Andreea a marturisit ca face mai tot timpul Playback

Forum dedicat fanilor Andreea B , ei vor putea sa primeasca raspunsuri chiar de la Andreea

hmmmmm

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 03, 2002 1:42 am

crezi ca daca Ab ar fi aratat nashpa ar mai fi avut acelasi succes? eu nu cred!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Dragos C. » Dum Noi 03, 2002 2:33 am

Bineinteles ca in show-biz imaginea conteaza foarte mult. Mai ales la fete. :)
Dragos C.
Junior Member

Mesajde JMJ » Dum Noi 03, 2002 3:33 pm

Initial trimis de Dragos C.
Bineinteles ca in show-biz imaginea conteaza foarte mult. Mai ales la fete. :)

De fapt aia conteaza cel mai mult!!!!
A se vedea Raduta ...Lesko...etc
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

3.11.2002

Mesajde Love2Fly » Dum Noi 03, 2002 10:24 pm

Ai am a fost la Sala Palatului la un concert la care a cantat si Andreea Balan. De retinut ca nu a cantat live si ca a cantat peste banda. Gabytzule...ai cuvantul!:)
Love2Fly
Junior Member

hehehe

Mesajde AnDrEi » Mar Noi 05, 2002 3:13 pm

Love2Fly .. i s`a oferit sansa ? adik a fost aparatura necesara?
AnDrEi
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Mie Noi 06, 2002 10:48 am

Initial trimis de Andrei

pai tu vrei sa i se ofere si aparatura zuper betoana si sa si primeaska cateva sute de parai ? pai ea trebuie sa vina ku aparatura necesara ? nu ? ei skot doar banii
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Re: hehehe

Mesajde JMJ » Mie Noi 06, 2002 11:33 am

Initial trimis de Andrei

Andrei...de obicei la astfel de concerte unde este si amplificare pe masura sint conditii si de live! deci nu se pune in discutie ca nu avea posibilitatea!

De exemplu am sta de vorba si cu ea si cu tatal ei privitor la chestia asta vineri seara (a fost la mine in studio pentru un promo la un concert local)...si stii ce mi-a spus?! Ar incerca sa presteze live daca ar fi si recompensata pe masura....nu numai aparatura ar fi totu! Sincer inclin sa-i dau dreptate...intrucat fara bani eu sa fiu in locul ei nu m-as carabani cu aparatura de studio pe la diverse concerte(si cind spun asta ma gindesc ca prin aparatura se intelege cam toat ce trebuie ca vocea sa sune live exact cum ar fi de pe CD!!!)

AM REVENIT....In rest sa stiti ca a fost o discutie interesanta...linistita si fara fite/aere de prost crescuta....chiar am fost surprins de neturaletea cu care a discutat!!!
Bertrand Russel: Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac nu de alta dar viata o demonstreaza zilnic !!!!

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

Corect!

Mesajde AnDrEi » Mie Noi 06, 2002 3:15 pm

JmJ ai perfecta dreptate ... dar uite ca Love2Fly nu prea intelege .. !
AnDrEi
Junior Member

Greseala!

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 06, 2002 10:00 pm

Bai Andrei, frate eu nu m-am referit ca nu-mi place Andreea B ca si caracter(defapt chiar nu-mi place) ci la faptul ca ea nu canta live. Ca relatia ei cu fanii "sucks" asta e o alta poveste desi...mi se pare ca AB in ultimul timp parca parca s-a mai dat pe "brazda" adica nu mai e asa scortzoasa cum era. Sa fie din cauza ca a mai crescut si ea si ca acum e deja majora? Poate ca da poate ca nu...insa pana cand mi se va dovedi clar ca Ab s-a schimbaty eu continuui sa fiu un anti-ab:))
Big up to you all!:o
Love2Fly
Junior Member

Mesajde JMJ » Mie Noi 06, 2002 10:57 pm

Andrei ...din pacate....asta e adevarata problema....Degeaba se maturizeaza ,degeaba relatia ei cu fanii creste calitativ si cantitativ...daca tot face playback!
Nu spune nimeni sa cinte live 100% si cind spun asta ma gindesc la orchestratie in spate...insa ar putea macar la anumite piesa sa foloseasca negativul masterizat! asta pentru ca in anumite concerte dotarea din punct de vedere a sunetului chiar e buna si foarte buna!
Dar revin ....poate ca e normal sa nu se strofoace cu live atita timp cat "renumeratia dupa buget e mica" :) Vrei calitate ....platesti calitate!!!

