Ce parere aveti despre atitudinea Andreei b. pt. fanii ei?
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ce parere aveti despre atitudinea Andreei b. pt. fanii ei?
Daca ati vorbit cu Andreea sau chiar ati intalnit-o, aici puteti sa ne impartasiti si noua cum a fost....cum s-a intamplat si mai ales cum s-a comportat ea cu voi ! Demonstrati-ne si noua cat de scumpica este Andreiuca ! 

-
fan Andreea B. - Junior Member
Ups
Initial trimis de fan Andreea B.
Daca ati vorbit cu Andreea sau chiar ati intalnit-o, aici puteti sa ne impartasiti si noua cum a fost....cum s-a intamplat si mai ales cum s-a comportat ea cu voi ! Demonstrati-ne si noua cat de scumpica este Andreiuca !![]()
Inca nu am cunoscut`o .. cine stie .. poate ca timpu le va rezolva pe toate .. chiar daca ma ocup de forumul asta .. sincer va spun ca nu o cunosc :-) desi as vrea

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Re: Ups
Initial trimis de Rosu Oana
Cine stie Andrei? Poate norocul iti va surade..
Oana .. aham .. cine stie? deci eu unul nu va pot spune o parere despre "atitudinea Andreei Balan fata de fanii ei "

-
AnDrEi - Junior Member
Eu am avut norocul sa o cunosc... pot spune ca e o fata super dragutza.. (desi nu sunt fan de al ei) imi place de ea
lol cu fanii din ceea ce am vazut .. e bine.. chiar foarte bine
daca o tine tot asa ar fi bine 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de sandrino
Eu am avut norocul sa o cunosc... pot spune ca e o fata super dragutza.. (desi nu sunt fan de al ei) imi place de ealol cu fanii din ceea ce am vazut .. e bine.. chiar foarte bine
daca o tine tot asa ar fi bine
![]()
pai de unde o cunosti ? spune`ne mai multe detalii despre asta

-
AnDrEi - Junior Member
eh.. nu a fost cine stie ce mare chestie.. a avut un concert in Botosani la care am luat parte si eu... din greseala eram prin culise.. asta se intamplat cand Andree exista
si ce sa-ti spun atunci nu am facut altceva decat am schimbat 2 vrb cu ea ... cam asta e tot.. nu stiu la ce te asteptai tu .... dar pot spune ca pe atunci era ok 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
sandrino acum andreeea e cea mai sweet fata..
mda si eu am avut onoarea sa o cunosc, asta se intampla pe la finele anului trecut. si pot spune cu mana pe inima ca am asistat la o perpetua schimbare doin bine in fff bine a Andreei.dak atunci le acorda multa atentie, si era dragutza cu ei etc. acum sta NUMAI cu ei, se intalneste cu ei, ii ia in culise [pe unii... desigur..] si tot felul de lucruri frumoase. asa ca...
mda si eu am avut onoarea sa o cunosc, asta se intampla pe la finele anului trecut. si pot spune cu mana pe inima ca am asistat la o perpetua schimbare doin bine in fff bine a Andreei.dak atunci le acorda multa atentie, si era dragutza cu ei etc. acum sta NUMAI cu ei, se intalneste cu ei, ii ia in culise [pe unii... desigur..] si tot felul de lucruri frumoase. asa ca...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Super!
Initial trimis de cherry15
Eu zic ca e draguta cu fanii, dar se poate si mai bine. Oricum, cel putin, sta la pupat cand ii duci flori.
Super .. apropos.. tu esti din Bacau ? si daca da .. ce stii despre fan clubul Andreea B ? Exista asa ceva ?
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Super!
Initial trimis de Andrei
Super .. apropos.. tu esti din Bacau ? si daca da .. ce stii despre fan clubul Andreea B ? Exista asa ceva ?
Bai Andrei cum adica "Exista asa ceva?" ??Da' normal, si pe deasupra mi se pare ca chiar tu ai postat lista fan cluburilor Andreei.
- Rosu Oana
- Junior Member
Re: Re: Super!
Bai Andrei cum adica "Exista asa ceva?" ??Da' normal, si pe deasupra mi se pare ca chiar tu ai postat lista fan cluburilor Andreei.
Ba da Oana .. am postat un mesaj cu si despre fan cluburile Andreea B din Romania .. dar nu includea niki un fan club din Bacau :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Gabytzu
Vrei fan club in Bacau, uite eu iti ofer adresa a doua fan cluburi.
Andreea-Str. Costache Negri, bl C7, ap.2, loc Tg Ocna, Jud Bacau
si
Ioana-Str.Calugareni, bl.5, ap.5, Bacau, jud. Bacau, cod 5500
Gabytzu .. aceste fan cluburi sunt oficiale sau doar asa ? ca de primu fan club adik cel din Tg Ocna am auzit .. si .. noah "No comment" adik mai bine tac !
-
AnDrEi - Junior Member
Andrei, cel din tg. ocna, nu cunosc, dar cel de la ioana cred ca e serios. dak vrei si eu am fan clbu si poti apela la mine, si te voi ajuta cu tot ce imi sta in putintza, mai ales ca din toamna va o organizare mult mai precisa a cluburilor. spune-mi de ce anume ai nevoie...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Andrei, cel din tg. ocna, nu cunosc, dar cel de la ioana cred ca e serios. dak vrei si eu am fan clbu si poti apela la mine, si te voi ajuta cu tot ce imi sta in putintza, mai ales ca din toamna va o organizare mult mai precisa a cluburilor. spune-mi de ce anume ai nevoie...
Pai mah Gabytzu .. ia zi`mi si mie cine este presedintele fan cluburilor Andreea B din Romania ?
-
AnDrEi - Junior Member
ma.. ce trebuie sa faci ca sa ai un fanclub?
-
sandrino - Junior Member
Re: Re: Re: Super!
Initial trimis de Andrei
Ba da Oana .. am postat un mesaj cu si despre fan cluburile Andreea B din Romania .. dar nu includea niki un fan club din Bacau :-)
Da,da..scuze n-am citit atent. Oricum bine ca te-a rezolvat Gabytzu.
- Rosu Oana
- Junior Member
Kewl!
Da,da..scuze n-am citit atent. Oricum bine ca te-a rezolvat Gabytzu.
Oana .. ur right

