Aprecieri - Critici
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Aprecieri - Critici
Aiki puteti posta mesaje care sa contina Aprecieri sau Critici in legatura cu Andreea Balan ( forum/persoana )
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Aperecieri:
- nu am de apreciat nimic. nici la forum nici la persoana
Critici:
*forum:
- este o chestie mult prea infantila si imbecila... aici se gasesc persoane precum alisa (mesaj deasupra) care saluta cu "hy" pentru ca probabil nu a aflat ca se scrie "hi" si posteaza aiurea... dupa cum se poate vedea.
*persoana:
- aici sunt mult prea multe de spus dar o sa amintesc doua chestii in care intra oarecum si celelalte: ingamfare, luarea muzicii in bataie de joc. (nu tre' sa explic de ce... cine a ascultat vreodata queen, deep purple, nirvana sau de la noi iris, holograf sau de ce nu VdV, ocs, etc...etc... stie ce vorbesc)
Critici:
*forum:
- este o chestie mult prea infantila si imbecila... aici se gasesc persoane precum alisa (mesaj deasupra) care saluta cu "hy" pentru ca probabil nu a aflat ca se scrie "hi" si posteaza aiurea... dupa cum se poate vedea.
*persoana:
- aici sunt mult prea multe de spus dar o sa amintesc doua chestii in care intra oarecum si celelalte: ingamfare, luarea muzicii in bataie de joc. (nu tre' sa explic de ce... cine a ascultat vreodata queen, deep purple, nirvana sau de la noi iris, holograf sau de ce nu VdV, ocs, etc...etc... stie ce vorbesc)
Auzi cuvintele... dar întelegi sensul lor?
- AxL
- Junior Member
Initial trimis de Gabytzu
1.prima critica denota prostia ta, asta in cazul in care nu o cunosti.
2.noroc ca e doar una din diversele tale pareri![]()
corect domul "Gabytzu". lasa asa sa fiu eu prost si sa ascult nirvana, gn'r, vdv, ocs & stuff like this si tu destept si sa asculti pe asta careia ii este dedicat :p forumu' asta. mie imi convine!
P.S. daca mai raspunzi inseamna ca te ataci

- AxL
- Junior Member
Initial trimis de AxL
Aperecieri:
Critici:
*forum:
*persoana:
Complet de acord cu AxL, care mereu are ceva de spus!
- Rosu Oana
- Junior Member
Initial trimis de Rosu Oana
Complet de acord cu AxL, care mereu are ceva de spus!
Oana .. hai ca pe AxL l`am inteles ca are mereu ceva de spus .. dar tu ai?
-
AnDrEi - Junior Member
Return Of The...
Originally posted by AxL
Aperecieri:
Critici:
*forum:
*persoana:
De ce e infantila? De celalalt cuvant nici nu te intreb, sunt sigur ca ti-a scapat din greseala, pentru ca nu ai vrut sa jignesti toate persoanele care scriu aici!
Tu iti dai seama ce comparatii faci?? Andreea are 18 ani, formatiile pe care le-ai enumerat au zeci de ani de experienta!
-
Dragos C. - Junior Member
in primul rind vreau sa va zic ca sinteti de tot :bleah: :bleah: pentru ca stergeti posturile altora !!!!! ce nu va convine , stergeti . :bleah:
Asa ca va mai spun inca o data :
Aprecieri : ca inca mai incearca in pofida faptului ca-i' cu vaca pe maidan , asta poate fi insa o calitate dar sa fiu sincer pare a fi prostie .
Cons: nu mai incep ca ma apuca :bleah: :bleah:
Asa ca va mai spun inca o data :
Aprecieri : ca inca mai incearca in pofida faptului ca-i' cu vaca pe maidan , asta poate fi insa o calitate dar sa fiu sincer pare a fi prostie .