AIWA is ON AIR
JMJ
Junior Member

scump dar bun

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 06, 2002 11:14 pm

Personal as platii mai scump un bilet la concert daca s-ar canta live...sa zic de la 100.000 cate acum la 150.000:) ar fi indicat:)
Love2Fly
Junior Member

:rolleyes:

Mesajde gabuba » Joi Noi 07, 2002 3:40 pm

Poate din cauza rabdarii, sau a excesului de zel, nu am citit pg. a 2 a a acestui subiect.
Sa lasam dracului odata pt. totdeauna lucrurile asa cum au cazut!
JMJ – gata pace! Am inteles ce ai vrut sa zici . Dar de unde imi shti numele?
Love2Fly – Poate ca exemplul dat de Dragos nu a fost cel mai fericit, dar eu te rog sa eviti a mai intra in polemici. Uite iti dau eu un alt exemplu : mer’em pe strada, radem, etc. si zarim un magazin cu o bluza imensa si rosie. Tu zici “uauuâ€Â
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Gabytzu warrior

Mesajde Love2Fly » Vin Noi 08, 2002 6:00 pm

Ce sa-ti spun? gabytzu impotriva tuturor....da bai! dar tu esti presedintele fanclubului central Andreea Balan asa ca ce sa-i faci? So...si eu consider ca acest subiect trebuie inchis caci s-a zis aproape tot ceea ce era de zis. Anyway...gabytzzule uita-te pe "totul despre sex" la subiectul ala deschis de mine
Love2Fly
Junior Member

Frumos ...

Mesajde AnDrEi » Dum Noi 10, 2002 6:18 pm

Foarte frumos te`ai exprima Love2Fly :-) si Gabyzzu nu trebuie sa dai tu explikatzii celor care nu o agreeaza pe Andrea B!
AnDrEi
Junior Member

:)

Mesajde Radu123 » Lun Noi 11, 2002 1:40 am

1. Ab face playback dar poate canta si live
2. Artistii internationali nu fac playback dar nu au cate 3-5 concerte pe seara!! daca ar avea si ei atatea concerte atunci nu ar mai canta live.
3. Concertele live sunt singurele la care merita sa te duci ca Fan sau daca vrei sa vezi ceva special
Daca ai ascultat un album de X ori si stii dejaatoate acordurile si toate sunetele melodiei concertul live iti va oferi ceva nou.
4. Eu ma duc la concertele formatiilor care canta live pentru ca se merita!! Incercati si o sa vedeti diferenta dintre album si concert LIVE!

Incercati sa zicem Taxi si o sa vedeti !!!

Oricum nu conteaza daca face playback sau nu,important e sa va placa!

Costine mai las-o balta :)

"Daca vrei sa te simti cu adevarat bogat gandestete numai la cate lucruri ai si le-ai putea pierde :)" EU
Radu123
Junior Member

:o)

Mesajde AnDrEi » Mar Noi 12, 2002 2:41 pm

Corect .. trebuie sa iti plaka :-)
AnDrEi
Junior Member

Lol....playbackul tot playback o sa ramana mereu...

Mesajde Love2Fly » Mar Noi 12, 2002 11:53 pm

In fine...nu mai conteaza....ceea ce zice Radu e foarte adevarat...sa vezi un concert live e super....si ma gandesc acum la Taxi, Vama Veche, Vita de Vie, Holograf, Iris...etc...apropo...Radule ce lucruri am eu si le-as putea pierde? ca sunt curios...:)
Love2Fly
Junior Member

hehehehe

Mesajde AnDrEi » Mie Noi 13, 2002 3:06 pm

Ia stai tu putzin .. Love2Fly .. dar AndreEA canta live ? :-)
Hahahahahahahaha niki in cele mai frumoasa visuri ale tale nu cred ca va incerca macar sa faca asa ceva ! :-) So long dear friend !
AnDrEi
Junior Member

Exemplu

Mesajde Dragos C. » Mie Noi 13, 2002 10:57 pm

Mai Gabyzzu, eu cred ca lui Love2Fly i-a placut mai mult exemplul meu...:)

Asa, Andrei, atacam si noi...:)
Dragos C.
Junior Member

lol...Cine a zis ca AndreEA canta live?

Mesajde Love2Fly » Mie Noi 13, 2002 11:25 pm

Bai...eu recunosc....AndreEA nu canta live, N-a cantat si nu va canta vreodata....multumiti!:)?
cat despre exemplu dat de dragos...intradevar....mi-a placut mai mult...sau mai bine zis...mi-a placut gagica mai mult!:)
Love2Fly
Junior Member

Hehehehe

Mesajde AnDrEi » Joi Noi 14, 2002 3:19 pm

Deci am stabilit ca si AndreEA face playback la fel ca si Andreea B numai ca Andreea B o face din motive foarte bine cunoscute de noi totzi si anume .. aparatura neadecvata cat si sumele oferite !
AnDrEi
Junior Member

Mesajde AIWAMAN » Sâm Noi 16, 2002 11:33 pm

Gabyzzu : ODATA pentru TOTDEAUNA:
1.Andreea Balan nu are orchestra, ea canta pe negative, si face intr-o anumita proportie playback. Are o coregrafie f complexa, deosebita de cea a altor soliste.

FALS...iar incurci NEGATIVUL cu POZITIVUL
Gabyzzu : 2.Ar putea sa cante live, 2 ore, ca altii, dar probabil publicul ar ramane cu gura cascata : “huh?!â€Â
AIWAMAN
Junior Member

Mdeah

Mesajde AnDrEi » Dum Noi 17, 2002 6:01 pm

Raspuns : Daca ar exista eu sunt de parere ca Andreea B are putea canta live ! Deci pana la proba contrarie se va inchide acest subiect in curand !
AnDrEi
Junior Member

Re: Andreea a marturisit ca face mai tot timpul Playback

Mesajde Andreutza_1 » Dum Ian 19, 2003 11:48 am

Salut in primul rand.Daca Andreea Balan face playback asta e viatza ei,sunt fanii ei care o iubesc(eu!!) si nu ii intereseaza ca Andreea face playback...Sa ai si coregrafie si sa canti in acelasi timp e naspa tare...Obosesti si vocea se duce.Asa ca dupa 2-3 cantece este mort :P Nu credeti?! daca te duci la un concert si vrei sa vb cu Andreea ,ii asculti piesele iar la sf gata vrei sa vb cu ea..si macar atunci nu face playback si sa zici mersi ca vb cu tine :) Aici am cam exagerat,nu ? :P Astept parerile voatre pe mail-ul meu.Va pup! And...take care !
Andreutza_1
Junior Member

Mesajde deampulea » Mar Feb 11, 2003 6:03 pm

hmm

ma bag si eu putin cu o observatie (nu tin partea nimanui aici, desi sunt impotriva play-back-ului in general)

pe de o parte ea zice ca ar canta live daca ar fi platita mai bine iar pe de alta parte apare pe la teve si zice cat de mult isi 'respecta' fanii

contradictie dupa parerea mea

si inca ceva: zicea cineva mai sus ca daca esti fan un artist trebuie sa-ti placa si cum arata... hmm, saracele fane chris de burg (sau chiar fani) au luat-o razna

parerea mea
deampulea
Junior Member

Pãrerea mea

Mesajde Dragos C. » Mar Feb 11, 2003 6:39 pm

Chestia cu respectu' ºi cu banii e discutabilí£; una e respectul ºi alta e plata. Cele douí£ noí¾iuni nu trebuie confundate.

Cat despre aspectul fizic al artistului, aici intervine subiectivismul fiecí£ruia. Frumuseí¾ea e relativí£; am mai discutat acest lucru.

P.S. íŽmi place Chris de Burgh ºi, dupí£ pí£rerea mea, nu am luat-o razna (incí£). :)
Dragos C.
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Feb 11, 2003 9:32 pm

Pentru a termina odata polemicile:

FACE playback ca deh nu are aparatura, dar danseaza de crapa shcena.
IMPROVIZEAZA intre piese, pe piese (interactioneaza cu fanii).
CANTA una sau doua melodii live pe NEGATIV.

Va rog sa nu va mai credeti in SUA sau in Anglia. LA nou mr. Postelnicu (cel mai mare org. de concerte din tara) crede ca are drepturi asupra artistilor si ii pune pe afish fara ca ei sa shtie. de multe ori se intampla asta si cu AB. Si logic, e platita la fel daca va canta sau nu live. E treaba ei ce vrea sa faca pe shcena. Logic asta se petrece la Sala Palatului, si atunci cand e un show normal.

HAi gata! ca m-am saturat de sub. asta!

(pt. necunoscatori: POZITIVUL e vocea, NEGATIVUL e orchestratia, muzica sau cum draq vreti sa-i ziceti)!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Nightmare » Joi Mar 20, 2003 10:53 pm

Andreea Balan nu canta live pentru ca vrea sa danseze.
Dupa cum a zis si ea, oamenii nu vin la spectacol sa-i asculte melodiile (pot la fel de bine sa cumpere CD-ul sau caseta, ci sa vada un show. Mai bine face playback decat sa stea pe scena teapana.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Re: Heheheh

Mesajde huuuaaa » Vin Apr 25, 2003 12:46 pm

Initial trimis de AnDrEi
Poate face playback deoarece nu ia fost oferita sansa de a canta live .. si cand i`a fost oferita .. a cantat !

si a cantat k dreq.. oricum e furt ce face ea si alti bulaangii care cica fac muzica. si o gramada de prosti merg si platesc bilete la concertele lor.. pt ce???? sa asculte cd-u. .
huuuaaa

Mesajde Andreea Pisoi » Dum Mai 11, 2003 4:26 pm

Mda, tinand cont ca are o coregrafie impecabila si are si multe melodii, destu` de "complicate", la versuri ma refer.... Isi poate permite sa faca un playback sau sa cante peste banda... :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Andreea Balan