AB, castigatoarea sectiunii de shlagare

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

AB, castigatoarea sectiunii de shlagare

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 9:16 pm

Andreea Balan este castigatoarea sectiei de shlagare la Mamaia 2003, impreuna cu Akcent. pe locurile doi si trei s-au clasat ozone , simplu si andreeea antonescu. Andreea balan nu a fost acolo pt ca nu a putut ajunge dar am multumit fanilor ... printr-un reprezentat. se pare ca a avut sustinere. Bravo ei!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde balancutu » Sâm Sep 06, 2003 9:21 pm

Andreea a castigat?! Ce super. Nu m-am uitat. Ce ai vrut sa spui cu "desi nu a fost acolo, a fost emotionata"?
balancutu
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 9:26 pm

A vb. un reprezentat in numele ei! care a zis ca desi nu a putut ajunge e f emotionata si multumeste fanilor, pe care ii iubeste.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:26 pm

Vedeti a castigat si fara sa adopte acea sugestie
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde SEHUNTER » Sâm Sep 06, 2003 9:27 pm

Vedeti a castigat si fara sa adopte acea sugestie
SEHUNTER
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Sep 06, 2003 9:34 pm

Ce sugestie?

Cred ca ab a castigat pt ca a cantat 100% live, si nimeni nu a mai facut asta. si pt ca a avut o scenografie interesanta. plus ca AB a cantat si dansat in acelasi timp, iar melodia e mishto...
Nightmare
Junior Member

Mesajde SCORPY » Dum Sep 07, 2003 10:56 am

Saracutza de ea, s-a vazut clar ca habar nu are sa tzina microfonul in mana. Il fatzaia dintr-o parte in alta ca o apucata. Pe de-asupra a cantat shi fals.
Cat despre faptul ca a avut un reprezentant care a venit sa-i ridice premiul, a demonstrat faptul ca o doare undeva de cei care au votat-o shi datorita carora a luat acel premiu.
SCORPY
Junior Member

locul 1....e bine sau rau? sau cam trist?

Mesajde covergirl^^^ » Dum Sep 07, 2003 12:32 pm

Intr-un fel imi pare rau pt ea.....ce-au mai huiduit-o...Deci yo nu-i intzeleg pe oamenii ashtia. Sunt nijte proshti care nu-shi dau seama cat de penibil se poate simtzi o fata pt. o chestie de genu' asta:mad: ....bine ca n-a ajuns acolo...
Totushi, fie ca-tzi place sau nu, e vorba de munca unui om, care ar trebui respectata...Dar ata` ete`, traim in Romania. Dupa tzara asha shi locuitori (bineintzeles cu unele exceptzii ;) )
Noah, dar dak fani are destui, atunci shi anti fani are...huh...nu-i lipsesc :( .
Heh, Mamaia asta.....ce bullshit......ce rahat.....ce.....ce....etc ;a
PS: locu' 1??? nu-mi revin...
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde scobarul » Dum Sep 07, 2003 1:29 pm

[quote]Initial trimis de Alondra
Saracutza de ea, s-a vazut clar ca habar nu are sa tzina microfonul in mana. Il fatzaia dintr-o parte in alta ca o apucata. Pe de-asupra a cantat shi fals.
Cat despre faptul ca a avut un reprezentant care a venit sa-i ridice premiul, a demonstrat faptul ca o doare undeva de cei care au votat-o shi datorita carora a luat acel premiu.
[/QUOTE
alondra,ai perfecta dreptate,dar din pacate d.soar a. balan se pare ca nu are banii necesari ca sa ia niste lectii de canto....cit despre concursul de la mamaia...fara cuvinte...;P
scobarul
Junior Member

meriat!bravo ei

Mesajde ady99 » Dum Sep 07, 2003 7:03 pm

BRAVO ANDREEA BALAN!a cantat livce cu trupa si nu prea am vazut la slagare asa ceva a fost super mam uitat
imi pare rau ca nua fost acolo
e super
ce mah asta e andrelele iau dat gata epe toti
au castigat amandoua la mamaia
a fost super de tot
ady99
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Sep 07, 2003 7:33 pm

Mi-a zis Gabitzzu sa va transmit urmatorul msg: "Alondra te paste un ban, pt nenumaratele iesiri. aici nu e spitalul 9, si poate ca ar trebui sa mai citesti regulamentul. inca o iesire de genu asta si s-a zis cu tine! nu mai vb. fara sa stii! Andreea nu a fost acolo pt ca nu se astepta sa castige ceva si a plecat la un concert in pitesti! sa inteleg ca esti absolventa de scoala populara de arta?! sau ce? realizezi cat esti de penibila legandu-te de orice. cum te poti lega de faptul ca a tinut 'aiurea' microphonul?!??!?! GOD. Esti patetica. Nu cred ca e cineva in masura sa comenteze daca cei care au castigat meritau ori ba. astea au fost hiturile romanilor... sau... that's it. atat timp cat au fost votate c'est la vie! mda, a fost huiduita de idiotii din fanclubu akcent dar la sfarsit a fost aplaudata. iar tu scobarule, cand vei avea ceva de zis sa zici. pana atunci te-as ruga sa taci." asta a fost tot ce a zis gabyzzu. : deci ai inteles?
Nightmare
Junior Member

