Pareri sincere.
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Janet Jackson e varianta feminina a lui Jacko. Daca chiar vrei sa stii... da muzicutzo, ai dreptul la o parere.
si daca chiar esti cantareata, pun pariu ca nici macar nu canti la fel de bine ca ab. canti in elegance cumva?
si daca chiar esti cantareata, pun pariu ca nici macar nu canti la fel de bine ca ab. canti in elegance cumva?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Nu mai spune gabyzzule... bine atunci, fie Janet Jackson! Deshi Andreea Balan o intrece cu muuuult la complexitatea mishcarilor.
;m

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de Gabyzzu
mie nu mi se pare asa... in fine, vocea unei fete ramane cam la fel. acum nu mai canta la fel de fals ca in andre.
Gabyzzu,trebuia sa te uiti la "rondul de dimineata"cind a fost invitata si ai fi putut s-o auzi ce falseturi scotea...eu n-am nimica cu ea,dar numai voce n-are fata asta...niste lectii de canto nu i-ar strica deloc...cu toate astea ii doresc numai succese pe viitor:o
- scobarul
- Junior Member
mda, cand o fost emisiunea aia, aveam io ora de muzici la scoala, si mi-o zis profa de muzica ca i-o placut ca a cantat.
in plus acolo nu a falsat.
acu un an la emisiunea lui dan negru a falsat ingrozitor. aici a cantat chiar frumos. surprinzator de bine, si daca ai observat a fost laudata de willmark. ma rog.. fals sau nu, nu mai are vreo importanta.
acu un an la emisiunea lui dan negru a falsat ingrozitor. aici a cantat chiar frumos. surprinzator de bine, si daca ai observat a fost laudata de willmark. ma rog.. fals sau nu, nu mai are vreo importanta.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Dak ma pricep la muzik? Indeajuns, dar nu ma pot compara cu tine ....
PS: shi oricum nu vorbeam de muzik, ci de (repet) coregrafie. :B

I will go mad.
I will go mad.
-
Initial trimis de Gabyzzu
mda, cand o fost emisiunea aia, aveam io ora de muzici la scoala, si mi-o zis profa de muzica ca i-o placut ca a cantat.
Gabyzzu,zau...spune-i amu la profa ta de muzica sa se lase de meserie pina nu-i prea tirziu...o poate urechea ei muzicala o fii de vina,bat-o focarea ei de ureche:con: ;-)
- scobarul
- Junior Member
Initial trimis de scobarul
Gabyzzu,zau...spune-i amu la profa ta de muzica sa se lase de meserie pina nu-i prea tirziu...o poate urechea ei muzicala o fii de vina,bat-o focarea ei de ureche:con: ;-)
revin....cit despre willmark,gabyzzu sa avem pardon....doar nu era sa-i spuna-n fata fetei ce crede despre vocea ei...:-?
- scobarul
- Junior Member
Initial trimis de covergirl^^^
Dak ma pricep la muzik? Indeajuns, dar nu ma pot compara cu tine ....![]()
covergirl,amu io ma luai numai de vocea ei...de cum se misca pe scena ii las pe altii care-s mai stiutori decit mine in ale topaitului ...andreea atita poate ...oricum pe linga lectiile de canto ,asa cum spui si tu poate fara sa stea pe ginduri prea mult sa se inscrie si la un curs de topaiala moderna....

- scobarul
- Junior Member
F...
"Bietii oameni" sa asculte dracului altceva, daca nu le place Andreea! Ca m-am saturat de ofticatii, care nu mai incap de ea!
De parca ii obliga cineva... Gata, cre' ca m-am calmat...
De parca ii obliga cineva... Gata, cre' ca m-am calmat...
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Cat timp sunt persoane care ii cumpara albumele shi merg la concertele ei, nu se va retrage din muzik. De ce ar face-o?
Shi in plus, cand nu va mai vinde mare lucru, se va "impaca" cu Andreea Antonescu....:o (scuzatzi cacofonia)
De asta putetzi fi siguri....
Shi in plus, cand nu va mai vinde mare lucru, se va "impaca" cu Andreea Antonescu....:o (scuzatzi cacofonia)
De asta putetzi fi siguri....