Cons: nu mai incep ca ma apuca :bleah: :bleah:
- M@X
- Junior Member
Initial trimis de AxL
corect domul "Gabytzu". lasa asa sa fiu eu prost si sa ascult nirvana, gn'r, vdv, ocs & stuff like this si tu destept si sa asculti pe asta careia ii este dedicat :p forumu' asta. mie imi convine!
P.S. daca mai raspunzi inseamna ca te ataci![]()
ce distrus! no comment, ca nu merita.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Return Of The...
Initial trimis de Dragos C.
Tu iti dai seama ce comparatii faci?? Andreea are 18 ani, formatiile pe care le-ai enumerat au zeci de ani de experienta!
pai si daca are 18 ani asta inseamna ca trebuie sa isi bata joc de ceea ce formatiile cu zeci de ani de experienta "cladesc" cu atatea mii de ore de munca ?!? (e vorba de muzica... in adevaratul sens al cuvantului)
ia spune-mi drept... cine crezi ca are mai multe ore de repetitie ? fata asta sau vita de vie (de exemplu. asta pt ca vdv s-a infiintat in '96, drept urmare nu are "zeci de ani de experienta") ??? intrebare retorica zic eu. DAR ACUM VINE SI MAREA PROBLEMA ! cine are castig financiar mai mare ??? ei bine... fetita !!! si tocmai asta pe mine unul ma deranjeaza. nu exista respect pentru munca ! dar asta nu-i asa este o alta poveste si o intalnim peste tot in "scumpa" noastra patrie... ;B
- AxL
- Junior Member
Initial trimis de Andrei
Oana .. hai ca pe AxL l`am inteles ca are mereu ceva de spus .. dar tu ai?
Ha ha dar normal ca am ceva de spus..adik tot ceea ce AxL a spus.Sper ca intelegi.. si AxL nu-ti mai toci degetele degeaba ca nu merita..Fiecare cu parerea lui.
- Rosu Oana
- Junior Member
Re: Re: Return Of The...
Initial trimis de AxL
pai si daca are 18 ani asta inseamna ca trebuie sa isi bata joc de ceea ce formatiile cu zeci de ani de experienta "cladesc" cu atatea mii de ore de munca ?!? (e vorba de muzica... in adevaratul sens al cuvantului)
ia spune-mi drept... cine crezi ca are mai multe ore de repetitie ? fata asta sau vita de vie (de exemplu. asta pt ca vdv s-a infiintat in '96, drept urmare nu are "zeci de ani de experienta") ??? intrebare retorica zic eu. DAR ACUM VINE SI MAREA PROBLEMA ! cine are castig financiar mai mare ??? ei bine... fetita !!! si tocmai asta pe mine unul ma deranjeaza. nu exista respect pentru munca ! dar asta nu-i asa este o alta poveste si o intalnim peste tot in "scumpa" noastra patrie... ;B
ma eu stau si ma gandesc... oare omenirea asta percepe ceva? oare oamenii judeca? oare oamenii au logica? o mare parte din ei nu cred ca indeplinesc acest functii. Acest aXl sau cum s-ar numi el. Este un tip care este total lipsit de logica, posteaza fara ca el sa shtie ce face. Sa ne gandim. El vine si spune ca Andreea Balan isi bate joc de formatiile care au 50 de ani de experientza. Nu te supara dar ce face ea ca sa-si bata joc de ele? Face texte obshcene la adresa lor? In alta ordine de idei, tu ce insinuezi, ca nici un solist nu mai are voie sa se ridice deoarece promoveaza adevarata muzica (care e considerata adevarata dupa ce moare vreun membru al formatiei, ori au trecut 100.000 de ani de la infintzarea grupului) asa ca lasa-ne cu filozofiile astea incurcate care iti denota imbecilitatea. Bine tu, las-o ca e vina Andreei Balan ca e cea mai iubita solista din Romania, e vina ei. Ea trebuie sa dispara, pt. ca isi bate joc de adevarat muzica decedata. Nu-i asa?
