Ce parere ave`ti despre melodia solo a Andreei Balan?
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Dak e vorba de prima ei melodie: "Te joci cu mine", care e o melodie superba, numa` cuvinte de lauda... M-a 'impresionat' melodia aia.... Mi-a placu` de la incepu` si inca imi place... Can`t believe it.... :con:
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Re: Korekt
Initial trimis de AnDrEi
Pai mey .. in concluzie .. orice vedeta ( fata/femeie ) in momentul cand are o aparitie .. trebuie sa se macheze si aranjeze putin .. asta reprezinta .. un mijlok de ingrijire .. !
Dar nu cand iti pui prea mult machiaj nu e bine. Plus, ca nu incepi un videoclip "Libera din nou" aratand ca iti pui machiaj. Este foarte ieftin, mai ales daca vrei macar sa dai impreia pe scena ca esti natural/a. E ca si cum un barbat ar incepe un videoclip cu o scena cum se rade.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Hmmmmm.... Asa a fost sa fie regizat. Si cine are ochi, poa` sa-ti dea seama ca Andreea si multe alte vdt folosesc mult machiaj.
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
eu nu mai inteleg, s-a inceput de la piesa Andreei si s-a ajuns la machiajul Andreei, atunci hai sa deschifdem un subiect, ce poarere aveti despre machiajul Andreei?
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
-
mihaitzu - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2