I will go mad.
I will go mad.
-
yeah of course
AhahaHA! Dragos, cu asta m-ai dat gata!!
Inainte, diferentzele dintre ele nu erau la fel de mari?Eh, ba chiar mai mari, zic yo....
Heh, dar bineintzeles ca asta n-a contat cat timp cashtigul a fost pe masura..... :-"

Inainte, diferentzele dintre ele nu erau la fel de mari?Eh, ba chiar mai mari, zic yo....
Heh, dar bineintzeles ca asta n-a contat cat timp cashtigul a fost pe masura..... :-"
I will go mad.
I will go mad.
-
sa fim seriosi, cele 2 nu se vor impaca niciodata, si asta nu din cauza diferentelor, ci pentru ca nu se inghit una pe cealalta.
Si faza aia ca au fost vazute pe o terasa in Mamaia, va asigur ca a fost doar o fatada si au facut asta doar pentru presa si chestii.
Si faza aia ca au fost vazute pe o terasa in Mamaia, va asigur ca a fost doar o fatada si au facut asta doar pentru presa si chestii.
- balancutu
- Junior Member
Parerea mea sincera?
Andreea Balan este BLONDA! De la mama natura! Cred ca intelegeti ce vreau sa spun!
- AnielaM
1. a.b. nu-i blonda de la mama natura, tzi se pare
.
2. mihaitzule...tu ce dr#q shtii? ne asiguri ca a fost o fatzada? ce argumente ai.....zi ?!?? deja ma stresezi
.

2. mihaitzule...tu ce dr#q shtii? ne asiguri ca a fost o fatzada? ce argumente ai.....zi ?!?? deja ma stresezi

I will go mad.
I will go mad.
-
Initial trimis de AnielaM
Mai, o stiu de cand avea vreo 8 anisori si aparea pe la Ba da, Ba nu. Si era blonda. Era un blond natural inchis, dar tot blond se numeste.
In fine, oricum nu imi place de ea!
Avea 8 ani atunci? Inseamna ca o stiu de ce ceva timp .....
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
hehe, bravos andreea....
andreea a luat un punct cu mine pt ca desi spectacolele cu manelisti sunt cele mai frecventate a renuntzat sa se mai injoseasca cantand cu ratatii aia alegand spectacole cu directia 5 , paula seling etc. dovada sta articolul din vip:
Sweety, marea iubire a Andreei Balan
→ Cu ceva vreme in urma, Andreea Balan afirma ca si-ar dori o relatie cu cineva care sa o inteleaga. Ei bine, in urma cu aproximativ sase luni, ea l-a intilnit pe Sweety, si relatia lor pare sa mearga destul de bine, atita vreme cit in Ploiesti, orasul natal al artistei, ei au fost vazuti foarte des impreuna. Nici pe Litoral Sweety nu a ratat ocazia de a fi in preajma Andreei. El a venit impreuna cu parintii la mare, in timp ce iubita sa se afla deja acolo cu tatal sau, Sandel Balan. Cum era si normal, blonda si-a dedicat si de aceasta data putinul timp liber celui pe care il alinta Sweety. Daca din acest punct de vedere Andreea se considera fericita, nu acelasi lucru se poate spune si despre cariera sa. Fiind „cap de afis“ in spectacolele cu manelisti, in urma cu doua saptamini, ea a refuzat sa mai cinte cu acestia si s-a intors la Ploiesti. Intre timp insa, s-a rezolvat si aceasta problema, impresarul sau, Ion Postelnicu, lamurind situatia. Acum, Andreea a revenit pe Litoral, unde cinta alaturi de Directia 5, Paula Seling si altii. Si este fericita... (D. G.)
Sweety, marea iubire a Andreei Balan
→ Cu ceva vreme in urma, Andreea Balan afirma ca si-ar dori o relatie cu cineva care sa o inteleaga. Ei bine, in urma cu aproximativ sase luni, ea l-a intilnit pe Sweety, si relatia lor pare sa mearga destul de bine, atita vreme cit in Ploiesti, orasul natal al artistei, ei au fost vazuti foarte des impreuna. Nici pe Litoral Sweety nu a ratat ocazia de a fi in preajma Andreei. El a venit impreuna cu parintii la mare, in timp ce iubita sa se afla deja acolo cu tatal sau, Sandel Balan. Cum era si normal, blonda si-a dedicat si de aceasta data putinul timp liber celui pe care il alinta Sweety. Daca din acest punct de vedere Andreea se considera fericita, nu acelasi lucru se poate spune si despre cariera sa. Fiind „cap de afis“ in spectacolele cu manelisti, in urma cu doua saptamini, ea a refuzat sa mai cinte cu acestia si s-a intors la Ploiesti. Intre timp insa, s-a rezolvat si aceasta problema, impresarul sau, Ion Postelnicu, lamurind situatia. Acum, Andreea a revenit pe Litoral, unde cinta alaturi de Directia 5, Paula Seling si altii. Si este fericita... (D. G.)
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
52 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2