cu muzica la maxim si cu un dulcel langa ea : )
Ahahahaha......120km\h? tu chiar ti-o imaginezi pe Ab la 120 ? hihihi....eu mi-o imaginez in stalp la viteza aia....cat despre "dulcelul" ala......mi se rupe de el....ca stiut tot ce e de stiut despre el....are bani!:
p.s: stiati ca Ab s-a dezvirginat in USA(informatie 100% sigura)?:(
-
Love2Fly - Junior Member
daca si ea vrea, e de acord, i-ar face placere ar merge nuam sper sa nu fie ca si cu cealata andreea cu "fanii" cu toate ca n-as prea crede, ea e o fata mai in banca ei :o
ralucab tu chiar esti obsedata, ce are daca vine sila noi? :confused:
ralucab tu chiar esti obsedata, ce are daca vine sila noi? :confused:
-
ograsa - Junior Member
Re: ?
Initial trimis de Love2Fly
Ahahahaha......120km\h? tu chiar ti-o imaginezi pe Ab la 120 ? hihihi....eu mi-o imaginez in stalp la viteza aia....cat despre "dulcelul" ala......mi se rupe de el....ca stiut tot ce e de stiut despre el....are bani!:
lol, feliciatri ce sa-i urez?

a aporpo se zucea ca dupa ce faci asta devii "o femeie aevarata" lool
evident aeratii
-
ograsa - Junior Member
Aham... Si U de unde ai informatia asta?! : )) Astept un raspuns....

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Din surse sigure
Mi-a soptit o pasarea..suzi!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Bai cu cine sa "dezvirginat" un tip sau.. o tipa cum e moda mai nou:)?
Dane informatii pls.
-
Mr Teo - Junior Member
Damn! Cititi revista "BRAVO" si nu mai plecati urechea la toate porcariile....
-
Am vb. cu Andreea dupa ce a declarat in Bravo ce a declarat si mi-a spus ca daca nu declara ca vrea sa se dezvirgineze, lumea credea ca nu mai e virgina, iar daca spunea ca e virgina si ca nu are de gand sa se dezvirgineze, lumea rautaceoasa ar fi spus alte chestii. Si in plus ce aveti cu ea? Are si ea dreptul la sex, ca orice om. De ce nu va deranjeaza ca AA nu e virgina si ca a facut pana acum 3 avorturi (inf. 100% sigura)
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Ai perfecta dreptate in ceea ce ai zis. E treaba ei ceea ce face si cred ca deja e destul de mare sa treaca la urmatorul pas.
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
fuck ppl! nu credeti ca deja s-a futut prea tare tema asta?!
Love2Fly numai tu esti de vina!
Te dai mai scarbit de fazele Izei, dar deeschizi teme de genul : ab s-a futut la greu in state, nu?
E VIATA EI! FACE CE VREA! DECLARA CE VREA! E O LUME LIBERA!
Ce ar fi sa notam si ora la care o s-o faca? nu? ca sa fie si mai cool...:rolleyes:
Love2Fly numai tu esti de vina!
Te dai mai scarbit de fazele Izei, dar deeschizi teme de genul : ab s-a futut la greu in state, nu?
E VIATA EI! FACE CE VREA! DECLARA CE VREA! E O LUME LIBERA!
Ce ar fi sa notam si ora la care o s-o faca? nu? ca sa fie si mai cool...:rolleyes:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Gabitzu are dreptate.
Gabitzule sa nu crezi ca ptr. ca am spus asta te plac
Gabitzule sa nu crezi ca ptr. ca am spus asta te plac

www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1