Sa Punem Punct Aici!
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sa Punem Punct Aici!
Deja s-au zis mult prea multe, despre aceasta comparatie intre Andreea Balan si Andreea Antonescu. Si oricat le-ar iubi si fanii uneia si fanii alteia, facand comparatii uita aia e mai buna, etc, nu fac decat sa le faca rau amandurora. Propun sa se inceteze cu astfel de comparatii si pentru toti cei care vor sa mai zica ceva de AA, sa posteze AICI! si nu altundeva. Propun modului sa inchida toate sub. despre aceasta comparatie!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
hmmm...
mda....shi eu sunt de acord cu incetarea comparatiilor...
(v-atzi uitat la Cacealmaua???:))))

(v-atzi uitat la Cacealmaua???:))))
-
fan Andreea B. - Junior Member
comparatia trebuie sa se incheie.. merita sa le compaam pe fete?? andre B e mult mai tare de 10000000000000000 de ori decat a a.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
LOL!
Ambele sunt foarte cool si foarte dragute. Au multe lucruri in comun, dar mai sunt si divergente... Anyway, nu merita comparatia!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Yeap e mai bine sa le lasam in pace.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
Hmmm... Nu mi se pare corect, cover! :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Sa nu mi-o luati in nume de rau, dar cred ca si Ab si AA, nu sunt prea interesata de barfele adresate lor, va dati seama ce s-ar intampla daca ar face scandal pentru fiecare barfa? hmmm
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
-
mihaitzu - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1