3099

Mesajde baixinho© » Dum Sep 07, 2003 7:57 pm

Initial trimis de ady99
imi pare rau ca nua fost acolo

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©. parerea mea (© baixinho ©). care este (© neatza)

pai daca nu ar fi fost acolo, nu ar mai fi castigat. dar pentru ca a terminat pe primul loc, inseamna ca a fost la Mamaia. q.e.d.

multumex pentru atentie si sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde balancutu » Mar Sep 09, 2003 10:30 pm

E adevarat ce s-a scris in presa???? Andreea a primit premiul de popularitate si nu s-a dus sa il ia pentru ca a fost huiduita???? Answer me acummmmm
balancutu
Junior Member

Mesajde SCORPY » Mie Sep 10, 2003 12:02 pm

Se pare ca adevarul deranjeaza din ce in ce mai tare, in special pe fan(aticii)iAndreei Balan.
Bai, gata, a castigat fata premiul I, l-a castigat. Bine macar ca l-a castigat la editia asta de rahat a festivalului Mamaia, pardon, a acestei serbari campenesti, sau tampenesti, cum vreti.
SCORPY
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mie Sep 10, 2003 11:11 pm

Alondra....poate imi zici shi mie 2 motive pentru kare intri pe forumu' asta...(dinafara de cel de plictiseala, shi de cel de a face pe deshteapta).

Ce premiu de popularitate mai mihaitzule?!? Yo nush' nimik. Dar dak u ejti asha curios, de ce n-o intrebi?

PS: pt. asha zisu' "mihai b." : nu mi-ai zis shi mie kand ai concert prin timishoara.... ;P
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Sep 11, 2003 8:16 am

Nu am decat un singur motiv: Plictiseala!

MULTUMITA?
SCORPY
Junior Member

nu

Mesajde covergirl^^^ » Joi Sep 11, 2003 9:35 am

nu te kred :) (loolll)
in orice caz, ejti in plus! ;) crede-ma...
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde SCORPY » Joi Sep 11, 2003 10:03 am

In plus cred ca sunt unii care chiar nu au absolut nici o treaba cu muzica. Atata vreme cat stiu ce este aia muzica buna, si pot sa-mi exprim pareri despre unul sau despre altul, nu cred ca sunt in plus. Dar daca forumul asta este numai pentru cei care nu stiu sa faca altceva decat sa laude pe cine nu merita, nu-mi ramane decat sa ma retrag!

SUSTINETI IN CONTINUARE ANTITALENTELE SI SA VEDETI UNDE VA AJUNGE MUZICA ROMANEASCA!
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Ce este muzica buna?

Mesajde Dragos C. » Joi Sep 11, 2003 11:54 pm

Initial trimis de Alondra
[..]stiu ce este aia muzica buna[..]

Spune-ne, te rog, si noua.
Initial trimis de Alondra
Dar daca forumul asta este numai pentru cei care nu stiu sa faca altceva decat sa laude pe cine nu merita, nu-mi ramane decat sa ma retrag!

Nu a vorbit nimeni de lauda. Criticam, atunci cand trebuie, dar nu jignim gratuit, nu improscam cu noroi doar pentru ca nu ne place o persoana sau muzica pe care aceasta o face. Sau cel putin asa ar trebui sa fie...

Alondra, atat timp cat mentinem discutia la un nivel cat de cat civilizat, nu trebuie sa se retraga nimeni. Dar, daca Andreea iti este atat de antipatica si nu te poti abtine ca, in fiecare post, sa faci misto (poate pentru tine asta inseamna sa-ti exprimi opinia), atunci sunt de acord cu tine: nu-ti ramane decat sa te retragi.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Sep 13, 2003 11:37 pm

Yeah...pls retrage-te...Tzi-ai exprimat deja parerea....we don't need u any more!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Sep 13, 2003 11:38 pm

Yeah...pls retrage-te...Tzi-ai exprimat deja parerea....we don't need u any more!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Sep 15, 2003 9:22 pm

alondra... cam banala pentru lumea asta cruda si neintelegatoare. :rolleyes:
nu mai stau sa iti explic nimic pt ca tot ce aveam de zis a fost zis.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: AB, castigatoarea sectiunii de shlagare

Mesajde InfideLa » Dum Dec 28, 2003 2:52 pm

[Dupa parerea mea a fost cea mai potrivita andreea pentru acest premiu,incit despre ceilantii nu au fost raii.Totusii ea a fost super
InfideLa
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Dec 29, 2003 9:46 pm

se vede ca esti din chisinau ;h . ma intreb si catzi ani ai (de scoala)...;-)
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan