Ce parere avetzi despre Andreea Balan?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Mesajde Rosu Oana » Mar Iul 16, 2002 4:11 pm

Mai Gabytzu asta e parerea ta ca doar tu ai spus ca o cunosti si stai de vorba cu ea.Ei bine multi dintre noi nu au avut placerea asta si asa ca eu voi ramane la parerea mea actuala.
Rosu Oana
Junior Member

Ups

Mesajde AnDrEi » Joi Iul 18, 2002 9:39 pm

Initial trimis de Rosu Oana
Mai Gabytzu asta e parerea ta ca doar tu ai spus ca o cunosti si stai de vorba cu ea.Ei bine multi dintre noi nu au avut placerea asta si asa ca eu voi ramane la parerea mea actuala.

Oana .. si eu as vrea sa o cunosc :-) dar cine stie.. cand?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iul 28, 2002 9:09 am

Am o parere foarte buna despre Andreea Balan. Este cea mai tare cantareata pe care a dat-o Romania in istoria muzicii!
Asa este mai bine?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gabuba » Dum Iul 28, 2002 1:32 pm

da... deci draga petrican, postul tau nu are nici o legatura cu subiectul, dar sa trecem peste asta. eu te sfatuiesc sa shtergi aCEST POST SI SA-L PUI IN ALTA PARTE. DAR EU ITI raspund. ce ai spus tu sunt 2 lucruri totAL DIFERITE. ACUM ESTI LAMURIT?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Uffff

Mesajde AnDrEi » Lun Iul 29, 2002 2:15 am

Initial trimis de Gabytzu
da... deci draga petrican, postul tau nu are nici o legatura cu subiectul, dar sa trecem peste asta. eu te sfatuiesc sa shtergi aCEST POST SI SA-L PUI IN ALTA PARTE. DAR EU ITI raspund. ce ai spus tu sunt 2 lucruri totAL DIFERITE. ACUM ESTI LAMURIT?

Gabytzu .. tu raspunde la topicul de pe acest subiect .. ca de faza cu moderatul ma ocup eu dap ?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Iul 30, 2002 9:47 pm

de ce am eu senzatia ca mi*-au fost shterse niste posturi?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde AnDrEi » Joi Aug 01, 2002 12:43 am

de ce am eu senzatia ca mi*-au fost shterse niste posturi?

Dap Gabytzu ti`a fost sters un singur post pentru care puteam sa iti dau un avertisment :-) dar .. noah .. :D
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Aiurita » Dum Aug 11, 2002 10:28 am

Parerea mea despre Andreea B. este destul de buna,dar...:D
Aiurita
Junior Member

Mesajde irina-maria » Sâm Aug 24, 2002 3:27 pm

o simpatizez f mult pe andreea imi place de ea.p.s am o parere f buna despre idolul meu.
am o rugaminte la voi:
cine stie adresa andreei de mail sau tel ei il rog sa imi spuna si ,mie.mai ales mailul .va rog.
promit ca nu voi spune la nimnmeni.
adresa mea este:irinaana92@yahoo.com
irina-maria
Junior Member

Mesajde Sonya17 » Sâm Aug 24, 2002 5:20 pm

Initial trimis de irina-maria
o simpatizez f mult pe andreea imi place de ea.p.s am o parere f buna despre idolul meu.
am o rugaminte la voi:
cine stie adresa andreei de mail sau tel ei il rog sa imi spuna si ,mie.mai ales mailul .va rog.
promit ca nu voi spune la nimnmeni.
adresa mea este:irinaana92@yahoo.com

Singura adresa pe care o stiu eu e comoara@k.ro.Stiu ca a anuntat-o la un post local mai demult
Sonya17
Junior Member

Mesajde AnDrEi » Mar Aug 27, 2002 4:04 am

Initial trimis de Sonya17

Singura adresa pe care o stiu eu e comoara@k.ro.Stiu ca a anuntat-o la un post local mai demult

Esti sigura ca asta este adresa?
AnDrEi
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Aug 29, 2002 12:56 pm

da mai... adresa de email a Andreei este : comoara@k.ro iar nr. de tel, irina de 10 ani, fi serioasa, nu o sa ti-l dea nimeni.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Rosu Oana » Vin Aug 30, 2002 9:08 pm

[quote]Initial trimis de irina-maria
[B]o simpatizez f mult pe andreea imi place de ea.p.s am o parere f buna despre idolul meu.