-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Andrei
Pai mah Gabytzu .. ia zi`mi si mie cine este presedintele fan cluburilor Andreea B din Romania ?
pai nu exista un presed. al tuturor fan cluburilor, in schimb exista un fan club central care se ocupa de reteaua ei, ei bine eu sunt presed, fan clubului din Buc. cel central. [mai nou]. Si de la sf. lunii august se va organiza super.... dar si acum dispune de oferte, dar tre' sa ma intalnesc cu dom. Sandel Balan.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Kewl
pai nu exista un presed. al tuturor fan cluburilor, in schimb exista un fan club central care se ocupa de reteaua ei, ei bine eu sunt presed, fan clubului din Buc. cel central. [mai nou]. Si de la sf. lunii august se va organiza super.... dar si acum dispune de oferte, dar tre' sa ma intalnesc cu dom. Sandel Balan.
Bine Gabytzu :-) asteptam ca tu sa te intalnesti cu dom. Sandel Balan dupa care sa ne spui ce ai vb da ? :-) si spunem si mie ca fap divers de ce te`au ales pe tine presed. Fan Club Andreea Balan Central ? Ce anume ai facut tu pentru Andreea Balan ?
P.S. Sunt foarte curios

-
AnDrEi - Junior Member
mda... multumesc ptr. raspunsuri.. baieti
.. au fost fff interesante :> lool ....
Andrei nu mai fi asa curios.. s-a descurcat baiatu` :-)

-
sandrino - Junior Member
Ufff
Initial trimis de sandrino
mda... multumesc ptr. raspunsuri.. baieti.. au fost fff interesante :> lool ....
mey sandrino nu vreau sa mor fara sa aflu aceste informatii

-
AnDrEi - Junior Member
Ufff
ho man.. pai am depus mult mai mult interes decvat ceilalti presed. de fan cluburi...!!
Pai mah Gabytzu .. scrie mai frumos .. adika mai lizibil si.. apropos.. in ce a constat acel interes ?
-
AnDrEi - Junior Member
pai eu m-am agitat colo, si colo... pe cand ei.. nu prea...
Gabytzu .. oke doke .. dar .. uite asa cum ai postat acest mesaj este super .. :-) iar in legatura cu atitudinea Andreei B fata de fanii sai .. ce pot sa spun .. este super .. !

-
AnDrEi - Junior Member
andreea se poarta cu fanii f ciudat adica se poarta frumos cu ei numai cand are chef si da autografe numai cand are ea chef. Intrebati-l pe radu123 si va va spune.Pa
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
53 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2