Va poza in Playboy?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Va poza in Playboy?

Mesajde Sonya17 » Mie Aug 21, 2002 12:04 am

Credeti ca isi va urma colega de trupa si va poza si ea daca i se va oferi o suma la fel de mare?
Sonya17
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Mie Aug 21, 2002 10:28 am

ar fi si cazul ce dreacu..
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Alexandrutza » Joi Aug 22, 2002 8:33 pm

eu una nu cred ca va poza... ea e fata normala la ca, nu ca acean curva de shosea...(centura).
Alexandrutza
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Mar Aug 27, 2002 4:10 am

Initial trimis de Alexandrutza
eu una nu cred ca va poza... ea e fata normala la ca, nu ca acean curva de shosea...(centura).

Sunt intr`utotu de accord cu tine!
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Aug 28, 2002 2:08 am

sper ca nu...yuck.. :bleah:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Aug 29, 2002 12:44 pm

Initial trimis de Jasmyna
sper ca nu...yuck.. :bleah:

nu ai de unde sa shti ce ascunde ... :)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sonya17 » Joi Aug 29, 2002 10:16 pm

Mie mi se pare ca toate "panaramele"(ca sa nu zic altfel)din tara,cand nu mai sunt bagate in seama de presa,gata pozeaza in Playboy,ca sa nu le uite lumea.Eu n-am vazut una,care sa merite sa apara in revista.Fatz
a de ce tipe apar la "ei"...
oricum,Andreea nu cred ca o sa apara prea curand,ca n-o lasa tac'su
Sonya17
Junior Member

banii ochiul dracului, publicitatea...mai rau....

Mesajde Love2Fly » Joi Aug 29, 2002 11:42 pm

Oameni buni, pt bani omul isi vinde si sufletul Diavolului...asa ca a poza in playboy e chiar ceva aproape natural. Ce?o fata nu mai e fata daca isi arata "intimitatea"? nu cred....insa sufletul si-l pierde o data cu o astfel de pozare. Sa stii ca 23 de milioane de romani stiu cum arati fara haine pe tine mi se pare cel putin ciudat...insa ce mai conteaza...cat timp cei 30.000 de batranei cu barba verde intra in contul deja gras al vedetei. In fine...ca sa nu mai aberez mult....eu cred ca Andreea Balan va poza in playboy in proportie de 90% daca nu anul asta...anul viitor sigur...sau poate ne va face o surpriza si va fi chiar Craciunitza de anul asta.
p.s: sfatul meu ar fi sa se mai apuce de mancat si de tras de fiare ca e putzin cam slaba...in rest...abia astept sa o vad.
Bafta!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Vin Aug 30, 2002 11:11 pm

Deci .. daca Andreea Balan va poza vreodata in Playboy o va face doar pentru fun .. nu cred ca ea are nevoie de bani la ora actuala !
AnDrEi
Junior Member

A poza sau a nu poza

Mesajde Dragos C. » Sâm Aug 31, 2002 2:00 am

Daca o va face, cred ca numarul fanilor va scadea. Dar nu va poza.
Dragos C.
Junior Member

cand ai bani vrei si mai multi

Mesajde Love2Fly » Sâm Aug 31, 2002 11:58 pm

ete na.....pun pariu ca,(virgula) contul lu' Ab din banca arata mai putin de 20.000$ asa ca cu inca 30.000$ situatia s-ar inverzi serios!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Sep 02, 2002 10:43 pm

Fiti seriosi oameni buni. Daca vroia bani, poza inaintea Antoneascai si ii dadea peste nas. Deci... Love2Fly 'gandeshtete' la cat succes au avut ele de-a lungul anilor impreuna cu trupa Andre, da? 'Gandeshtete' la cati bani au cashtigat ele din urma acestei trupe. Si unde crezi ca s-a dus mare parte din profit? In imagina si in BANCA. Deci crede-ma pe cunvant are cu mult peste 20.000 de de dolari....
- Toţi in păr!
gabuba

lol....."cu mult peste 20.000$"

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 02, 2002 11:13 pm

ce-ai zice de 3000$ in banca toti banii lu' Ab? bai...in conditile in care Ab isi spala parul pt 100$ pe luna si isi face manichiura pt alti 100$+tratamante cosmetice 1000$ luna+masina de 21.000 EURO+octavia de 17.000$ de unde frate atatia bani? si cand au fost in Germania Ab a lasat acolo vreo 10.000 de verzisori!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde PeScArUsA » Lun Sep 02, 2002 11:21 pm