P.S. si viitorul tau post va fi unul plin de smyliuri ca sa scapi din situatia in care singur te-ai bagat. Stai calm nu eu te improshc cu kkt, si singur ti-o faci!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Ha ha dar normal ca am ceva de spus..adik tot ceea ce AxL a spus.Sper ca intelegi.. si AxL nu-ti mai toci degetele degeaba ca nu merita..Fiecare cu parerea lui.
Voi sunteti siamezi? imartiti acelasi creier? sau cum? sa fie oare doar o coincidentza? Cum vine asta? Oamenii sunt diferiti nu pot avea toti aceeasi parere. Eu cred ca tu oricum nu ai nimic de zis, si te scapi bagand replici banale (ex.:"tot ceea ce a zis AxL). Iar in legatura cu faza "AxL are mereu ceva de zis". Da sunt perect de acord. Intotdeauna de baga ca o musca-n kkt, intodeauna unde shtie ca nu e nimic pt. el, ishi spune parerea intortocheata, aburita si plina de acuzatii absurde. Cu toate astea, intotdeauna are ceva de zis.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
bai tata, inainte sa-ti raspund, io nu te-am jignit pe tine! faptu' ca tu m-ai jignit acolo nu inseamna decat ca te-ai atacat rau si n-ai stiut ce sa mai scoti din tine.
1. nu am spus ca-si bate joc de formatii ci de ceea ce fac ele. am pus si paranteza pentru cei care nu au avut norocul sa fie insamantati cu un numar corespunzator de neuroni. however... repet! era vorba despre muzica ! isi bate joc de muzica. de muzica in adevaratul sens al cuvantului.
2. ai numit muzica formatiilor respective "decedata". eu nu mai comentez nimic aici. pur si simplu nu are rost... in fine sa trecem, dar sa ma anunti si pe mine cand o sa aiba asta concert cu peste 100.000 de fani ! am spus fani, nu spectatori. poate cine stie... faci diferenta... oricum nici de spectatori nu poate fi vorba.
3. asta e "viitorul" meu post. nu m-am bagat in nici un cacat. in schimb tu te hranesti din el. dormi in pace! eu oricum nu o sa-ti mai raspund.
1. nu am spus ca-si bate joc de formatii ci de ceea ce fac ele. am pus si paranteza pentru cei care nu au avut norocul sa fie insamantati cu un numar corespunzator de neuroni. however... repet! era vorba despre muzica ! isi bate joc de muzica. de muzica in adevaratul sens al cuvantului.
2. ai numit muzica formatiilor respective "decedata". eu nu mai comentez nimic aici. pur si simplu nu are rost... in fine sa trecem, dar sa ma anunti si pe mine cand o sa aiba asta concert cu peste 100.000 de fani ! am spus fani, nu spectatori. poate cine stie... faci diferenta... oricum nici de spectatori nu poate fi vorba.
3. asta e "viitorul" meu post. nu m-am bagat in nici un cacat. in schimb tu te hranesti din el. dormi in pace! eu oricum nu o sa-ti mai raspund.
- AxL
- Junior Member
Voi sunteti siamezi? imartiti acelasi creier? sau cum? sa fie oare doar o coincidentza? Cum vine asta? Oamenii sunt diferiti nu pot avea toti aceeasi parere. Eu cred ca tu oricum nu ai nimic de zis, si te scapi bagand replici banale (ex.:"tot ceea ce a zis AxL). Iar in legatura cu faza "AxL are mereu ceva de zis". Da sunt perect de acord. Intotdeauna de baga ca o musca-n kkt, intodeauna unde shtie ca nu e nimic pt. el, ishi spune parerea intortocheata, aburita si plina de acuzatii absurde. Cu toate astea, intotdeauna are ceva de zis.
Ba baiatule cine te crezi,buricul pamantului???Sa stii ca nu ma scap bagand replici banale ca daca as pune tot ceea ce cred mi-as fi luat ban de mult ma si as fi distrus imaginea acestui forum si tu vii la mine si-mi zici ce-mi zici?AxL si M@X cum si-au luat ban da' cel putin si-au spus parerea cum trebuie..Asa ca te rog nu ma judeca tu pe mine ca nu'ti convine nu stiu ce, e clar?
PS: Andrei, scuze,stiu ca sunt offtopic,da' trebuia sa raspund!!!
- Rosu Oana
- Junior Member
Initial trimis de AxL
bai tata, inainte sa-ti raspund, io nu te-am jignit pe tine! faptu' ca tu m-ai jignit acolo nu inseamna decat ca te-ai atacat rau si n-ai stiut ce sa mai scoti din tine.
incep sa cred ca am de-a face cu un kkt mare si labartzat. Daca nu ash fi avut ce sa scot din mine nu ash mai fi postat un mare mesaj plin de argumente. "Desteptule"...
1.Cand am m-am referit la faptul ca tu ai fi zis ca isi bate joc de formatii, ma refeream la ce fac ele, adik la muzica, sau nu fac asta?!:con: Da, deci postul meu anterior ramen valabil. Auzi "isi bate joc de muzica"...
2.LOL! atat pot spune. Dar ca sa nu ramai mai prost decat esti, iti reamintesc ca esti in ROMANIA.
3.pai da, cred si eu ca iti convine sa te eschivezi, pt. ca vezi ca nu esti decat un mare kkt. cam atat am avut sa-ti spun (deocamdata). SI poate pe viitor iti vei da seama care sunt timpurile verbelor.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Ba baiatule cine te crezi,buricul pamantului???Sa stii ca nu ma scap bagand replici banale ca daca as pune tot ceea ce cred mi-as fi luat ban de mult ma si as fi distrus imaginea acestui forum si tu vii la mine si-mi zici ce-mi zici?AxL si M@X cum si-au luat ban da' cel putin si-au spus parerea cum trebuie..Asa ca te rog nu ma judeca tu pe mine ca nu'ti convine nu stiu ce, e clar?
PS: Andrei, scuze,stiu ca sunt offtopic,da' trebuia sa raspund!!!
aia cu "te crezi buricu pamantului" este banal replica a varstei de 7 ani. Ah scuza-ma, daca atat ai, nici o problema. Te scuz. Da eu iti zic ce iti zic. Eu nu te acuz ca ai fi asa, doar te intreb si iti spun ce CRED. Dar tu cum bagi un post ca pe o bashina ravasita.
Andrei, acest subiect nu ishi are rost cat nici mesajele anti-fanilor. Aici trebuie sa critice fanii nu anti-fanii. SI pot spune cu mana pe inima ca toti anti-fanii care au postat pe aici, sunt niste tampiti, imbecili. Oamneni buni voi nu sunteti sanatosi? Titlul acestui site este "FAN CLUB" voi nici macar sa va lasati o parere nu aveti dreptul! e atat de greu de priceput??
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
aia cu "te crezi buricu pamantului" este banal replica a varstei de 7 ani. Ah scuza-ma, daca atat ai, nici o problema. Te scuz. Da eu iti zic ce iti zic. Eu nu te acuz ca ai fi asa, doar te intreb si iti spun ce CRED. Dar tu cum bagi un post ca pe o bashina ravasita.
Andrei, acest subiect nu ishi are rost cat nici mesajele anti-fanilor. Aici trebuie sa critice fanii nu anti-fanii. SI pot spune cu mana pe inima ca toti anti-fanii care au postat pe aici, sunt niste tampiti, imbecili. Oamneni buni voi nu sunteti sanatosi? Titlul acestui site este "FAN CLUB" voi nici macar sa va lasati o parere nu aveti dreptul! e atat de greu de priceput??
