Cariera Andreei Balan

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Succesul Andreei Balan

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Cariera Andreei Balan

Mesajde fan Andreea B. » Sâm Feb 22, 2003 12:12 am

Andreea B. mai are acelasi succes pe care l-a avut cu ANDRE?
Parerea mea unica si personala : NU!
Poate o sa ma contraziceti dar .......
Nu pot sa spun ca Andreea nu mai are melodii faine, sunt bune dar parca le lipseste ceva. ANDRE, desi aveau melodii cu unele versuri mai "aiurea" dar aveau ceva deosebit, ce lipseste la multe formatii din ro. Produceau un fel de dependenta si asta le-a adus succesul.
Dar, Andreea Balan, solo, nu mai e acelasi lucru! Daca A.B. nu ar avea faima pe care si-a castigat-o in Andre, acum nu ar fii reusit mai nimic singura. Asigurat!
:-?
Acelasi lucru se intampla si cu AndreEA! Lucrurile au devenit MONOTONE si lumea o sa se plictiseasca in curand daca nu se schimba nimic!
Lansare de album, si iara lansare de album, si o aparitie doua la TV, bla bla.........................:( :mad: Nimic special !
Daca nu vine cu ceva nou, cu ceva care sa surprinda publicul, nu stiu ce va fii....
Probabil "o evaporare" Andreea B. & AndreEA si nici n-o sa stiti de ce!
;a :cry:
Imi pare rau sa o spun dar probabil asta se va intampla!

PS: Sper ca ceva sa se schimbe, spre binele carierei Andreei Balan!
fan Andreea B.
Junior Member

Eu sper

Mesajde Radu123 » Sâm Feb 22, 2003 1:25 am

Ka urmatorul videoclip sa fie BOMBA
daca nu atunci probabil am sa o fac eu :)
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Re: Cariera Andreei Balan

Mesajde gabuba » Joi Feb 27, 2003 12:56 pm

Andre, era andre :doua fete carismatice. e logic sa nu mai aiba acelasi succes pentru ca fanii s-au impartit in doua. LOL! Timeea zici si tu niste chestii... varianta andre era depasita, e clar, plus ca decat sa nu mai aiba succes deloc mai bine au luat-o din nou de la inceput. A lansat un clip in care a sarit de la 200 m, a scos un nou album, a fost in america, a venit cu imagini de acolo, a dat interviuri despre viata privata si sustine showuri in orasele unde e chemata. Cam ce ai vrea sa faca? ce facea in andre si nu face acum? daca nu iti place GATA, si la revedere. ai prins miscarea?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Re: Cariera Andreei Balan

Mesajde fan Andreea B. » Sâm Mar 01, 2003 9:52 pm

Initial trimis de Gabyzzu
Andre, era andre :doua fete carismatice. e logic sa nu mai aiba acelasi succes pentru ca fanii s-au impartit in doua. LOL! Timeea zici si tu niste chestii... varianta andre era depasita, e clar, plus ca decat sa nu mai aiba succes deloc mai bine au luat-o din nou de la inceput. A lansat un clip in care a sarit de la 200 m, a scos un nou album, a fost in america, a venit cu imagini de acolo, a dat interviuri despre viata privata si sustine showuri in orasele unde e chemata. Cam ce ai vrea sa faca? ce facea in andre si nu face acum? daca nu iti place GATA, si la revedere. ai prins miscarea?

Nush ce ar putea sa faca :con: dar ar trebui sa faca ceva care sa atraga atentia...
In Andre nu facea nimic in plus de ce face acum DAR muzica facea diferenta! Aaa.. si originalitatea!

Wo....cum adik "daca nu iti place GATA, si la revedere"????:bleah: ;e :-?

N-am prins miscarea draga.
fan Andreea B.
Junior Member

Re: Cariera Andreei Balan

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 6:26 pm

Initial trimis de fan Andreea B.
Andreea B. mai are acelasi succes pe care l-a avut cu ANDRE?
Parerea mea unica si personala : NU!
Poate o sa ma contraziceti dar .......
Nu pot sa spun ca Andreea nu mai are melodii faine, sunt bune dar parca le lipseste ceva. ANDRE, desi aveau melodii cu unele versuri mai "aiurea" dar aveau ceva deosebit, ce lipseste la multe formatii din ro. Produceau un fel de dependenta si asta le-a adus succesul.
Dar, Andreea Balan, solo, nu mai e acelasi lucru! Daca A.B. nu ar avea faima pe care si-a castigat-o in Andre, acum nu ar fii reusit mai nimic singura. Asigurat!
:-?
Acelasi lucru se intampla si cu AndreEA! Lucrurile au devenit MONOTONE si lumea o sa se plictiseasca in curand daca nu se schimba nimic!
Lansare de album, si iara lansare de album, si o aparitie doua la TV, bla bla.........................:( :mad: Nimic special !
Daca nu vine cu ceva nou, cu ceva care sa surprinda publicul, nu stiu ce va fii....
Probabil "o evaporare" Andreea B. & AndreEA si nici n-o sa stiti de ce!
;a :cry:
Imi pare rau sa o spun dar probabil asta se va intampla!