Ca sa pozeze in Playboy trebuie si sa arate ceva frumos ..si , dupa parerea mea, Andreea B ... n`are cu ce... ;B
K||l|ng mE soFtLy WitH His SonG....
PeScArUsA
Junior Member

Frumos

Mesajde Dragos C. » Mar Sep 03, 2002 4:34 pm

Parerea ta... Daca ai vreo poza cu ea goala si ai vazut tu ca nu are, da-mi si mie un mail... Nu de alta, dar ca sa ma conving.

Ca eu am alta parere.
Dragos C.
Junior Member

lol

Mesajde n3aGabitz » Joi Sep 05, 2002 9:39 am

sunteti simpatici! Andreea Te rugam sa pozezi in playoby draga...ce naiba...vrei sa iti dezamagesti faniii dear?

"lol"
n3aGabitz
Junior Member

Priveliste frumoasa in miez de noapte

Mesajde Sonya17 » Dum Sep 08, 2002 3:00 pm

Eram aseara in discoteca cea mai acatari de la mine din oras si pe la miezul noptii aud "te joci cu mine".Prietenele mele imi zic :precis e Andreea pe aici de au pus astia melodia.Cand ma uit sus,la etaj era intr-adevar ANDREEA.Se zbantuia ca o apucata la bara si i se vedeau chilotii in toata splendoarea lor,dar pe ea se pare ca n-o deranja defel doar era un deliciu pentru cei care se aflau jos.Asa ca nu prea ma mai indoiesc ca va poza si ea in Playboy de vreme ce nu pare prea pudica,sa zic asa.
Sonya17
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Sep 08, 2002 9:20 pm

Vai draga si de ce nu ne zici ami multe? vestimentatie? stil de dans? popularitate in discoteci? vedeto, metine-ne la curent cu tot ce misca. Ca daca tot canti tu r'n'b mai devreme sau mai tarziu propunerea de playboy tot va veni.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Dragos C. » Mar Sep 10, 2002 5:33 am

Cea mai frumoasa imagine pe ziua de azi... Sonya, mersi ;)
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Joi Sep 12, 2002 2:03 pm

Initial trimis de Gabytzu
Vai draga si de ce nu ne zici ami multe? vestimentatie? stil de dans? popularitate in discoteci? vedeto, metine-ne la curent cu tot ce misca. Ca daca tot canti tu r'n'b mai devreme sau mai tarziu propunerea de playboy tot va veni.

Mi se pare mie sau tu ai ceva cu mine?Nu e cazul sa ma jicnesti doar fiindca am spus ceva despre preferata ta.Ea e vedeta si ea e in centrul atentiei asa ca lumea comenteaza,nu?Asta e,pretul celebritatii,nu? Si daca vrei amanunte despre ea,imediat.Era imbracata in bluzita neagra cu care va fi sila banc show si cufustita de lA acelasi compleu si avea niste papuci negrii cu toc inalt.Stilul de dans m-a impresionat la ea.se bataia la bara de la etaj si ii flutura fustita.D'aia i se vedeau chilotii.A,mai nou conduce o masinuta rosie decapotabila cu care a venit si lA disco.Multumit?
Sonya17
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Sep 12, 2002 9:42 pm

Initial trimis de Sonya17

Mi se pare mie sau tu ai ceva cu mine?Nu e cazul sa ma jicnesti doar fiindca am spus ceva despre preferata ta.Ea e vedeta si ea e in centrul atentiei asa ca lumea comenteaza,nu?Asta e,pretul celebritatii,nu? Si daca vrei amanunte despre ea,imediat.Era imbracata in bluzita neagra cu care va fi sila banc show si cufustita de lA acelasi compleu si avea niste papuci negrii cu toc inalt.Stilul de dans m-a impresionat la ea.se bataia la bara de la etaj si ii flutura fustita.D'aia i se vedeau chilotii.A,mai nou conduce o masinuta rosie decapotabila cu care a venit si lA disco.Multumit?

Nu am nimic in special cu tine, dar am ceva in mod deosebit cu persoanele care comenteaza dar in propriai ograda e mizerie. Draga, daca tu apari la tv si spui "unu m-a jiCnit" sincer, nu cred ca vei avea prea multi fani. Si ziceai in posturile tale anterioare ca Andreea nu se pricepe in ale moderatului unei emisiuni. Si ca nu ea stabileste cine vine in emisiune si cine nu. Pai iti zic eu, ca dak, andreea zice "nu, nu vreau sa vina astea" nu o sa se certe cu producatorul ca sa veniti voi, sa fim seriosi.

P.S. eu nu te-am jiCnit (mai bine jiGnit) dar daca tu consideri, nu mai depinde de mine.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sonya17 » Joi Sep 12, 2002 10:41 pm

Initial trimis de Gabytzu

Nu am nimic in special cu tine, dar am ceva in mod deosebit cu persoanele care comenteaza dar in propriai ograda e mizerie. Draga, daca tu apari la tv si spui "unu m-a jiCnit" sincer, nu cred ca vei avea prea multi fani. Si ziceai in posturile tale anterioare ca Andreea nu se pricepe in ale moderatului unei emisiuni. Si ca nu ea stabileste cine vine in emisiune si cine nu. Pai iti zic eu, ca dak, andreea zice "nu, nu vreau sa vina astea" nu o sa se certe cu producatorul ca sa veniti voi, sa fim seriosi.

P.S. eu nu te-am jiCnit (mai bine jiGnit) dar daca tu consideri, nu mai depinde de mine.

Oau!M-ai prins cu o greseala gramaticala datorata tastaturii,dar te-am prins si eu, propriai se scrie propria-i.am si eu ceva cu persoanele care nu accepta sau nu vor sa accepte anumite lucruri asa cum nici tie nu-ti vine sa crezi ceea ce spun despre Andreea.N-am nimic personal cu ea dar nu-i mai lua apararea daca nu stii ce face prin Ploiesti.Si cred ca topicul asta n-are nici o legatura cu mine.
Sonya17
Junior Member

Mesajde roscata_4mybabe » Vin Sep 13, 2002 1:23 pm

pai eu nu stiu ce sa zic.ea decide singura daca va poza sau nu in playboy.cred ca e destul de mare :> ca sa decida daca vrea sa pozeze sau nu!amu zbye zbye ca tre sa ies
roscata_4mybabe

Hmm

Mesajde AnDrEi » Joi Sep 19, 2002 3:25 pm

deci.. daca Andreea B va decide ca sa pozeze in playboy va fi alegerea ei si trebuie sa o respectam dap? :-)
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Dragos C. » Vin Sep 20, 2002 3:59 pm

Nu, nu trebuie... O respectam daca vrem... :)
Dragos C.
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Sep 20, 2002 9:07 pm

Initial trimis de Sonya17

Oau!M-ai prins cu o greseala gramaticala datorata tastaturii,dar te-am prins si eu, propriai se scrie propria-i.am si eu ceva cu persoanele care nu accepta sau nu vor sa accepte anumite lucruri asa cum nici tie nu-ti vine sa crezi ceea ce spun despre Andreea.N-am nimic personal cu ea dar nu-i mai lua apararea daca nu stii ce face prin Ploiesti.Si cred ca topicul asta n-are nici o legatura cu mine.

greshala grama. din cauza tst?! vai de mine, dar cum de toti prostii o fac iar la tie ti s-a intamplat din cauza tastaturii... Extraordinar. Cred ca shtiu mai bine ce face Andreea prin Ploiesti. Iar cum tu din invidie comenteze largeshti intamplarile iata ce iese. Si de asta m-ai ofticat.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sonya17 » Vin Sep 20, 2002 9:27 pm

Tie nu ti s-a-ntamplat niciodata sa gresesti?
K, nu mai comentez nimic despre ea ca sa nu-mi mai sari in cap si nu aberez deloc dar asta e...Nu crezi, nu crezi!Poate o sa te convingi intr-o zi daca vii prin Ploiesti
Sonya17
Junior Member

Subiect inchis!

Mesajde AnDrEi » Dum Sep 22, 2002 7:10 pm

Deci daca Andreea B va poza sau nu in PlayBoy va fi alegerea ei ! Subiect inchis !
AnDrEi
Junior Member

Înapoi la Andreea Balan