Mamaia(pt cunoscatori M-am Aia), Sectiunea Slagare. Asta e Intrebarea
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mamaia(pt cunoscatori M-am Aia), Sectiunea Slagare. Asta e Intrebarea
Mamaia se apropie si mai ales sectiunea Slagare unde se pare ca Andreea Balan va "candida" cu deodebita melodie "Te joci cu mine". Care credeti ca sunt sansele ca ea sa castige la aceasta sectiune?
-
Love2Fly - Junior Member
mai, eu cred ca piesa Andreei Balan se numara printre cele mai bune in acest moment. Eu zic ca are sanse mari sa castige. Nu stiu cine sunt ceilati concurenti, da' daca vreunul din voi stie, let me know please...Si, ca sa fim realisti cu totii stim ca s-ar putea sa castige, dar ma rog, invidia e mai mare decat propria constiinta. daca invidia ar durea, cred ca ati urla cu to(n)tii atunci cand va-ti gandi ca s-ar putea ca Andreea Balan sa castige! Hahaha!
- Komoara
- Junior Member
Cine stie ..
Poate ca va castiga .. ramane de vazut .. dar din cate a`ti vazut .. Andreea Balan .. a sustinut doar un recital .. deci nimik mai mult!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Search...
De ce nu ati folosit voi subiectul asta ca sa scrieti despre Mamaia? Trebuia neaparat sa mai deschideti unul?
In plus, aici va aduceti aminte de situatia de anul trecut, cand Andreea, din cate imi amintesc eu, nu a castigat. Uite ca anul asta a luat locul I, deci cariera ei evolueaza.
P.S.
1. Alondra, de ce tot scrii aici, daca nu-ti place Andreea?
2. Daca mai lipseste mult Gabyzzu, o sa aiba de lucru cand se intoarce. Oare nu era buna ideea cu doi moderatori?
In plus, aici va aduceti aminte de situatia de anul trecut, cand Andreea, din cate imi amintesc eu, nu a castigat. Uite ca anul asta a luat locul I, deci cariera ei evolueaza.
P.S.
1. Alondra, de ce tot scrii aici, daca nu-ti place Andreea?
2. Daca mai lipseste mult Gabyzzu, o sa aiba de lucru cand se intoarce. Oare nu era buna ideea cu doi moderatori?
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
anu' trecut nu a participat, pt. ca i s-au cerut nijte bani. asha zice ea.
shi a mai zis ka.....
..... dak acu' ar fi existat un juriu, sigur nu cashtiga...
shi a mai zis ka.....

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1