PS: Sper ca ceva sa se schimbe, spre binele carierei Andreei Balan!

Ehhhhh, rahat!!!!! AndreEA si-a schimbat stilul de viata si stilul de muzica..... Si-a schimbat TOT!! E alta, iar fanii au mai crescut, s-au mai maturizat, in acelasi timp cu ea..... Cat despre Andreea.... Ea a continuat sa cante pentru pustii, care, si ei la randul lor, au mai crescut putin..... : ( Acum, are versuri putin mai mature... Logic ca lumea s-a saturat de muzica dance si pop.... Hip-Hop-ul, ROCK-UL, HOUSE-UL sunt la putere.... Nimeni nu mai asculta formatiile romanesti vechi si dance.... Toti vor ceva nou, care sa uimeasca.... Trebuie doar sa fii cu 5 minute mai destept decat tot poporu`, si sa faci mai rpd ceea ce vor altii sa faci.....
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Re: Re: Cariera Andreei Balan

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 6:28 pm

: )) Get the point?! : P
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Mar 05, 2003 6:46 pm

e frumos sa dai quote din ditamai mesaju' si sa scrii 3 cuvinte? [-X

Ps:am preferat sa te antentionez , nu sa sterg ca sa fiu convinsa ca o sa bagi de seama si nu se mai repeta.
Hera
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 6:50 pm

Initial trimis de Hera
e frumos sa dai quote din ditamai mesaju' si sa scrii 3 cuvinte? [-X

Ps:am preferat sa te antentionez , nu sa sterg ca sa fiu convinsa ca o sa bagi de seama si nu se mai repeta.

Huh?!? Problems?! ; )) E treaba mea ce fac si cu cine fac, ok????
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Joi Mar 20, 2003 11:44 pm

Andreea Balan nu mai are acelasi succes pe care l-a avut trupa Andre. Andre aveau melodii mai k-lumea (a nu se intelege ca Andreea Balan nu are).
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Vin Mar 21, 2003 9:43 pm

Initial trimis de DE3A
Andreea Balan nu mai are acelasi succes pe care l-a avut trupa Andre. Andre aveau melodii mai k-lumea (a nu se intelege ca Andreea Balan nu are).

Da! Andreea Balan are melodii faine nu pot sa neg dar mai faine erau alea de la Andre`!:D

Explicati-mi si mie o chestie ca sunt nedumerita....
Deci Andre a avut 6 albume si-n in total 1.200.000 de vanzari. Asta ar veni 200.000 de vanzari pe album. Iar acum Andreea B.
are vreo 40.000 / album sau ma insel? Oricum diferenta e mare chiar daca fanii Andre s-au impartit in doua.......... :(
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 6:43 pm

Hmmm... Parerile sunt impartite... Parerea mea: Melodiile sunt aproape la fel..... Probabil asa si-a dorit Andreea... :rolleyes:
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Joi Mai 15, 2003 9:54 pm

Andreea nu si-a schimbat mult stilul, doar ca acum e singura si e mai greu asa (desi, daca ati citi jurnalul Andre v-ati da seama ca ii e mai usor acum. Cate microfoane a primit de la AA, cati pumni in ochi i-a dat lui AA etc.)

Daca v-ati fi cumparat albumele AB v-ati fi dat seama ca sunt multe melodii din Andre, sau care au ceva din Andre.
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde Nightmare » Vin Mai 16, 2003 11:08 pm

Initial trimis de mihaitzu
Andreea nu si-a schimbat mult stilul, doar ca acum e singura si e mai greu asa (desi, daca ati citi jurnalul Andre v-ati da seama ca ii e mai usor acum. Cate microfoane a primit de la AA, cati pumni in ochi i-a dat lui AA etc.)

Daca v-ati fi cumparat albumele AB v-ati fi dat seama ca sunt multe melodii din Andre, sau care au ceva din Andre.

Ai dreptate, nu si-a schimbat mult stilul, dar oricum nu are un succes atat de mare ca cel avut de Andre.
Nightmare
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Mai 16, 2003 11:29 pm

A vandut 40.000 in original, dar cine stie cat de mult o fi vandut in fals, si ultimul album andre s-a vandut in 80.000 doar, deci s-au impartit in doua.

pisoy.. cine asculta de la noi rock, hip hop si house? cativa. dar dance asculta toti taranii. asaca nu mai cita ce zice ab, pentru ca expui ceva prost. Atunci cand se va asculta asa ceva la noi in patrie o sa fie bine...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Andreea Pisoi » Sâm Mai 17, 2003 9:26 am

Gaby, eu nu citez ce zice Andreea, eu spun ce gandesc si ce vad in juru` meu. Deci, rock-u` si punk-u` vor ajunge la putere din nou. Si tu crezi ca toti "taranii" au bani sa cumpere albumule Andreei?! :rolleyes:
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Mai 17, 2003 11:02 am

hai ma lasi, ca ai zis aceeasi chestie pe care a zis-o si ab acum un an si ceva, dar numai conteaza.
Cele mai mari vanzari in patria noastra le au stilurile comerciale, si daca esti tzaran nu inseamna ca nu ai bani :rolleyes: . Sunt atatia tarani si pe forumul asta si nu poti zice ca-s saraci.

daca revine punkul si rockul de ce nu se apuca ab de ele, ca doar e comerciala.
Acum vreo 2 zile avuse Andrei Gheorghe o emisiune despre rock, care zicea ca a fost cea mai putin ascultata din ultimile 4 luni, si ca azi e o rusine sa fii rocker, deci daca rocku' era la putere nu se faceau asemenea afirmatii.

