Ce parere aveti despre atitudinea Andreei b. pt. fanii ei?

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

Kewl

Mesajde AnDrEi » Dum Aug 04, 2002 11:10 pm

Gabytzu are dreptate .. iar la faza cu autografele .. Andreea Balan da autografe si in functie de starea de spirit pe care o are in acel moment .. deoarece .. daca se simte prost/rau .. stiti voi !
AnDrEi
Junior Member

Andreea

Mesajde Jasmine » Mie Aug 07, 2002 10:40 am

Am avut ocazia sa ma intalnesc cu Andreea de nenumarate ori..multi prieteni isi sarbatoreau zilele iar Andre(pe atunci) erau mai mereu invitate..sau cum mereu stateam in culise la concerte se mai intampla sa schimbam cateva vorbe...ne-am intalnit mai des cand a inceput sa cante cu verisoara mea-Alina..mai mergeam la concerte impreuna,la tv..acum 2 sapt cand am fost la mare iar m-am intalnit cu Andreea(la plaja) parerea mea?! e o tipa dragutza (si atat) si inteligenta..bineinteles ca are fitzele ei..doar e vedeta,nu?!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Aug 07, 2002 5:58 pm

bah.., deci eu nu prea sunt de acord cu ce ziceti voi... andreea mie nu mi se pare ca are nici un fel de fitza... dak iese la terase cu fanii ei... deci....
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Aiurita » Dum Aug 11, 2002 12:11 pm

Sunt de aceasi parere cu Gabytzu!:con: Dar mi-ar place sa adaug ceva pt. fanii Andreei Balan!:con: Care dintre cele doua andrele este cu mult mai frumoasa ca cealalta?Nu credetzi ca este AndreEA?:con:
Aiurita
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Aug 11, 2002 10:08 pm

nu, nu sunt de acord...
- Toţi in păr!
gabuba

Re: Andreea

Mesajde AnDrEi » Joi Sep 19, 2002 3:50 pm

Initial trimis de Jasmyna
Am avut ocazia sa ma intalnesc cu Andreea de nenumarate ori..multi prieteni isi sarbatoreau zilele iar Andre(pe atunci) erau mai mereu invitate..sau cum mereu stateam in culise la concerte se mai intampla sa schimbam cateva vorbe...ne-am intalnit mai des cand a inceput sa cante cu verisoara mea-Alina..mai mergeam la concerte impreuna,la tv..acum 2 sapt cand am fost la mare iar m-am intalnit cu Andreea(la plaja) parerea mea?! e o tipa dragutza (si atat) si inteligenta..bineinteles ca are fitzele ei..doar e vedeta,nu?!

Hmmm ... Andra .. sunt de accord cu tine :-) super de treaba Andreea B !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde fan Andreea B. » Sâm Oct 12, 2002 11:19 am

Initial trimis de Gabytzu
nu, nu sunt de acord...

nici eu nu-s de acord !!
fan Andreea B.
Junior Member

Hahahah

Mesajde AnDrEi » Sâm Oct 12, 2002 7:17 pm

Din cate vad .. nimeni nu este de acord ! :-)
AnDrEi
Junior Member

Ab?...lol

Mesajde Love2Fly » Dum Oct 13, 2002 12:22 am

Eu sunt de acord partial! Adica Andreea B se are bine cu fanii care au bani si se are rau cu ceilalti:)
lolik:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Oct 13, 2002 8:44 am

Love2Fly cum poti sa zici asa ceva?!
Andreea B se are bine cu toti fanii!
Crede-ma am vazut-o intr-o astfel de situatie...
Desi, ca si pe AndreEA. Ce daca Renate nu avea bani mai are pt. AndreEA ce e acum? nu. Asa si cu AB.
- Toţi in păr!
gabuba

Neaaaaah

Mesajde AnDrEi » Mie Oct 16, 2002 8:00 am

Nuuuu ! Eu nu cred ca trebuie sa se faca o diferentiere intre fani .. cei cu bani si cei fara.. fiecare are posibilitatile lui materiale .. asa ca .. ! Nu .. o diferentiere nu exista .. sper!
AnDrEi
Junior Member

Sperati

Mesajde Radu123 » Vin Ian 10, 2003 3:10 pm

Nu ma intereseaza :)
Radu123
Junior Member

Mesajde gabuba » Sâm Ian 11, 2003 11:42 pm

LOL. Cum sa nu faca acea pers. dif? Normal in mar enu se face, ca de... dar cui nu ii convine sa fie tratat la restaurant, sa ii fie platita camera de hotel si alte alea?
- Toţi in păr!
gabuba

~:)~

Mesajde RalucaB » Mie Mar 19, 2003 3:22 pm

Andreea sa poarta f.frumos cu uni fani!
Ex: Eu shy Gabyzzu!
Dar dak se duce un tigan la ea ce draq sa faca??
Sa il i-a in brate?
Nope!
:)
ZbyE!
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Re: Ab?...lol

Mesajde Mr Teo » Mie Mar 19, 2003 7:35 pm

Initial trimis de Love2Fly
Eu sunt de acord partial! Adica Andreea B se are bine cu fanii care au bani si se are rau cu ceilalti:)
lolik:)

Corect eu cand mam intalnit cu ea prima data nu stia cine sunt si iam spus doar cum ma cheama.... si sare cu gura la mine bai da tu ce faci aici...cine esti....etc... cand a auzit ca sunt pres fanclubului din USA imediat...aaahh ia hai incoace..etc...etc.
Mr Teo
Junior Member

Re: Re: Re: Ab?...lol

Mesajde Mr Teo » Lun Mar 24, 2003 7:03 am

Initial trimis de covergirl^^^

looollllllll!!!! asta-i tare!!:D :p

Si cei asa de tare?
E asa greu de crezut ca Andreea incearca sa profite de unii si daca nu stie ca are ce sa ia de la tine nici nu vorbeste cu tine?
Judeca putin.
Peace.
Mr Teo
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Ab?...lol

Mesajde covergirl^^^ » Mar Mar 25, 2003 7:46 am

Initial trimis de dornea

Si cei asa de tare?
E asa greu de crezut ca Andreea incearca sa profite de unii si daca nu stie ca are ce sa ia de la tine nici nu vorbeste cu tine?
Judeca putin.
Peace.

am zis eu ca nu te cred??? radeam de andreea :D
You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
covergirl^^^
Junior Member

raspunsul

Mesajde badboy22 » Joi Mar 27, 2003 6:16 pm

eu cred ca mai multa inportanta ta AndreEA decat andreea balan fanilor vb din propria experienta eu sunt ady99 nu badboy22:mad:
badboy22
Junior Member

Hello

Mesajde RalucaB » Joi Mai 08, 2003 1:12 pm

Andreea se poarta super cu fani.
Sambata 3 mai, Andreea a avut concert in Calarasi shy eu cu Oana am fost la spectacol in calitate de presedinti ai fan clubului.
Shy Andreea nici nu ne cunostea shy ne-a chemat la ea la masina inainte sa intre sa cante.Spectacolul era in aer liber.
Am stat cu ea 30 min., am facut poze ne-a dat autografe etc.
So... ce credeti acu?
Pa.
3 maimute au scapat de la zoo. 1 a fost prinsa uitandu-se la TV, alta jucand fotbal, iar a treia… citind acest mesaj!
RalucaB
Junior Member

Re: ~:)~

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 12:32 pm

Initial trimis de RalucaB
Andreea sa poarta f.frumos cu uni fani!
Ex: Eu shy Gabyzzu!
ZbyE!

Da` ejti modesta rau de tot!!!... :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Nu stiu..dar...

Mesajde Aurolacul » Dum Mai 11, 2003 1:51 pm

Cu unii fani, normal ca o sa se porte frumos. Mai ales aia cu bani. UN baiat sau o fata al caror parinti sunt ceva palamentari, sau sefi de companii importante, normal ca o sa se poarte frumos cu ei ca profite ceva de pe spatele lor. Dar cu restul fanilor lor, probabil ca nu are ce sa vorbeasca. Shi sincer, ce ar avea?De ce sa vina Andrea Balan la tine si sa vorbeasca cu tine? ce are timp pentru aceleasi propozitii care probabil ca le-a auzit de la mii de fani: Sunt cel mai mare fan al tau. UN autograf pentru fratemiu, bunicamiu, surioara, fratele mare, mama, pisica. Cum ai ajuns in showizz, chestii trestii.
Stiu ca daca eu as fii ceva vedeta, m-ar enerva la culme miile astia de fani care ar sarii pe mine ca niste isterici.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 4:14 pm

Andreea se poarta OK cu toti fani, si nu ma da pe mine exemplu negativ. Ma inteleg foarte bine cu ea... Deci, shut the f*ck up, pls!!
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Shy Andreea nici nu ne cunostea shy ne-a chemat la ea la masina inainte sa intre sa c

Mesajde mihaitzu » Sâm Mai 17, 2003 10:01 pm

Fantastic, pe mine si pe Nicoleta nu ne-a chemat in masina?

Era 28 aprilie 2003, de Pasti eu si Nico am plecat in Marsa, o localitate de langa Sibiu, unde Andreea avea concert, si am stat in frig toata ziua.

Apoi a venit cu Cielo-ul rosu al Minodorei, cu Monica si Alina si la volan era impresarul Minodorei, in timp ce impresarul a mers sa vb cu patronul discotecii eu si Nico am stat in masina ei

SECRET!!!! Am stat la aceeasi masa CU ea si mancam si in timp ce Andreea nu era atenta, deoarece numerota piesele, i-am smuls un fir de par. In a 2-a zi de scoala la ora de mate, stateam lipit cu el :) :) :) :)
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Anterior

Înapoi la Andreea Balan