Ce legatura exista intre Andreea B. si Adrian Copilu' Minune? Sunt impreuna ?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Ce legatura exista intre Andreea B. si Adrian Copilu' Minune? Sunt impreuna ?

Mesajde fan Andreea B. » Lun Iul 22, 2002 2:26 pm

Andreea Balan este combinata cu Adrian Copilu'( oh god nici nu vreau sa ma gandesc) sau este doar o relatie de prietenie intre ei (doamne ce prieteni are ....) ?
fan Andreea B.
Junior Member

Nope :-)

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 5:39 pm

Initial trimis de fan Andreea B.
Andreea Balan este combinata cu Adrian Copilu'( oh god nici nu vreau sa ma gandesc) sau este doar o relatie de prietenie intre ei (doamne ce prieteni are ....) ?

Ohh God .. niki nu vreau sa ma gandesc la asa ceva.. daca este sa fie adevarat .. :-(( ooooooooh SHIT! Dar noah :-) le urez casa de piatra :-)
AnDrEi
Junior Member

???

Mesajde Rosu Oana » Lun Iul 22, 2002 7:14 pm

Doar nu credeti asa ceva?...sau credeti? Eu una,NU. Andreea cu Copilu' Minune?!Nici pe departe chiar daca presa scrie ce scrie.
Rosu Oana
Junior Member

Upssssss

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 8:41 pm

Initial trimis de Rosu Oana
Doar nu credeti asa ceva?...sau credeti? Eu una,NU. Andreea cu Copilu' Minune?!Nici pe departe chiar daca presa scrie ce scrie.

Oana niki eu nu cred aceasta legatura ce ar putea fi intre Andreea Balan si Adrian Copilu` Minune .. dar stii tu .. ca in ziua de azi totu` este posibil ! :-(
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Iul 22, 2002 9:20 pm

bah ce naiba... lu minune ii convine sa fie combinat xcu balancutza dar andreei!??! cum crederti ca se simte cand se vede combinata cu cu tigan manelist fara fatza la 1.20 ?!?!? ea ar putea fi combinata cu tipi la 1.80 frumosi, cu mushchi cacalua, si cu cont in banca de 3* mai mare ca al ei... asa ca... SA NU CREDETI ASA CEVA!!!!!!!!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 22, 2002 10:45 pm

Initial trimis de Gabytzu
bah ce naiba... lu minune ii convine sa fie combinat xcu balancutza dar andreei!??! cum crederti ca se simte cand se vede combinata cu cu tigan manelist fara fatza la 1.20 ?!?!? ea ar putea fi combinata cu tipi la 1.80 frumosi, cu mushchi cacalua, si cu cont in banca de 3* mai mare ca al ei... asa ca... SA NU CREDETI ASA CEVA!!!!!!!!!

Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Ha ha ha Gabytzu multumesc .. ai spus purul adevar si m`ai facut fericit :D :D :D :D :D , auzi mah .. un manelist cu Andreea :-) hihihihihi
AnDrEi
Junior Member

Mesajde sandrino » Mar Iul 23, 2002 10:38 am

ba.. sincer ... cred ca cineva a vrut sa faca o gluma lool ... dar cine stie.. daca ei se plac ..:) .. nimeni nu le poate sta in cale..... eu cred ca poate i-a vazut cineva din presa impreuna si de acum gata ei sunt..... mi se pare o tampenie.. nu cred absolut nimic din ceea ce se spune in presa :) ..
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Mar Iul 23, 2002 5:21 pm

Initial trimis de sandrino
ba.. sincer ... cred ca cineva a vrut sa faca o gluma lool ... dar cine stie.. daca ei se plac ..:) .. nimeni nu le poate sta in cale..... eu cred ca poate i-a vazut cineva din presa impreuna si de acum gata ei sunt..... mi se pare o tampenie.. nu cred absolut nimic din ceea ce se spune in presa :) ..

sandrino deci .. oare in ce ziar sau unde a aparut aceasta stire ? cred ca trebuie sa vb cu xkran sa vedem de unde a preluat aceasta stire
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iul 23, 2002 8:51 pm

bai din cate o shtiu eu pe andreea... are cu adevarat gusturi la baieti [brad pitt] asa ca.... sa o lasam balta.... LOL... si nu credeti ce abereaza ziarele!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Hihihihi

Mesajde AnDrEi » Mar Iul 23, 2002 8:58 pm

Initial trimis de Gabytzu
bai din cate o shtiu eu pe andreea... are cu adevarat gusturi la baieti [brad pitt] asa ca.... sa o lasam balta.... LOL... si nu credeti ce abereaza ziarele!

