Andreea Balan - Internet - Mirc - Chat
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Andreea Balan pe mIRC????
Suna ....ciudat dar asta este! Ce a patit Andreea de in ultimul timp intra destul de des pe mIRC?? Eu ma bucur ffff. mult ca o face dar nu pricep cum de se intampla "minunea" asta?
-
fan Andreea B. - Junior Member
Adresa De Email A Andreei
Eu personal as vrea ff. mult sa am adresa de email a andreei (daca are..bineinteles) dar se pare ca degeaba......
Ba e gresita, ba nu raspunde la mailuri.....
Cine are adresa ei ? I NEED IT !!!
Ba e gresita, ba nu raspunde la mailuri.....
Cine are adresa ei ? I NEED IT !!!
-
Uffffff
mai .. cel mai bine te duci la un concert cu Andreea B si o intrebi personal daca are o adresa de e`mail unde o potzi contacta :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Concluzie
Deci eu unul doresc sa vb cu ea.. sper sa fie ea si sa nu fie altcineva care sa treaga tzeapa.. ca am mai patit din astea !
-
AnDrEi - Junior Member
prietene am intrat pe canalul de pe undernet #andreeabalan shi i am intrebat pe astia de acolo cu ce nick intra shi au zis ca ceva legat de pisoias!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
e adevarat
Da mey....Andreea B intra pe mIRC si inca foarte des...in jur de ora 22-22:30 cu nickul Comoara, am avut si eu placerea sa discut mult cu ea:)
p.s: Andrei....frate....de la tine ma asteptam sa stii ca intra pe mIRC...ma dezamagesti:p
p.s: Andrei....frate....de la tine ma asteptam sa stii ca intra pe mIRC...ma dezamagesti:p
-
Love2Fly - Junior Member
Va spun eu bah
Din surse 100% sigure si anume Ab:) stiu ca adresa ei este:
comoara@k.ro
ati inteles? e-mail-are placuta cu Ab....ca nici nu prea raspunde la e-mailuri...cam 1-2 pe luna trimite si ea:)
comoara@k.ro
ati inteles? e-mail-are placuta cu Ab....ca nici nu prea raspunde la e-mailuri...cam 1-2 pe luna trimite si ea:)
-
Love2Fly - Junior Member
Lolik
Ha ha ha .. dar tu ce crezi ma ? ca eu stau si urmaresc cine intra si cine iese de pe net?:D
-
AnDrEi - Junior Member
iarasi aberati.
dape, adresa ei este comoara@k.ro . Sa-i trimiti un SINGUR mail (nu 10000 cu acelasi continut) si sa fie la obiect.
dape, adresa ei este comoara@k.ro . Sa-i trimiti un SINGUR mail (nu 10000 cu acelasi continut) si sa fie la obiect.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
da intra pe mirc. personal am vb. cu ea de 2 ori. si a zis ca daca intra imi da bip. deci daca a uintrade mai multe ori sunt doua variante:
1.ori e caterinca
2.ori a uitat de mine
nush` cum sa-tzi spun gaby ....dar......

-
Duhhh
Preferato las sa intre si Andreea!!
Ca noi fanivrem sa vb cu ea dak uni nu au nr ei vor sa vb cu ea pe mirc!
Shy sa stytzy ca ea a intrat intr-o duminica pe la 12!
Pa bah!
Ca noi fanivrem sa vb cu ea dak uni nu au nr ei vor sa vb cu ea pe mirc!
Shy sa stytzy ca ea a intrat intr-o duminica pe la 12!
Pa bah!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
-
RalucaB - Junior Member
Re: Lolik
Initial trimis de Andrei
Ma .. am nr ei de tel?:)
da mah andrei adresa ei de email e comoara@k.ro cat de spre nr acesta nu se da sa o intrebati pe ea ca vi-l da precis 072316....
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
S-a intamplat Iar...
Intradevar, s-a intamplat iar si eu am fost din nou norocos ca am fost prezent pe chat. S-a intamplat ieri(defapt azi 9.12.2002 la ora 2:20 AM) a fost cool am discuta cu ea vreo o ora si ceva:)....zicea ca nu poate sa doarma si ca s-a gandit sa intre putzin pe mIRC.
p.s: Rrb....semnatura ta trebuie sa aiba maxim 180 de caractere si cred ca depaseste cu mult!:cool:
p.s: Rrb....semnatura ta trebuie sa aiba maxim 180 de caractere si cred ca depaseste cu mult!:cool:
-
Love2Fly - Junior Member
bau
eu nu inteleg ce e asha mare bukurie ka ai vb ku ea? la o adika ce are ea .. adika are o gandire mai speciala .. sau ce? sau vrei sa ii iei mashina ? ZAU KA nu va inteleg ,,,poate va place kum arata .,.. poate va place cum canta .. dar kum gandeste .. lol dezastru ..
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
61 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3