Hai gata, ca oricum nu ai dreptate.
- Toţi in păr!
gabuba

Hai gata, ca oricum nu ai dreptate.

Mesajde mihaitzu » Sâm Mai 17, 2003 6:47 pm

Gabyzzu are dreptate Andreea draga, daca am face un recensamant sa vedem fiecare ce stil de muzica asculta, ai observa ca rockeri nici 10 % nu sunt, pe cand dance sunt aprox. 50 %. So...
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Dum Mai 18, 2003 10:01 pm

[quote]Initial trimis de Gabyzzu
[B]A vandut 40.000 in original, dar cine stie cat de mult o fi vandut in fals, si ultimul album andre s-a vandut in 80.000 doar, deci s-au impartit in doua.

hmm ...mda cam putzin la ultimul album andre :( :mad: dar inainte sa se desparta prima oara.....era altceva :) !
shi totushi, daca te gandeshti bine, acu' s-au mai pierdut shi catziva fani in zbor, aceia care n-au tzinut pasul cu atatea departziri shi impacari :p ! o persoana care chiar era fan andre probabil ca shi-a luat ambele albume (shi al lu' a.b., shi al lu' a.a.). shi crede-ma ca au fost destui fani adevaratzi.

ai intzeles ce vroiam sa zic? :con: ma duc ca-s artificii p'afara :cool:
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Dum Mai 18, 2003 10:04 pm

daca ne uitam un pic la rezultatele voturilor, remarcam ca succesul lu' a.b. e in crestere DAR nu mai e la fel de mare ca in andre...

PS: mai votatzi fratzilor!!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mai 18, 2003 10:11 pm

da, iti dau dreptate, cum is artificiile?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde covergirl^^^ » Dum Mai 18, 2003 10:18 pm

da, iti dau dreptate, cum is artificiile?

ma bucur...:) is mijto dar s-or terminat! ejti pe irc? d c nu raspunzi?
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Lun Mai 19, 2003 3:44 pm

Ati aflat ca Andreea a avut un super concert undeva in Moldova, parca, unde aproape ca a inceput sa planga. nu stiu de ce, am auzit si eu. Am incercat sa o sun pe Andreea sa vad ce s-a intamplat dar nu raspunde.

mihaitzu
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Lun Mai 19, 2003 9:38 pm

Initial trimis de mihaitzu
Ati aflat ca Andreea a avut un super concert undeva in Moldova, parca, unde aproape ca a inceput sa planga. nu stiu de ce, am auzit si eu. Am incercat sa o sun pe Andreea sa vad ce s-a intamplat dar nu raspunde.

de unde ai mai scos shi asta?
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iul 04, 2003 9:53 pm

Eu zic ca succesu Andreei e in scadere..pt ca nu a mai scos ...nimik..de mult timp!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 05, 2003 8:28 am

Va scoate in curand videoclip la piesa de vara.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde LiquidSky » Sâm Iul 05, 2003 1:40 pm

Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Va scoate in curand videoclip la piesa de vara.

.. a scos-o deja. am vazut clipul astazi, parca pe atomic. nu ma omor cu andreea balan, dar chiar e dragutza si piesa, iar clipul chiar ca da o senzatie de "party" & shit!
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
LiquidSky
Junior Member

Mesajde Nightmare » Sâm Iul 05, 2003 8:57 pm

Si eu tot azi l-am vazut. De aceea am spus ca "va scoate".
Nightmare
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Oct 23, 2003 7:24 am

Raspunsul meu este ca nu va aveea acelasi succes care il avea cu ANDRE...
Atunci erau peste tot in topuri...Acum se completeaza cu AndreEA..Adik Andreea B. e intr-un top si absenta pe altul, iar AndreEA este absenta in cel in care se afla B. si prezenta unde e absenta B.

Sper ca v-am incurcat :D
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Radu123 » Mar Oct 28, 2003 4:45 am

Pai spune-mi mie in ce top e absenta ca sa rezolv problema .... :)
Din cate stiu eu ....
In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
Radu123
Junior Member

Mesajde covergirl^^^ » Mar Noi 04, 2003 7:07 am

Initial trimis de Radu123
Pai spune-mi mie in ce top e absenta ca sa rezolv problema .... :)
Din cate stiu eu ....

spune-mi un top in care e prezenta ...:con:
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

Următorul

Înapoi la Andreea Balan