Korekt si .. Gabytzu .. tu cat de bine o stii pe Andreea ? :D :D :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mie Iul 24, 2002 12:22 am

tot ce e posibil ca Ab sa fie cu ACM-ul ca de! daca are bani...in Romania si un caine batut poa' sa fie iubitul Andreei B. Parerea mea...cine are bani are fata
Love2Fly
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iul 24, 2002 10:37 am

1. sunt sigur ca ziarele din cand in cand... (in ultimul timp din ce in ce mai des) abereaza la greu :) .. asa ca nu e o noutate...
2. Love2Fly se pare ca ai dreptate... atat cat ai bani ... esti cel mai tare :) lool .. fain fain ...
3. Andrei... stirea asta nu stiu de unde vine dar... pe la tv sau la radio nu am vazut-o/auzit-o ... asa ca nu stiu ce sa-ti spun ...
4. Gaby... despre.. o puteam lasa moarta din momentul asta.. :)
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde AxL » Mie Iul 24, 2002 10:42 am

care este diferenta intre asta si copilu minune ? niciuna (in aspectul mentalitatii adica) amandoi dupa bani, amandoi comerciali la maxim... toate astea cu un mic avantaj pt fetita.

chestia e ca totusi asta nu cred ca s-ar combina cu tiganu ala impuscat ca deh.... cred ca are pretentii (macar la capitolu asta...) cred ca la indemnu lu tasu se baga si ea in seama cu tiganu ca ala are relatii.. etc... nu strica niciodata niste cunostinte in plus
rusine voua !
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde sandrino » Mie Iul 24, 2002 10:45 am

lol
rusina noua ? .. ptr... poate rusine ei.. ca-si strica firma ... lol :)
sandrino
Junior Member

SO!

Mesajde AnDrEi » Mie Iul 24, 2002 4:59 pm

Deci .. astept in continuare sa vad/aud o explikatie in legatura cu acea stire :-) daca nu va aparea voi inchide subiectu` :-) nu cred ca isi are rostu .. noi aiki vb nu barfim nu ? si nu alergam in jurul cozii fara sa o prindem :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde AxL » Mie Iul 24, 2002 10:30 pm

Initial trimis de sandrino
lol
rusina noua ? .. ptr... poate rusine ei.. ca-si strica firma ... lol :)

cand am zis "rusine voua" m-am referit la ei evident. scuze daca s-a inteles altceva.
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
AxL
Junior Member

Mesajde sandrino » Joi Iul 25, 2002 5:08 pm

axl .. am inteles.. sorry...
sandrino
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 25, 2002 5:14 pm

Initial trimis de AxL

cand am zis "rusine voua" m-am referit la ei evident. scuze daca s-a inteles altceva.

AxL te rog mult .. ca atunci cand faci o afirmatie sa o faci cat mai civilizat da? te rog mult de tot !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Andrada The Dev » Vin Iul 26, 2002 2:56 am

nu uitati ce face presa pentru o poveste! (inventeaza la greuuuu) cum sa se combine Andreea cu ala (BLEOAH :eek: ) cand vorba lu Gabytzy ala are 1.20??????? Mai vedem.... ce credeti despre asa zisa cearta dintre Andreea B si parintii ei?
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Andrada The Dev
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Vin Iul 26, 2002 4:01 pm

Initial trimis de Andrada The Dev
nu uitati ce face presa pentru o poveste! (inventeaza la greuuuu) cum sa se combine Andreea cu ala (BLEOAH :eek: ) cand vorba lu Gabytzy ala are 1.20??????? Mai vedem.... ce credeti despre asa zisa cearta dintre Andreea B si parintii ei?

Hmmm....asta cred ca e adevarata...:((( I'm sorry for her!!mMM
Mai eu nu inteleg ...ea chiar n-a invatat nimic din ceea ce i s-a intamplat AndreEI???
E cam ciudata in ultimul timp....poza cu adrian copilu', faza cu cearta cu parintzi , nu stiu ce are....
fan Andreea B.
Junior Member

Kewl

Mesajde AnDrEi » Vin Iul 26, 2002 7:55 pm

Initial trimis de fan Andreea B.

Hmmm....asta cred ca e adevarata...:((( I'm sorry for her!!mMM
Mai eu nu inteleg ...ea chiar n-a invatat nimic din ceea ce i s-a intamplat AndreEI???
E cam ciudata in ultimul timp....poza cu adrian copilu', faza cu cearta cu parintzi , nu stiu ce are....

Pai faza cu parinti eu cred ca este adevarata .. nu stiu de ce .. dar asa cred eu !
AnDrEi
Junior Member

Re: SO!

Mesajde Dragos C. » Sâm Iul 27, 2002 12:32 am

Initial trimis de Andrei
Deci .. astept in continuare sa vad/aud o explikatie in legatura cu acea stire :-) daca nu va aparea voi inchide subiectu` :-) nu cred ca isi are rostu .. noi aiki vb nu barfim nu ? si nu alergam in jurul cozii fara sa o prindem :D

Andrei, poti sa-l inchizi linistit... Chiar ca nu are nici un rost.
Dragos C.
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan