Andreea Balan-Paparazzi

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Andreea Balan-Paparazzi

Mesajde Titina » Sâm Oct 25, 2003 10:06 pm

Eu am reushit pana la urma sa ascult melodia "paparazzi",dar nu shtiu dak se gaseshte de downloadat pe undeva....
Care-a ascultat melodia,ashtept sa-shi spuna parerea...
Eu pot sa zic k a avut oricum melodii mult mai super decat asta...
Titina
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Sâm Oct 25, 2003 10:25 pm

am auzit ceva din ea.....cand a fost invitata pe b1 si cand mi-o cantat gabyzzu refrenu' (merci gabyzzu :hi: :-: )
ce pot sa spun, melodia e faina, dar as fi vrut sa fie versuri mai dure. sa zica si ea vreo 2 despre paparazzii aia ai dreaq :)
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Oct 26, 2003 10:17 am

Initial trimis de covergirl^^^
am auzit ceva din ea.....cand a fost invitata pe b1

Acolo am auzit-o shi eu...dar din pacate nu se gaseshte de downloadat ..... :(
Titina
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Oct 27, 2003 10:42 am

melodia e mishto, ce s-a auzit la nashu e de kkt.
eu eram cu ea in studio cand o inregistra. :p
ma rog, melodia imi place, dar nu o sa fac primul clip la piesa asta ci la una lenta sau la alta.
albumul o sa se numeasca "Cantec despre mine" sau ceva de genu asta.
sper ca in canteva zile sa-mi dea o caseta cu toate piesele trase pana acum. :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 07, 2003 11:19 am

andreea balan , o fetita pe care o chinuie varsta . asa a fost si asa a ramas , inca de cand a inceput cu andre. Cum dracu` sa fii sa ajungi sa i sculti asteia muzica?fratilor , treziti va si voi...nu vedeti ca nu stie nici vorbi?de cantat ce sa mai zic? vivat le computadores!
la nasu s a facut atunci de tot cacatul , si a dat pana si numarul de telefon ca sa arate ca ea e nevinovata.mai bine statea acasa in seara aia ca in afara de emisiunea aia ,nici dracu n-a auzit de scandalul ei cu fanul inrait. mai bine o prindea si o viola , ca si asa n auzeam noi. dar daca mergea la nasu dupa aia era altceva...
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Dec 07, 2003 11:42 am

copilutzule... nici nu tu nu stii sa scrii ... astfel incat mai lucreaza oleaca la coerenta, dupi cari sa te leji di andreea cea chinuita de soarta.
in al doilea rand vad ca iti place sa vb. in contul a douajda' milioane da romani. apoi, tu shmecheras, permite-mi sa spui ca esti un mediocru, la fel ca majoritatea romanilor.

by the way, ai avertisment...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde UnCopilutz » Lun Dec 08, 2003 8:51 pm

Stiam ca o sa roada pe careva ceea ce am spus eu , chiar daca am fost incoerent, chiar daca tu crezi ca am vorbit aiurea. Imi pare foarte rau pentru tine , roman ce esti , la fel ca noi toti , ca ai o parere proasta despre neamul din care faci parte.
Unde sa mai caut forumul in care sa imi spun si eu parerea fara sa primesc vreun avertisment de la oameni care nu stiu face decat asta : sa dea avertismente noilor vfeniti cu pareri negative in legatura cu fanii lor de cacao?!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

Parerea ta

Mesajde Dragos C. » Lun Dec 08, 2003 9:34 pm

Initial trimis de UnCopilutz
[..]Cum dracu` sa fii sa ajungi sa i sculti asteia muzica?fratilor , treziti va si voi... [..] mai bine o prindea si o viola , ca si asa n auzeam noi.[..]

Pai daca iti spuneai parerea fara sa jignesti, poate nu primeai avertisment. Pun pariu ca la asta nu te-ai gandit... :)

Si ca sa vorbesc si eu putin despre romani: cu toate ca avem o tara medie ca marime si din ce in ce mai mica din punct de vedere al numarului de locuitori, nu avem loc unii de altii, si nu-i putem suferi pe cei care asculta altceva sau au opinii diferite. Daca ar fi asa si in SUA, atunci aia ar trebui sa se omoare intre ei.

Tare bine ar fi daca am sti sa respectam preferintele si opiniile celorlalti. Poate am fi un pic mai fericiti...
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Dec 10, 2003 10:32 pm

copilutzule, esti inconstient de propriile fapte?
ar fi bine sa te dai cu parerea (stii tu, cum zic toti prostii: parerea mea, hac!) si nu sa acuzi ori sa jignesti. e o diferenta...

da , ma , dragose ma. . . da vezi tu? asa vin smecherasi d-astia coptzi in stil bi u gi mafia si parazitii si se cred cul, desi nu stiu inca a articula.
apoi toleranta e cheia fericirii, cum bine spunea dragos.
pana una alta, copilul acesta tot avertisment are.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde georgeones » Sâm Dec 20, 2003 11:25 pm

i-ati facut forum asteia ,bleah
Nu tuturora li-i dat sa zboare, dar cati nu stiu sa se tarasca
georgeones
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Dec 21, 2003 9:59 pm

iti multumim pentru faptul ca ti-au exprimat parerea, chiar nu era nevoie.

by the way ai un avertisment.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gabuba » Mar Dec 23, 2003 7:25 pm

pui de romanas, copilutzu, pentru ca este craciunul si toti trebuie sa fim mai buni, mai breji si mai curati sufleteste ti-am sters nemernicia aia de post ce tocmai ai lasat-o. tocmai te-am scutit de un ban general!
considera ca a venit mosh craciun mai devreme.
- Toţi in păr!
gabuba

andreea balan in fine

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 01, 2004 12:21 pm

Uite ce cred eu....
Eu sunt unul din oamenii care (10x gabyzzu) a vorbit cu andreea.
Nu a iesit ce vroiam eu la acel moment sa fac, am pierdut suport si altele asta e.
Andreea nu e incoerenta sau nu stiu ce , mai mult unii din "marii" fani ai ei sunt incoerenti si doar se baga in fata ca : sunt fan, sunt fan... da si altceva ce mai esti?
Ea se uita 75% din timp dupa ceva bani si 25% din timp sa se distreze si sai ia in ras pe altii ca pentru astai viata.
Eu asa cred...
Mr Teo
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan