Da Andreea Balan in boala manelelor?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Da Andreea Balan in boala manelelor?
Fanclub-ul meu a facut un sondaj de opinie. Din cei 8649 de oameni care au participat, 5471 au spus ca noul single al Andreei, are influente manelistice, si 7604 au spus ca sunt 100% siguri ca urmatorul single al Andreei va fi aproape manea, si ca in curand Andreea va canta manele. Ce credeti de asta?
- balancutu
- Junior Member
of viatza mea
Nu-i manea....shi nici makar influentze n-are. De ce? In primu' rand nu-i lalaiala (nu prea) shi in al doilea rand...............nush....
Oricum ce va face sa spunetzi ca-i manea? Ritmu' ala de lambada sau ce-o fi?!? Sau afirmatzia aia a lu' Gabyzzu (ma indoiesc) ?!
Anyway, balancutule, nice nick, :o :rolleyes: !
Oricum ce va face sa spunetzi ca-i manea? Ritmu' ala de lambada sau ce-o fi?!? Sau afirmatzia aia a lu' Gabyzzu (ma indoiesc) ?!
Anyway, balancutule, nice nick, :o :rolleyes: !
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
andrei copchilul minune o sa te invete cum sa cistigi multi
Auzi bai manelistule... in primul rand Andreea face destui bani, nu cred ca are nevoie de ajutorul grasanului ala.
Nici mie nu mi se pare ca este manea, nici pe departe,dar cetatenii acestui mare oras au spus asta.
Merci covergirl. Your nick's cool
Nici mie nu mi se pare ca este manea, nici pe departe,dar cetatenii acestui mare oras au spus asta.
Merci covergirl. Your nick's cool
- balancutu
- Junior Member
yo, personal, nu kred ka "cetatenii acestui mare oras au spus asta". kred ka asta a fost inventata de mintea ta bolnava.
8649 de oameni?? asta de unde ai scos-o? (ma abtzin)
8649 de oameni?? asta de unde ai scos-o? (ma abtzin)

I will go mad.
I will go mad.
-
Mai fata, tu ai proleme mintale, du-te la un psihiatru, ca eu am fost si ... asa sa schimbam subiectul.
"Mintea mea bolnava" cum o numesti tu, nu a inventat asta.
Am 18 persoane care m-au ajutat. Timp de 3 saptamani, cate 2 ore pe zi, ne imprastiam prin oras si intrebam lumea ce parere are despre noua piesa a Andreei Balan "Nopti de vara". Toti spuneau da e k, imi place chestii d-astea, pana cand unu a spus ca are influente manelistice, asa ca am facut un alt sondaj de opinie, cu tema "Andreea Balan - Da in boala manelelor" si acelea au fost rezultatele. Cand ai 8649 de persoane asa ai spus de parca Clujul nu are atatia locuitori. Pai gandeste-te 8649 de persoane din aproape 350.000 locuitori. God. Cand ai fanclub trebuie sa afli si parerea oamenilor.
Dar o minte care nici atata nu stie nu merita nici o privire.
"Mintea mea bolnava" cum o numesti tu, nu a inventat asta.
Am 18 persoane care m-au ajutat. Timp de 3 saptamani, cate 2 ore pe zi, ne imprastiam prin oras si intrebam lumea ce parere are despre noua piesa a Andreei Balan "Nopti de vara". Toti spuneau da e k, imi place chestii d-astea, pana cand unu a spus ca are influente manelistice, asa ca am facut un alt sondaj de opinie, cu tema "Andreea Balan - Da in boala manelelor" si acelea au fost rezultatele. Cand ai 8649 de persoane asa ai spus de parca Clujul nu are atatia locuitori. Pai gandeste-te 8649 de persoane din aproape 350.000 locuitori. God. Cand ai fanclub trebuie sa afli si parerea oamenilor.
Dar o minte care nici atata nu stie nu merita nici o privire.
- balancutu
- Junior Member
mintea mea "nu merita nici o privire"??? :))) cum asha mey mihaitzule?? rushinika!
8649 de oameni e o cifra. Cine te krede, te krede, dar eu nu.
Sa spunem ca ash fi fost dispusa sa fac un asemenea sondaj (Doamne fereshte). In cazul asta, ar fi existat ink o problema. N-ash fi putut sa gasesc pe toata planeta asta, 17 obsedatzi kare sa ma ajute. Deci planul meu ar eshua din start.
Sa spunem ca ash fi fost dispusa sa fac un asemenea sondaj (Doamne fereshte). In cazul asta, ar fi existat ink o problema. N-ash fi putut sa gasesc pe toata planeta asta, 17 obsedatzi kare sa ma ajute. Deci planul meu ar eshua din start.
I will go mad.
I will go mad.
-
Shi yo am fost asha de inebunita dupa a.b.....ka ash fi fost in stare de aproape orice pt. ea. Dar nici chiar asha. Orikum nu te kred. Poate nu conteaza asta, dar nici restu' de pe forum ma indoiesc ka te krede.
Looolll......shi lu' Andreea B. i-ai zis de chestia asta??? Ai indraznit???
Looolll......shi lu' Andreea B. i-ai zis de chestia asta??? Ai indraznit???
I will go mad.
I will go mad.
-
Da, bineinteles k i-am spus. Nu am inteles, de ce sa nu ii spun, cand eu nu am nici o vina.
Nu ma crezi e problema ta. Crezi ca asta e prea de tot. Mai bine asa, decat sa ma duc in fundul lumii, ca ea are concert. Am fost odata cu Nicoleta la Marsa, jud. Sibiu. Ca avea concert acolo. Prima data am crezut ca e in sibiu, apoi am aflat ca e la Marsa. In fine, un sat uitat de lume, plin de BROASTEEEE. Nu ma crezi nici cu asta??? Intreab-o pe Andreea, si iti va spune ca asa a fost.
Nu ma crezi e problema ta. Crezi ca asta e prea de tot. Mai bine asa, decat sa ma duc in fundul lumii, ca ea are concert. Am fost odata cu Nicoleta la Marsa, jud. Sibiu. Ca avea concert acolo. Prima data am crezut ca e in sibiu, apoi am aflat ca e la Marsa. In fine, un sat uitat de lume, plin de BROASTEEEE. Nu ma crezi nici cu asta??? Intreab-o pe Andreea, si iti va spune ca asa a fost.
- balancutu
- Junior Member
:eek: :eek: :eek:
balancutzule=mihaitzu... hai sa fim seriosi... am vaga impresie ca spui asta doar ca sa te dai mare... jesus, asta e tema pt un sondaj? huh... auzi... si ai mai gasit si 16 nebuni cu care sa-l faci.
ce ati castigat? nimic. anyway, sunt 90% sigur ca debitezi. dar nu despre asta e vb... nu, nu cred ca da in boala manelelor, si nu cred ca a innebunit lumea. personal chiar n-am auzit pe nimeni sa zica asta. doar pt ca tie CHIAR ti s-a parut la inceput ca e manea, te-ai gandit sa le pui oamenilor in gura niste vorbe.
mda.. cum ziceam, ai grija sa nu iti irosesti adolescenta pe sondaje cu andreea balan ........
balancutzule=mihaitzu... hai sa fim seriosi... am vaga impresie ca spui asta doar ca sa te dai mare... jesus, asta e tema pt un sondaj? huh... auzi... si ai mai gasit si 16 nebuni cu care sa-l faci.
ce ati castigat? nimic. anyway, sunt 90% sigur ca debitezi. dar nu despre asta e vb... nu, nu cred ca da in boala manelelor, si nu cred ca a innebunit lumea. personal chiar n-am auzit pe nimeni sa zica asta. doar pt ca tie CHIAR ti s-a parut la inceput ca e manea, te-ai gandit sa le pui oamenilor in gura niste vorbe.
mda.. cum ziceam, ai grija sa nu iti irosesti adolescenta pe sondaje cu andreea balan ........
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de balancutu
Da, bineinteles k i-am spus. Nu am inteles, de ce sa nu ii spun, cand eu nu am nici o vina.
ce pakat ka ea nu-shi aminteshte sa-i fi spus....:rolleyes:
I will go mad.
I will go mad.
-
14 mesaje
• Pagina 1 din 1