Mamaa, Andreea Balan IDOL!!! Nu ma mir,daca tu ai 10 anisori...
Asta e prea de tot..De ce sa nu-i facem o statuie pentru renumita ANDREEA BALAN.
Rosu Oana
Junior Member

Mmmmm

Mesajde AnDrEi » Vin Aug 30, 2002 10:54 pm

Mey .. Gabytzu multumesc frumos pentru adresa de mail .. si inca odata va spun ca Andreea Balana este o tipa super kewl .. si o simpatizez !
AnDrEi
Junior Member

Re: Ce parere avetzi despre Andreea Balan?

Mesajde Bobby » Mar Oct 22, 2002 12:30 pm

Scrietzi care este parerea vostra despre Andreea Balan!
Eu cred ca este o fata inteligenta care are ce arata!

Parerea mea este ca Andreea este o fata Cool degeba toti fraieri fac misto de ea dar asta e parerea mea
Bobby
Junior Member

hehehe

Mesajde AnDrEi » Mar Oct 22, 2002 7:06 pm

Brav`o .. felicitari .. sunt de acord cu tine mai !!!!!
AnDrEi
Junior Member

Ai dreptate fan Andreea B.

Mesajde Andreutza_1 » Dum Ian 19, 2003 11:59 am

Daca Andreea Balan e antipatik` cum ziceti voi atunci AndreEA cum e?! de ce nu ganditi fratilor? AndreEA cu comportamoentul ei <<asa dulce >> l-a bagat pe taica-su in mormant...mai trebuie sa o bage si mama ei in mormant si gata totul e rezolvat si toata lumea o sa zik` <<vai scumpa mea.ce bine ai facut ! Ai omorat-o pe mama ta.te ador si mai mult >>. :) Nu e un semn de intrebare aici?! Macar Andreea B nu-si arata sanii :P ! Despre Andreea Balan va pot spune ca e cea mai dragutza si mai de treaba fata.are voce si tine la fanii ei...pe cand AndreEA :) Vai fratilor nici nu mai spun.GabiZzu salut'are :P din Tg.Ocna!
Ganditi-va bine la ceva 2 fete...
Andreutza_1
Junior Member

Re: Ai dreptate fan Andreea B.

Mesajde fan Andreea B. » Sâm Mar 01, 2003 10:44 pm

Initial trimis de Andreutza_1
Daca Andreea Balan e antipatik` cum ziceti voi atunci AndreEA cum e?! de ce nu ganditi fratilor? AndreEA cu comportamoentul ei <<asa dulce >> l-a bagat pe taica-su in mormant...mai trebuie sa o bage si mama ei in mormant si gata totul e rezolvat si toata lumea o sa zik` <<vai scumpa mea.ce bine ai facut ! Ai omorat-o pe mama ta.te ador si mai mult >>. :) Nu e un semn de intrebare aici?! Macar Andreea B nu-si arata sanii :P ! Despre Andreea Balan va pot spune ca e cea mai dragutza si mai de treaba fata.are voce si tine la fanii ei...pe cand AndreEA :) Vai fratilor nici nu mai spun.GabiZzu salut'are :P din Tg.Ocna!
Ganditi-va bine la ceva 2 fete...

Ok...cum sa incep...hmm....
Deci draga mea.....esti o fraiera! Cum poti sa vb. cu atata usurinta despre un subiect atat de delicat in special pt. ea?
Cica "l-a bagat pe taica-su in mormant"....controleaza-ti vocabularul putin si gandeste-te ca ai spus o mare prostie!:fuck:
(scuze pt. semn....nu m-am putut abtine)

Sper ca v-ati dat seama ca-i ceream scuze lui Gabyzzu, ca e moderat. !
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde Hera » Sâm Mar 01, 2003 11:08 pm

incet cu jignirile,fan Andreea B.:)
Valabil si pt raluca
Puteti discuta si frumos despre muzica Andreei, nu e nevoie de jigniri, chiar daca unei persoane nu ii place Andreea, el este totusi liber sa isi exprime parerea.
Vorbim frumos de-acum incolo,da?
Hera
Junior Member

Proasta

Mesajde RalucaB » Sâm Mar 01, 2003 11:30 pm

Initial trimis de Rosu Oana
Initial trimis de irina-maria
[B]o simpatizez f mult pe andreea imi place de ea.p.s am o parere f buna despre idolul meu.

Mamaa, Andreea Balan IDOL!!! Nu ma mir,daca tu ai 10 anisori...
Asta e prea de tot..De ce sa nu-i facem o statuie pentru renumita ANDREEA BALAN.

