andreea mai are liber ptr. internet?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

andreea mai are liber ptr. internet?

Mesajde visa » Mar Aug 12, 2003 7:14 pm

mai fratiilor, mai stiti ceva despre andreea balan? va pun aceasta intrebaRE, DEOARECE EU NU AM MAI AUZIT NIMIC DE PARCA a intrat in pamant!
visa
Junior Member

Mesajde monk » Mar Aug 12, 2003 7:20 pm

preiau legatura ...

deocamdata "canta" (daca se poate spune asa - caci face playback) pe la mare prin mai toate cluburile ieftine ...

de exemplu am trecut intr-o zi pe la mamaia si ghici ce ... canta pe plaja cu multa lume in jurul el ... cand la un moment dat intreaba :
- Si , ce melodie nu am cantat eu din repertoriul meu cunoscut ...
La care din public se aude ...

- care este compus din asa de multe melodii incat le poti numara pe jumatate din degetele de la o mana si tot mai raman degete libere ....

deci iti dai seama ce activitate intensa are donsoara cu pricina la mare :lol: :o
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde gabuba » Mar Aug 12, 2003 7:34 pm

deci monk... pentru informatia ta:
1.din cate stiu eu nu este la mare, decat din 15 august, sunt doar afise promotionale. Probabil canta cu trupa la emisiunea de pe plaja a celor de la hiq.
2.are trupa de live, deci varianta cu playbackul se exclude
3.hai sa mori tu ca a zis asa ceva? e a zis. a zis la fel cum scrii tu versurile de pe muzica
4.a scos doua albume cu 10 piese fiecare. putin, nu? [exceptand remixurile :D]
5.nu ii iau apararea, doar sunt obiectiv, ceea ce tie iti lipseste. atat timp cat esti pe forumu andreea balan, esti pe teren minat. in alta oridine de idei ai avertisment, pt off topic, aberare. daca vrei sa te dai destept, ai gresit adresa.
6.inainte sa zici ceva citeste regulamentul. orice post off topic aici sau oriunde altundeva va fi amendat .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Mie Aug 13, 2003 10:06 am

acum vaz ca ti-am mai inchis odata un subiect similar. tu vrei ban?
case close.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Andreea Balan