ce-ar fi daca-ar fi?
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
ce-ar fi daca-ar fi?
http://www.drumandbass.ro/dnb/forum/viewtopic.php?t=776 scriu inca ceva in plus...pt ca sunt obligat sa scriu 10 caractere....ce de kkt
- Calinescu
- Junior Member
Calinescu scrie:http://www.drumandbass.ro/dnb/forum/viewtopic.php?t=776 scriu inca ceva in plus...pt ca sunt obligat sa scriu 10 caractere....ce de kkt
Am citit chestia aia atunci cand a aparut ... adica acum ceva, ceva timp.
Si mi s-a parut cam bolnava si cand te gandesti ca toata povestioara a fost scrisa doar de plictiseala, ca sa mai treaca timpul ... imaginativa ce ar fi in stare sa faca cineva care are o motivatie mai incitanta decat trecerea timpului...
Faza care m-a super amuzat: acum jumate de an radeau de mine ca cica ma imbrac in negru ( LOL nu am nici cea mai vaga ideie de unde au scos-o dar oricum ... ) si acuma in pozele alea ( si nu numai ) si ea si dansatoarele sunt imbracate in negru

Si cand te gandesti ca ma imbrac in albastru si vedre

Negru ... lol ... imi aduc amite de povestile despre mine

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
-
Radu123 - Junior Member
Povestea o fi scrisa la plictiseala dar nu e de kkt cum ar crede unii.
Eu zic ca demonstreaza micile masinatiuni(gen soferul cu 500 mii lei) care se petrec in muzica Romaneasca si cate oleaca din viata de toate zilele de interpret/interpreta.
E , dupa mine, cea mai buna descriere fara sa stii ce gandeste in realitate Andreea .
Later edit: Mie mi se parea foarte serios dar am ajuns la final si Chucy asta e durere :S
Eu zic ca demonstreaza micile masinatiuni(gen soferul cu 500 mii lei) care se petrec in muzica Romaneasca si cate oleaca din viata de toate zilele de interpret/interpreta.
E , dupa mine, cea mai buna descriere fara sa stii ce gandeste in realitate Andreea .
Later edit: Mie mi se parea foarte serios dar am ajuns la final si Chucy asta e durere :S
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Am stat cu degetul in vant si cu un picior ridicat zece minute cat m-am gandit...
Cum crezi ca mi-am dat seama am analizat ceea ce stiu despre muzica Romanesca si interpreti/interprete am mai adaugat vreo 2-3 amanunte din viata proprie si personala si am tras o concluzie.
Cum crezi ca mi-am dat seama am analizat ceea ce stiu despre muzica Romanesca si interpreti/interprete am mai adaugat vreo 2-3 amanunte din viata proprie si personala si am tras o concluzie.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1