Vezi Oana ca esty proasta!! Andreea e cea mai scumpa shy cea mai dragutza fata din lume!!
Zbye
:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Dum Mar 02, 2003 12:02 am

Initial trimis de Hera
[B]incet cu jignirile,fan Andreea B.:)
Valabil si pt raluca
Puteti discuta si frumos despre muzica Andreei, nu e nevoie de jigniri, chiar daca unei persoane nu ii place Andreea, el este totusi liber sa isi exprime parerea.
Vorbim frumos de-acum incolo,da?
[/B]

BAAAAAAAAAIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!! Unde am jignit-o pe Andreea Balan ha????????ZIIIIII!!!!!!
Chioraste-te putin inainte!!!!

PS: si nu te lua de raluca
fan Andreea B.
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Mar 02, 2003 12:16 am

ca moderator, trebuie sa am grija sa nu fie jigniti membrii. Tu si raluca ati jignit un user,nu pe Andreea.So, "chioraste-te "tu mai bine inainte sa tastezi vreo jignire.
Nimic altceva. Vroiam doar sa scrieti frumos. :)
Hera
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 02, 2003 12:24 am

timeea ai jignit-o pe aia care scria cu inmormantarea lu aa, ceva pe acolo...
- Toţi in păr!
gabuba

Hello!

Mesajde RalucaB » Lun Mar 03, 2003 2:33 pm

Ce mah ca nu am jignit pe nimeni!! Dar dak asa este ce sa ii faci!! Nu noi ne-am luat de ea shy si-a facut-o cu mana ei dak so luat de Andreea!!
Zbye!
:o :o
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Nu o cunosc asa bine

Mesajde Nightmare » Mar Mar 04, 2003 9:40 pm

E o fata de treaba. Am vorbit cu ea la telefon si nu are fite. Arata bine, canta super...nu am ce sa ii reprosez. Bravo ei!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Mie Mar 05, 2003 5:42 pm

Initial trimis de Gabyzzu
mai andreea la faza asta ai dreptate! asa ii place brunetei sa exagereze. stai calma si eu o cunosc pe andreea... si e foarte schimbata, se schimba din ce in ce mai mult, in bine! e foarte dragutza, simpatica, si de fiecare data m-a luat in brate!!!! nu e adevarat ce spune bruneta! eu tzin foarte mult si la andreea b. asa ca sa nu mai aud astfel de comentarii!

Opa.... Gaby, imi dai dreptate?! Can`t believe it.... Ehhhh, pe atunci nu ne cunosteam asa bine, deci, te inteleg.... :P ; )
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Mar 09, 2003 9:25 pm

Eu cred ca Andreea Balan este o fata de treaba. Cand am vorbit cu ea la telefon am observat ca nu are nici un fel de fite de vedeta.
Face si o muzica de calitate. Imi plac foarte mult melodiile ei.
Nightmare
Junior Member

Mesajde ograsa » Dum Mar 09, 2003 11:01 pm

draguta, simpla, modesta, un model pestru ocare vedeta
asa zic eu
ograsa
Junior Member

Andreea the best!

Mesajde AngeLgIrL » Dum Mar 16, 2003 11:15 am

Habar nu am ce aveti voi cu Andreea Balan...daca nu va convine nu-i ascultati muzica...ea nu are nevoie de astfel de fani care s-o vorbeasca pe la spate...si nu inteles de ce unii spun ca e sclifosita...poate are si ea <toane> cand se simte rau si gata voi saritzi cu gura.K` omu` si ea,ce d...u! Ce voi cand va simiti rau intotdeauna zambiti sau sunteti amabili.nu-mi ziceti ca da ca e absurdalbastru royal Ganditi si apoi vorbiti!
Inca odata nu va place Andreea Balan atunci inghite frate galushca...si nu mai trece la cap.Andreea B. pe forum.Imi cer scuze de la totzi fanii AndreEA dar EA este altfel decat Andreutza mea,deci...fiecare cu gusturile lor dar mie una nu-mi place asja de mult de EA.Inainte aveam o idee proasta despre ea dar mi-am schimbat-o asha ca incercati si voi sa va schimbati ideea despre Andreea B.Mai intai sa ajungeti sa o cunoasteti.

"Sunt libera din nou/Vreau sa iau viatza la miashto/"
AngeLgIrL
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Mar 16, 2003 11:18 am

va rog nu mai spuneti de doua ori acelasi lucru... ok?
- Toţi in păr!
gabuba

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Andreea Balan