"Plang de dor" cel mai recent videoclip al Andreei Balan

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 6:31 pm

Da, clipu` e destu` de dragut... Dar, mai mult m-au 'vrajit' celelalte... Nu stiu de ce.... Anyway, melodia e superba! :o
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Mie Mai 14, 2003 5:09 pm

Andreea pisoy ai niste idei pe creier... numai asta ai tu in materia cenusie? Glumea, nu criza. Ai dreptate, e patetic, doar e fan AA.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Mai 14, 2003 9:50 pm

doar e fan AA.
Nici intr-o mie de ani nu o sa intelegi cu ce se mananca muzica.

(ca sa te lamuresc pe intelesul tau: nu sunt fan AA nici AB . De fapt nu sunt fan. cand cresc mare ma fac fan romica puceanu.)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Mai 14, 2003 10:42 pm

aici se lasa mesaje doar de genul "uuuaa, ce cool e/imi place/ e cea mai tare" si mihai a lasat acelasi mesaj de vreo 3 ori. Daca nu incetati incep sa le sterg, asa ca sa nu va mirati daca o sa va dispara posturi.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 1:42 pm

Cand esti mare ce vrei sa te faci????

Si tu Gabitzule care e problema ta? Daca nu iti convine nu te uita:) Glumeam
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 15, 2003 2:07 pm

Problema e ca aici se lasa mesaje de copii distrusi, si parca se vroia demonstrarea faptului ca fanii AB nu sunt doar retardatii, sau v-ati lasat de initiativa asta?

Personal, am trei variante:
1.Sa sterg toate mesajele care sunt imbecile, si sa raman cu un forum curat, si cu reputatia de mod. bun.
2.Va dati pe breazda, si scrieti cum trebuie (daca se poate) si avem un forum mare si fericit.
3.Las toate imbecilitatile sa traiasca, pentru ca asa e felul fanilor de a fi, si ma trezesc cu diverse critici.

Ce preferati?

p.s. cui ii puneai intrebarea, si de ce? (mihai)
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 9:30 pm

Intrebarea aceea i-o puneam lui bassplayer. Scuze ca nu am specificat.

Ce am prefera noi Gabitzule? Bineinteles ca am opta pentru varianta 2. Vom incerca de acum inainte sa nu mai lasam msg d-astea.

Te rog frumos, nu mai fa pe nimeni retardat ca nu ai de unde sa stii ca suntem.

Si inca o chestie, eu nu vreau sa ma cert cu tine Gabitzule, sper ca de acum inainte sa NE intelegem acceptabil daca nu bine, k? Mai vb.noi, Te pup

mihaitzu
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 10:04 pm

Don't u understand, a fost deschis un thread 4 videoclipul plang de dor, mai demult.

Hai ma Gabitzule nu imi face in ciuda si inchide subiectlu, K? Merci mult

mihaitzu
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Mai 30, 2003 10:14 pm

Ok, clipu` e mijto, cre` ca am mai spus asta... Dar, eu nu gaseam nici un thread pe care sa postez, si m-am hotarat sa postez a`ci.... Deci, Gabytzu, tu ar trebui sa iei dracu` o pauza, ca daca vezi vreo vorba naspa despre Andreea, imediat inchizi thread-u`... Eu propun schimbarea ta... :) Ar trebui un om 'neutru' sa 'manevreze' forumu` domnitei Balan. Oamenii sunt liberi sa-si spuna parerea, si e problema ta, si doar a ta daca nu-ti convine. Strange din dinti si nu mai inchide toate thread-urile, c-o sa intram pe forumu` Balanei, si o sa stam cu ochii la soare, ca n-o sa avem unde posta!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Jos guvernu'!! Vrem unu' neutru!

Mesajde Dragos C. » Sâm Mai 31, 2003 7:06 am

Initial trimis de Andreea Pisoi
Ar trebui un om 'neutru' sa 'manevreze' forumu`[..]

Nu, pentru cí£ nu ar ºti nimic despre Andreea!
Oamenii sunt liberi sa-si spuna parerea[..]

Da, dar dací£ nu-mi place, mí£ supí£r... :D
[..]ca n-o sa avem unde posta!

Stai tu fí£rí£ grijí£. Decat 100 de subiecte prosteºti ºi care se repetí£ pentru cí£ voi nu ºtií¾i sí£ folosií¾i funcí¾ia cautí£, mai bine 10, da' bune.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Mai 31, 2003 8:37 pm

Ok, clipu` e mijto, cre` ca am mai spus asta... Dar, eu nu gaseam nici un thread pe care sa postez, si m-am hotarat sa postez a`ci.... Deci, Gabytzu, tu ar trebui sa iei dracu` o pauza, ca daca vezi vreo vorba naspa despre Andreea, imediat inchizi thread-u`... Eu propun schimbarea ta... :) Ar trebui un om 'neutru' sa 'manevreze' forumu` domnitei Balan. Oamenii sunt liberi sa-si spuna parerea, si e problema ta, si doar a ta daca nu-ti convine. Strange din dinti si nu mai inchide toate thread-urile, c-o sa intram pe forumu` Balanei, si o sa stam cu ochii la soare, ca n-o sa avem unde posta!

Hmmm :con: ......de ce schimbarea lu' gabyzzu??? yo vreau schimbarea lu' hera ca aia e najpa rau de tot !:cool:

Cred ca e bine sa inchida unele subiecte shi unele ar fi shi mai bine chiar sa le shtearga dar.........cand mi-a inchis mie subiectu' ala cu "andreea b. are voce?" atunci nu mi se pare ca a fost bine! shi mi l-a inchis de 3 ori !! ;s
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Dum Iun 01, 2003 11:33 am

Mie imi place un pic videoclipul ei cel nou deoarece parca are ceva schimbat fata de celelate.Ceva mai original, dar asta doar fata de melodiile ei.Daca punem la socoteala si ale alotor cantareti romani, sunt sigura ca ea ar fi pe ultimele locuri!!!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde st4rt0v3r » Dum Iun 01, 2003 8:48 pm

Initial trimis de Tiger Blue
Mie imi place un pic videoclipul ei cel nou deoarece parca are ceva schimbat fata de celelate.Ceva mai original, dar asta doar fata de melodiile ei.Daca punem la socoteala si ale alotor cantareti romani, sunt sigura ca ea ar fi pe ultimele locuri!!!

stai linishtit ca sunt altzi "cantaretzi" mai de rahat ca ea! :o
originalitatea....hmmmm....let me think....asha ceva nu cred ca se gaseshte la ea !!!! :cool:
I'm new! So you don't know me....don't ignore me!
st4rt0v3r
Junior Member

Mesajde Tiger Blue » Mie Iun 04, 2003 8:11 pm

La aproape toti cantaretii romani majoritatea cantecelor sunt copiate sau preluate...
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Tiger Blue
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Iun 05, 2003 1:31 pm

si cam care e legatura a ceea ce ai zis tu cu subiectul asta? daca nu gasesti o explicatie plauzibila, dispari si tu si postul tau de pe forum.

Multumesc.
- Toţi in păr!
gabuba

Anterior

Înapoi la Andreea Balan