Dati cat mai multe emailuri la top40@mtv.ro cu titlul "Andreea B- Te joci cu mine". de pe toate adresele cat mai multe!
la atomicmedia@go.ro de pe toate adresele in fiecare saptamana.
Deocamdata nu imi mai vin in minte alte adrese, daca mai shtiti puneti-le voi.
De remarcat faptul ca Andreea este pe locul 2 (la Vot-Atomic) iar piesa ei ruleaza de 3 luni. Iat AndreEA a iesit la fel de repede precum a intrat.
Unde, cand, cum, cat sa o votam pe Andreea Balan!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Unde, cand, cum, cat sa o votam pe Andreea Balan!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Aha
Da Gabytzu asta am observat si eu .. AndreEA a iesit din top .. sau poate ca vrea sa intre iar cu o noua melodie ..who know`s? yeach .. oricum acum hai sa votam .. si sa fie totu ok pentru Andreea B :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Loooooooool
Mah .. nu te`a pus nimeni sa votezi .. lasa ca are cine sa o faca :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Post inutil
M-apuca nostalgia cand ma gandesc la vremurile cand forumul asta avea doua, trei subiecte si eu eram mai tanar. Doamne, parca mai ieri ii ceream lui Sopra sa faca forumul "Andreea Balan", desi Andrei il deschisese de cateva zile (eram la inceput
).
Acum are patru pagini si cateva (sau mai multe) subiecte numai bune de inchis. Ei, module, ce zici? Asta e de pe vremea cand te chema cu y si tz. :yD Plus ca e de acum un an... :rolleyes:

Acum are patru pagini si cateva (sau mai multe) subiecte numai bune de inchis. Ei, module, ce zici? Asta e de pe vremea cand te chema cu y si tz. :yD Plus ca e de acum un an... :rolleyes:
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1