Bai nici n-ar trebui sa-ti raspund..dar in fine.Daca pentru tine anti-fanii sunt imbecili,tampiti si ce mai vrea creieru tau atunci tu ca fan ce esti ma?Obsedat? daca noi anti-fanii n-avem dreptu la opinie atunci tu ca esti fan de sa ai ma?
- Rosu Oana
- Junior Member
Bai gabytzule daca ati posta numai voi fanii,adica 3-4 useri nici n-ati avea macar ce discuta,v-ati repeta unul dupa altul.Si cred ca si anti-fanii au rostul lor.
Si cel mai bine ar fi sa lasam discutia asta balta ca nu mai am chef de cearta si totodata vreau sa-mi cer scuze fata de tine si fanii Ab
(desi tu ai inceput si m-ai provocat).Poate vom da uitarii conflictul acesta.Si invata si tu sa te comporti altfel..ca nu cred ca ai nimic de castigat daca te certi cu toata lumea pentru ab.
Si cel mai bine ar fi sa lasam discutia asta balta ca nu mai am chef de cearta si totodata vreau sa-mi cer scuze fata de tine si fanii Ab
(desi tu ai inceput si m-ai provocat).Poate vom da uitarii conflictul acesta.Si invata si tu sa te comporti altfel..ca nu cred ca ai nimic de castigat daca te certi cu toata lumea pentru ab.
- Rosu Oana
- Junior Member
Ce dura a fost faza aia cand Elena Carstea a impins-o pe Andreea in bazin!!!!!
Ma enerveaza versurile alea ,, ti-e frica de iubire de parc-ash vrea sa te mananc" Ea asa crede, dar adevarul este ca aluia ii e frica de ea.
ps: scuze, dar vorba aia: ,,si antifanii isi au rostul"
Ma enerveaza versurile alea ,, ti-e frica de iubire de parc-ash vrea sa te mananc" Ea asa crede, dar adevarul este ca aluia ii e frica de ea.
ps: scuze, dar vorba aia: ,,si antifanii isi au rostul"
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Bai gabytzule daca ati posta numai voi fanii,adica 3-4 useri nici n-ati avea macar ce discuta,v-ati repeta unul dupa altul.Si cred ca si anti-fanii au rostul lor.
Puteti sa postati, dar constructiv, nu distructiv. Si ok, gata cu discutia asta. Si faza cu invatzatul... ahmmmaaahmmm... Mda, mei cand am dreptate nu am de ce sa invatza sa ma comport altfel. Intelegi? Ok! GATA! altceva?

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Mmmm
Eu va propun ceva .. hai sa facem ceva constructiv pe acest forum ..si normal Rosu Oana ca aiki trebuie sa fie prezenti si ne fanii dar .. sa faca totu` in limita bunului simt !
-
AnDrEi - Junior Member
Hmmm
Asta ar fi o apreciere deoarece nu a vrut pana acum sa pozeze in playboy 

-
AnDrEi - Junior Member
Critici: Hmmmm... Nu-mi vin acu`.... Anyway, sunt destule..
Aprecieri: Stie sa se poarte cu fani, e o dulcik cu ei... Are melodii mijto si are o coregrafie impecabila...
Aprecieri: Stie sa se poarte cu fani, e o dulcik cu ei... Are melodii mijto si are o coregrafie impecabila...

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Lool, ar vrea ea...
Initial trimis de Andreea Pisoi
are o coregrafie impecabila...![]()
Critici:
Da ce bine ar fii daca ar fii adevarat, dar in videoclipul "Te Joci Cu Mine" danseaza can nasol sincer. IMi aduce aminte de ratzustele alea care abia s-au nascut si incearca sa se miste ca sa isi exploreze teritoriul.
Merite:
Pei, nu neg ca are voce tipa sincer, pacat ca nu face ceva mai serios in muzica.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Hmmm... Mie imi place cum danseaza in clip..... :rolleyes:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2