Hai sa fim seriosi
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Hai sa fim seriosi
Dupa cum am spus, hai sa fim putin seriosi; Andreea nu mai are atata succes, de cand cu atatea dansatoare. Coregrafia tuturor pieselor e mai simpla. Acum Andreea are mai multe pe cap, trebuie sa se uite la toate 5 cand danseaza, si mai nou se si cearta cu fetele. Eu cred ca nu mai are atata succes. Voi ce credeti? Lasa msg si te rog exprimate si prin sondaj. Te pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
HY!
Da mihaitzule sa sty ca succesul Andreei nu se bazeaza numa pe dansatoare!
Poate sa aiba shy 100 dak noi o iubim o sa ne placa in continuare.
dak tzye ti se pare ca succesul eu scade inseamna ca nu iti mai place!
Nu sunt de vina dansatoarele!
Poate sa aiba shy 100 dak noi o iubim o sa ne placa in continuare.
dak tzye ti se pare ca succesul eu scade inseamna ca nu iti mai place!
Nu sunt de vina dansatoarele!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Doamne fereste! Eu tin la Andreea k la ochii din cap, o iubesc f. mult. Ati fost azi vara la mare? Cand intra in concerte doar cu Alina si Monica? Eu am fost, si am vazut-o, avea o coregrafie la piesa "De la primul sarut" si la "te joci cu mine" f. grea, dar cu toate astea se sincronizau. Acum, am fost la Petrosani si dansatoarele cele noi ramaneau in urma si alte greseli. Ce am mai observat? Ca a schimbat coregrafiile anumitor piese cu unele mai simple. Ati vazut-o pe Andreea la Big Brother, la Brasov? Ati vazut ca, Cristina (o dansatoare noua), a ramas in urma cu mult. Toate dansatoarele s-au lasat in jos, numai ea statea k magarusul la poarta noua, deoarece ea era in prim-plan. Daca ati fi vazut c cearta a iesit atunci dupa concert.... Ma rog, fiecare e rugat sa isi lase pareriile aici. Va pup
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
dar imi explicati si mie de ce si-a luat 5 dansatoare? ce, nu era bine cu 2?? ;i
oricum succesul ei nu depinde de cate dansatoare are ci de muzica ei. daca ar pune mai mult accent pe asta, ar fi mult mai bine.
oricum succesul ei nu depinde de cate dansatoare are ci de muzica ei. daca ar pune mai mult accent pe asta, ar fi mult mai bine.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
pe mine m-a enervat ingrozitor de tare cand am aflat ca are 5 dansatoare, dar luni 28.04.2003 am fost la Marsa, o localitate de langa Sibiu, unde a avut ab concert am aflat ca nu intra cu 5 dansatoare numai in concertele televizate. In concerte nu intra numai cu Alina si Monica. Te pup
-
mihaitzu - Junior Member
Mihaitzu, mai lasa Internetu`, si mai pune mana pe o carte... Sau exprima-te in asa fel, inca` sa inteleaga ce vrea sa-i transmiti cititorului, ok? Era doar un sfat... Si la Brasov, s-a incurcat ALINA, mai vechea dansatoare a Andreei. Dar, e destu` de greu pentru tine, corect? Andreea si fetele sunt foarte obosite, au multe concerte, Andreea, Alina si Monica au BAC-u` anu` asta, si tre` sa invete, deci, de aceia au mai modificat coregrafia. Intelegi sau tre` sa -ti desenez?!... :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Andreea pisoi
Merci de sfat, dar nu cred ca il voi lua in considerare, no offence:( . Alina se incurca mult, am si vb cu andreea despre asta. Si nu, nu e nevoie sa imi desenezi
. Daca tot merge in concerte si Andreea, macar sa aiba o coregrafie k-lumea, dacanu s-o lase moarta pana dupa bac, k? Te pup

-
mihaitzu - Junior Member
LOL! Eu doar ti-am dat un simplu sfat...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
MERCI oricum, invat toata ziua, mai ales ca am teza vineri la geogra si eu sunt pasta. 

-
mihaitzu - Junior Member
Ca moderator : lasati anecdotele scolare, e ultimul avertisment.
Aveti impresia ca succesul se datoreaza dansatoarelor?
Cred ca va avea si mai mare succesul atunci cand o sa cante cu orchestra...
E omenesc sa gresesti, sa ti se intample sa ramai in urma... asta e.
Atata va umflati in pene... : Uaaa am vb. cu AB despre asta, bla bla...
in definitiv, tot ce vrea ea face, nu?
Aveti impresia ca succesul se datoreaza dansatoarelor?
Cred ca va avea si mai mare succesul atunci cand o sa cante cu orchestra...
E omenesc sa gresesti, sa ti se intample sa ramai in urma... asta e.
Atata va umflati in pene... : Uaaa am vb. cu AB despre asta, bla bla...
in definitiv, tot ce vrea ea face, nu?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ne lasam scoala deoparte.K.
Poate ai avut dreptate cand ai spus ca Andreea face ce vrea, dar ea fara noi cine e? Daca nu am mai placea-o noi fanii, foarte usor s-ar putea lasa de meserie. Right?
Poate ai avut dreptate cand ai spus ca Andreea face ce vrea, dar ea fara noi cine e? Daca nu am mai placea-o noi fanii, foarte usor s-ar putea lasa de meserie. Right?
-
mihaitzu - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1