Colaborari noi....

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Colaborari noi....

Mesajde Burning|Flame » Sâm Noi 15, 2003 9:15 pm

Cu cine ati prefera sa colaboreze Andreea in viitor????
Yo unu` cu Sistem...I se potriveste: vocea ei+muzica lor
Am crezut cand ingerii mi-au spus
Ca singur n-am sa fiu
Am crezut in primul tau sarut
Dar a fost prea tarziu
Versurile astea s chiar de ca..:bleah:
Burning|Flame
Junior Member

in hol cu capu' gol...

Mesajde AxL » Mie Dec 03, 2003 12:14 am

Legat de colaborari, "artista" voastra preferata a aparut in seara asta la emisiunea "Mircea si Oreste sou", unde, pe langa haosul rational, cultral, s.a.m.d., a pus in scena (ca sa zicem asa) colaborarea ei cu domnu' Adrian, fost concurent la Big Brother. N-aveam habar pana acum de colaborarea sus-numita nici de schimbarile (cred...) de fundal, si anume "formatia" care mima mai mult decat amuzant cantatul pe instrumente (chiar ma intreb daca respectivii se pricep). Oricum cea mai tare era tipa aia de la chitara (punk-ista inraita - se vedea de la o posta! :D ). La fel de amuzanta a fost si intrarea lui Adrian, care parea foarte "curentat"... M-as risca sa afirm ca ii depasea chiar pe BUG sau pe La familia in agitatul excesiv al membrelor, fie ele superioare, inferioare sau... cine stie (a se citi drept caterinca...) ! In rest, no comments. Poveste veche...

keep on rockin, dudes !:rulz:
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

eu zic asa

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 01, 2004 12:22 pm

De colaborat o sa colaboreze cu mai oricine doar sa iasa bani si show.
Daca o sa colaboreze insa mai ramane de vazut zic eu.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Ian 01, 2004 5:11 pm

dornea a zis ce crede, a fost decent, nu penibil or something. si oricum eu sunt pt a face ordine aici, nu tu. sorry catzelandra, dar iti sterg postul. asta , asa , ca stii pe viitor.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Înapoi la Andreea Balan