are andreea mai mult succes de cand canta live, cu trupa?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

andreea

Mesajde ady99 » Mie Aug 20, 2003 12:22 pm

dupa parerea voastra Andreea Balan are mai ult succesc acum de cand a incepup sa cante live?nu mereu dar merge ptr incepup
eu cred ca uni oameni au inceput sa o admire ptr asta
de ex Andra de ce nu canta live numai cand are oun spectacolo fff special dar si atunci cu greu
oricum are voce Andra dar nu o poate folosi mereu ok vreau parerile voastre

--------------------------------------------
edit by Gabyzzu: te-as ruga adi pe viitor sa pui titlurile corespunzatoare subiectelor ca sa inteleaga lumea ce vrei. si te mai rog sa incerci sa scrii mai lizibil.

multumesc anticipat.
ady99
Junior Member

:rolleyes:

Mesajde covergirl^^^ » Mie Aug 20, 2003 1:06 pm

Ce subiect stupid...anyway, nu cred ca succesul e mai mare acum, doar ca astfel shi-l mentzine.
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Re: andreea

Mesajde SCORPY » Vin Aug 22, 2003 8:10 am

[quote]Initial trimis de ady99
[B]dupa parerea voastra Andreea Balan are mai ult succesc acum de cand a incepup sa cante live?nu mereu dar merge ptr incepup
eu cred ca uni oameni au inceput sa o admire ptr asta
de ex Andra de ce nu canta live numai cand are oun spectacolo fff special dar si atunci cu greu
oricum are voce Andra dar nu o poate folosi mereu ok vreau parerile voastre

Greshit, totalmente GRESHIT, Aditzule! Acum putem sa ne dam shi noi seama cu adevarat ce-i pot coarzile vocale( sau mai bine zis ce nu-i pot). Cat in privintza Andrei, ea poate canta la orice ora din zi shi din noapte live, important e sa fie sonorizarea OK. 'Tzeles???
SCORPY
Junior Member

de ex Andra de ce nu canta live numai cand are oun spectacolo fff special dar si atun

Mesajde balancutu » Lun Sep 01, 2003 4:40 pm

Andra a fost la September Fest, si a cantat live, dar in fine, Andreea are succes un enorm de cand a inceput sa cante live
balancutu
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan