Va poza in Playboy?
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va poza in Playboy?
Credeti ca isi va urma colega de trupa si va poza si ea daca i se va oferi o suma la fel de mare?
-
Sonya17 - Junior Member
Initial trimis de Alexandrutza
eu una nu cred ca va poza... ea e fata normala la ca, nu ca acean curva de shosea...(centura).
Sunt intr`utotu de accord cu tine!
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Mie mi se pare ca toate "panaramele"(ca sa nu zic altfel)din tara,cand nu mai sunt bagate in seama de presa,gata pozeaza in Playboy,ca sa nu le uite lumea.Eu n-am vazut una,care sa merite sa apara in revista.Fatz
a de ce tipe apar la "ei"...
oricum,Andreea nu cred ca o sa apara prea curand,ca n-o lasa tac'su
a de ce tipe apar la "ei"...
oricum,Andreea nu cred ca o sa apara prea curand,ca n-o lasa tac'su
-
Sonya17 - Junior Member
banii ochiul dracului, publicitatea...mai rau....
Oameni buni, pt bani omul isi vinde si sufletul Diavolului...asa ca a poza in playboy e chiar ceva aproape natural. Ce?o fata nu mai e fata daca isi arata "intimitatea"? nu cred....insa sufletul si-l pierde o data cu o astfel de pozare. Sa stii ca 23 de milioane de romani stiu cum arati fara haine pe tine mi se pare cel putin ciudat...insa ce mai conteaza...cat timp cei 30.000 de batranei cu barba verde intra in contul deja gras al vedetei. In fine...ca sa nu mai aberez mult....eu cred ca Andreea Balan va poza in playboy in proportie de 90% daca nu anul asta...anul viitor sigur...sau poate ne va face o surpriza si va fi chiar Craciunitza de anul asta.
p.s: sfatul meu ar fi sa se mai apuce de mancat si de tras de fiare ca e putzin cam slaba...in rest...abia astept sa o vad.
Bafta!
p.s: sfatul meu ar fi sa se mai apuce de mancat si de tras de fiare ca e putzin cam slaba...in rest...abia astept sa o vad.
Bafta!
-
Love2Fly - Junior Member
Deci .. daca Andreea Balan va poza vreodata in Playboy o va face doar pentru fun .. nu cred ca ea are nevoie de bani la ora actuala !
-
AnDrEi - Junior Member
A poza sau a nu poza
Daca o va face, cred ca numarul fanilor va scadea. Dar nu va poza.
-
Dragos C. - Junior Member
cand ai bani vrei si mai multi
ete na.....pun pariu ca,(virgula) contul lu' Ab din banca arata mai putin de 20.000$ asa ca cu inca 30.000$ situatia s-ar inverzi serios!
-
Love2Fly - Junior Member
Fiti seriosi oameni buni. Daca vroia bani, poza inaintea Antoneascai si ii dadea peste nas. Deci... Love2Fly 'gandeshtete' la cat succes au avut ele de-a lungul anilor impreuna cu trupa Andre, da? 'Gandeshtete' la cati bani au cashtigat ele din urma acestei trupe. Si unde crezi ca s-a dus mare parte din profit? In imagina si in BANCA. Deci crede-ma pe cunvant are cu mult peste 20.000 de de dolari....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
lol....."cu mult peste 20.000$"
ce-ai zice de 3000$ in banca toti banii lu' Ab? bai...in conditile in care Ab isi spala parul pt 100$ pe luna si isi face manichiura pt alti 100$+tratamante cosmetice 1000$ luna+masina de 21.000 EURO+octavia de 17.000$ de unde frate atatia bani? si cand au fost in Germania Ab a lasat acolo vreo 10.000 de verzisori!
-
Love2Fly - Junior Member
Priveliste frumoasa in miez de noapte
Eram aseara in discoteca cea mai acatari de la mine din oras si pe la miezul noptii aud "te joci cu mine".Prietenele mele imi zic :precis e Andreea pe aici de au pus astia melodia.Cand ma uit sus,la etaj era intr-adevar ANDREEA.Se zbantuia ca o apucata la bara si i se vedeau chilotii in toata splendoarea lor,dar pe ea se pare ca n-o deranja defel doar era un deliciu pentru cei care se aflau jos.Asa ca nu prea ma mai indoiesc ca va poza si ea in Playboy de vreme ce nu pare prea pudica,sa zic asa.
-
Sonya17 - Junior Member
Vai draga si de ce nu ne zici ami multe? vestimentatie? stil de dans? popularitate in discoteci? vedeto, metine-ne la curent cu tot ce misca. Ca daca tot canti tu r'n'b mai devreme sau mai tarziu propunerea de playboy tot va veni.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Gabytzu
Vai draga si de ce nu ne zici ami multe? vestimentatie? stil de dans? popularitate in discoteci? vedeto, metine-ne la curent cu tot ce misca. Ca daca tot canti tu r'n'b mai devreme sau mai tarziu propunerea de playboy tot va veni.
Mi se pare mie sau tu ai ceva cu mine?Nu e cazul sa ma jicnesti doar fiindca am spus ceva despre preferata ta.Ea e vedeta si ea e in centrul atentiei asa ca lumea comenteaza,nu?Asta e,pretul celebritatii,nu? Si daca vrei amanunte despre ea,imediat.Era imbracata in bluzita neagra cu care va fi sila banc show si cufustita de lA acelasi compleu si avea niste papuci negrii cu toc inalt.Stilul de dans m-a impresionat la ea.se bataia la bara de la etaj si ii flutura fustita.D'aia i se vedeau chilotii.A,mai nou conduce o masinuta rosie decapotabila cu care a venit si lA disco.Multumit?
-
Sonya17 - Junior Member
Initial trimis de Sonya17
Mi se pare mie sau tu ai ceva cu mine?Nu e cazul sa ma jicnesti doar fiindca am spus ceva despre preferata ta.Ea e vedeta si ea e in centrul atentiei asa ca lumea comenteaza,nu?Asta e,pretul celebritatii,nu? Si daca vrei amanunte despre ea,imediat.Era imbracata in bluzita neagra cu care va fi sila banc show si cufustita de lA acelasi compleu si avea niste papuci negrii cu toc inalt.Stilul de dans m-a impresionat la ea.se bataia la bara de la etaj si ii flutura fustita.D'aia i se vedeau chilotii.A,mai nou conduce o masinuta rosie decapotabila cu care a venit si lA disco.Multumit?
Nu am nimic in special cu tine, dar am ceva in mod deosebit cu persoanele care comenteaza dar in propriai ograda e mizerie. Draga, daca tu apari la tv si spui "unu m-a jiCnit" sincer, nu cred ca vei avea prea multi fani. Si ziceai in posturile tale anterioare ca Andreea nu se pricepe in ale moderatului unei emisiuni. Si ca nu ea stabileste cine vine in emisiune si cine nu. Pai iti zic eu, ca dak, andreea zice "nu, nu vreau sa vina astea" nu o sa se certe cu producatorul ca sa veniti voi, sa fim seriosi.
P.S. eu nu te-am jiCnit (mai bine jiGnit) dar daca tu consideri, nu mai depinde de mine.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Gabytzu
Nu am nimic in special cu tine, dar am ceva in mod deosebit cu persoanele care comenteaza dar in propriai ograda e mizerie. Draga, daca tu apari la tv si spui "unu m-a jiCnit" sincer, nu cred ca vei avea prea multi fani. Si ziceai in posturile tale anterioare ca Andreea nu se pricepe in ale moderatului unei emisiuni. Si ca nu ea stabileste cine vine in emisiune si cine nu. Pai iti zic eu, ca dak, andreea zice "nu, nu vreau sa vina astea" nu o sa se certe cu producatorul ca sa veniti voi, sa fim seriosi.
P.S. eu nu te-am jiCnit (mai bine jiGnit) dar daca tu consideri, nu mai depinde de mine.
Oau!M-ai prins cu o greseala gramaticala datorata tastaturii,dar te-am prins si eu, propriai se scrie propria-i.am si eu ceva cu persoanele care nu accepta sau nu vor sa accepte anumite lucruri asa cum nici tie nu-ti vine sa crezi ceea ce spun despre Andreea.N-am nimic personal cu ea dar nu-i mai lua apararea daca nu stii ce face prin Ploiesti.Si cred ca topicul asta n-are nici o legatura cu mine.
-
Sonya17 - Junior Member
Hmm
deci.. daca Andreea B va decide ca sa pozeze in playboy va fi alegerea ei si trebuie sa o respectam dap? :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Sonya17
Oau!M-ai prins cu o greseala gramaticala datorata tastaturii,dar te-am prins si eu, propriai se scrie propria-i.am si eu ceva cu persoanele care nu accepta sau nu vor sa accepte anumite lucruri asa cum nici tie nu-ti vine sa crezi ceea ce spun despre Andreea.N-am nimic personal cu ea dar nu-i mai lua apararea daca nu stii ce face prin Ploiesti.Si cred ca topicul asta n-are nici o legatura cu mine.
greshala grama. din cauza tst?! vai de mine, dar cum de toti prostii o fac iar la tie ti s-a intamplat din cauza tastaturii... Extraordinar. Cred ca shtiu mai bine ce face Andreea prin Ploiesti. Iar cum tu din invidie comenteze largeshti intamplarile iata ce iese. Si de asta m-ai ofticat.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Subiect inchis!
Deci daca Andreea B va poza sau nu in PlayBoy va fi alegerea ei ! Subiect inchis !
-
AnDrEi - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1