Noutati in legatura cu aparitiile Tv cat si in Mas Media a Andreei Balan!
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Noutati in legatura cu aparitiile Tv cat si in Mas Media a Andreei Balan!
http://www.andreeabalan.go.ro/bravo/bravo.htm
Adik Andreea Balan a aparut in revista Bravo in luna Iunie ! :-) revista ce apare bilunar
Adik Andreea Balan a aparut in revista Bravo in luna Iunie ! :-) revista ce apare bilunar
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Hihihihihi
Initial trimis de Gabytzu
da... am vazut si emisiunea de pe B1, a fost super, pacat de imbecilele alea de la Asia.... vai de capu' lor!
Ehh .. nu mai vb niki tu de rau alte trupe :-) iar in legatura cu acea emisiune .. nu prea a avut lok o disputa :-)
-
AnDrEi - Junior Member
pai ce a zis andreea, si showul in sinea lui!
pai am vazut si eu showul :-) mi`a plakut faza cand s`au batut cu manusile alea

-
AnDrEi - Junior Member
despre ce vorbeam si despre ce postezi tu... eu vorbeam despre 'neatza...
Gabytzu sorry

-
AnDrEi - Junior Member
acum mi-e lene voi reveni cu un alt post....
Gabytzu asteptam cu totii acel post al tau .. !
-
AnDrEi - Junior Member
"Numai tu"
Andreea a cantat "Numai tu" la Teo. Frumos, foarte frumos...
P.S. Sexy cizmulitele alea...:)
P.S. Sexy cizmulitele alea...:)
-
Dragos C. - Junior Member
Ce beton a fost la Teo. Acum serios a fost super misto imbracata, pus ca s-a mai ingrashat putin! arata super, super. i cum a cantat cu microphonul... asa... uau... super. Mi mi se parea ca aduce cu Shakira.
Sa va ami spun care a fost faza. Andreea cand a ajuns la aia la 17-30 a zis ca vrea sa cante live, dar aia au zis ca trebuia sa anuntze de ieri... si i-a parut rau, pentru ca vroia sa dem. milioanelor de telespectatori cine este ea!
Sa va ami spun care a fost faza. Andreea cand a ajuns la aia la 17-30 a zis ca vrea sa cante live, dar aia au zis ca trebuia sa anuntze de ieri... si i-a parut rau, pentru ca vroia sa dem. milioanelor de telespectatori cine este ea!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Aseara, 10.05.2003 (cre`) a fost Andreea Balan la "Marea Provocare". A fost destu` de OK. Cam tarziu, da`.... Thread-u` asta ar trebui activat, din nou, parerea mea... 

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Da? Ce pacat eu nu am vazut-o eram la fest. Cand e reluarea?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
La multi ani!
Andreea a fost invitata la Teo si a cantat o melodie noua, a carei videoclip va aparea saptamana viitoare. Inainte de asta insa, si-a pus o dorinta si a suflat in doua lumanari de pe-un tort delicios (ca ea).
Melodia e extraordinara, dar (mai mult) mi-a placut cum dansa in pantaloni scurti. ;o

Melodia e extraordinara, dar (mai mult) mi-a placut cum dansa in pantaloni scurti. ;o
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Re: La multi ani!
Da, melodia Nopti de vara e super misto. Deabia astept sa vad si clipul. Si nu e piesa de-a lui MOga, deci... pt ciudosi... e a dl. Balan (muzica) si a lui Lucian Ionescu (text)
- Crazy_sexy_cool
- Junior Member
Videoclip
Am vazut azi o bucata din videoclipul Andreei. Butonam telecomanda aia mai ceva ca pe tastatura (probabil un defect profesional) si cand ajung pe Atomic, ce-mi vad ochii? Gagici dansand, Andreea cantand si niste butoaie in flacari! N-am prins prea mult, dar cat am vazut, mi-a placut.
Nu pot sa ma abtin, tre' sa fac comparatia! Decat Andreea Antonescu, care, femeie fiind
, canta in engleza in bratele unui gigolo si-si strange sanii pentru a trezi fantezii ude adolescentilor care se lupta cu pubertatea (sau ea cu ei...), mai bine Andreea Balan, care, neavand pretentii de femeie fatala, canta melodii de vara, dansante si se poarta conform varstei: spontan, uneori stangaci, dar natural si tocmai asta mi se pare ca e atuul ei.
Nu pot sa ma abtin, tre' sa fac comparatia! Decat Andreea Antonescu, care, femeie fiind

Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
deci, asadar, si prin urmare
dupa cum vedeti am golit acest subiect de absurditatile voastre, mesagele cretine cu quote la msg anterior. Sa fiti multumiti ca nu v-am trantit niste banuri asa ca sa va simtiti bine.
in atentia in special a lui covergirl. Sa stii Andreea Pisoi a fost banata pt imbecilitatile sale, ce crezi ca regula nu se aplica si pt tine?
Noroc ca nu mai posteaza pe aici Preferata si d-al de Andrei, ca era vai si amar de curu' lor.
Cam atat, si de acum inainte aveti doua variante : on topic, sau avertisment/ban . Tre' sa va vina mintea voastra, aia ingusta, la cap...
in atentia in special a lui covergirl. Sa stii Andreea Pisoi a fost banata pt imbecilitatile sale, ce crezi ca regula nu se aplica si pt tine?
Noroc ca nu mai posteaza pe aici Preferata si d-al de Andrei, ca era vai si amar de curu' lor.
Cam atat, si de acum inainte aveti doua variante : on topic, sau avertisment/ban . Tre' sa va vina mintea voastra, aia ingusta, la cap...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Iar ziare
In Libertatea de acum cateva luni apareau fotografii cu Roxana de la Cronica Carcotasilor. Asta-i un ziar de scandal de mana a doua si nu cred ca informatiile pe care le publica sunt 100% reale.
-
20 mesaje
• Pagina 1 din 1